• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10256

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود
جناب مهدی اتفاقا ما هم میخواهیم بحثی در مورد کونگ فو توا انجام دهیم.
بحث اینجا بود که اخلاق توا کار درست باشد.اما اینکه فقط بگوییم درست باش صحیح نیست.باید بگوییم چطوری.ما دنبال راه و دیدی خاص بودیم که برگرفته از اندیشه سفید و ذن است که وقتی توا کار به ان دید برسد دلیلی برای احساسهای غلط مثل بخل و حسادت و تکبر و خودبزرگ بینی و ....که باعث اخلاق نادرست میشود نداشته باشد.هدف این است و لا غیر.مثلا اگر بگوییم که تلاش باعث موفقیت میشود این ناقص است
چون خیلیها تلاش مضاعف دارند و به جایی نمیرسند.اما اگر بگوییم تلاش تا زمانی که خدا نخواهد به جایی نمیرسد ان وقت بشر خود را تسلیم امر خدا خواهد کرد و اگر هم به جایی نرسد ناراحت نیست و نسبت به دیگران که رسیده است هم حسادت نمیکند چون میداند انها هرچه دارند از خداست.این یک مثال بود و باید دلایل و برهانهایی بیاوریم که این نظریه درست است و یا نه و امثالهم.در یکی از این مباحث نیاز داشتیم که زمان را شناسایی کنیم که منجر به مطرح کردن بیگ بنگ و ....شد.در نهایت همه اینها برای کونگ فو تواست.

ممنون که وارد بحث شدید.
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , مهدی , اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10257

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود

من هر که را به من بی احترامی کرده است و....میبخشم.و توقع دارم که دیگران هم اگر من به انها بدی کرده باشم من را مورد عف قرار دهند.چه استاد و چه جناب عصار ویا اریا و یا حسین و نیما و...اما از وارد بحث شدن با همه معذورم.جناب جلیلزاده اجازه دهید که با هر که و در مورد هر موضوعی که علاقه مند بودم وارد شوم و دنبال کنم.

جناب حسین اگر به شما توهینی صورت گرفته من معذرت میخواهم .این را جلوی استاد و بقیه همراهان میگویم.اما من نمیتوانم با شما وارد بحث شوم .پس ناراحت نشوید.من هم توهینهای شما رو بخشیدم.

سپاسگزارم.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, آريا , اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10258

• Assar
  • Administrator
درود بر شما،

"اما نمیتوانم (میتوانم ولی نمی خواهم) با شما وارد بحث شوم"، بسیار عالی.

توا
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 7 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا , اکبر, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10259

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
استاد جلیل زاده عزیز و استاد عصار گرامی
بنده بخاطر روی گل شما از توهینات آقایان گذشتم بنده از ظهر تا الان داشتم تمام مطالب گذشته این آقایان را با ذکر شماره کامنت با ذکر نوع توهین (دروغگو نفوذی شخصیتی وسواس بی ادب نداشتن تربیت خانوادگی حیف است رو شما اسم اقا گذاشتن حسین قلی قلی جوجه آخوند حسن کبابی و.......)بنده از ظهر تا حال داشتم تمام کامنتها را نگاه میکردم که تا ص102 رسیدم که توهینات از 17 صفحه تجاوز کرد و اگر تا ص280 میرسیدم نمی دانم از 30 صفحه رد میشد یا نه و آنها را به اشتراک نمیزارممحض روی گل شما بزرگواران آقای جلیل زاده و عصار گرامی

که حوزه به بخشودگی یاد داده خدایا از سر تقصیر ما و تقصیراتشان بگذر

در پناه حق
The following user(s) said Thank You: مهدی

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10260

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
همراه گرامي اقا مهدي.پاسخ به كامنت 10246
ان شاء الله در اسرع وقت پاسخ پرسشهايتان را برايتان ايميل خواهم كرد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: مهدی , اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10261

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيزدرود برشما. پاسخ به كامنت 10216
اتفاقا من عقيده دارم كه بايد بحثهاي علمي ( نه لاطائلاتي كه اين شخص راه انداخته ) از هر جهت در اين سايت مطرح بشود تا به داشن همراهان افزوده بشود. ولي اين را هم به شما بگويم براي من هيچ اهميتي ندارد كه نظريه بيگ بنگ واقعيت دارد يا خير. زيرا موضوع مهمتر از ان رحفهاست و ان شاء الله اگر عمري باقي بود به آن هم خواهيم رسيد.
و اما مطلب آخر اينكه من با اين فرد درافتادم چون ميدانم جايي كه امثال اين شخص لانه كنند چه اتفاقي خواهد افتاد.وگرنه بود و نبو.د اين آدم در زندگي شخصي يا كاري من چه اثري دارد.من اينجا آمدم چون فكر كردم وجود من در اينجا مثمر ثمر است وگرنه مرض ندارم كه در رزو چند ساعت وقتم را پاي كامپيوتر تلف كنم. هدف بايد سازندگي باشد. اما تشخيص دوست از دشمن يكي از كارهايي است كه ما بايد هم ياد بگيريم و هم ياد بدهيم. الان اين فرد ادعا ميكند كه روايط ويژه اي با استادان دارد و عاقبت به توسط كامنتهاي صوتي كه با استاد عصار داشته بعد اين مدت فهميده كه ذن چي هست. حال شما يا اساتيد محترم از اين فرد بخواهند ذن را تعريف كند. اگر توانست حتي يك سطر در باره اين موضوع مطلب بنويسد.هدف اين آدم چيز ديگري است و من نه بخاطرخودم ( چون زبان دارم كه از خودم دفاع كنم) بلكه بخاطر حفظ شأن اين سايت و استدان آن از همه مي خواهم به شدت با اين شخص برخورد كنند. بنده بر خلاف استاد عصار معتقدم كه گاهي بايد خشن بود. در غيراين صورت فراگيري مبارزه معني ندار. شما مي بخشي ببخش. اختيار با خودتان هست. اما بنده عسيس مسيح نيستم كه بگويم يك سيلي زدي يكي هم به آن طرف صورتم بزن. در زندگي شخصي و اجتماعي خودم ديده ام كه امثال اين فرد چه بلايي سر زندگي مردم در مي اورند.اين شخص هر كجا كه كم مي اورد از دين مايه مي گذارد كه كسي نتواند با او بحث كند.عاقبت يك روز همه چي روشن مي شود.پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: pedram
Time to create page: 0.36 seconds