• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10244

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد و همراهان

جناب اریا حق بات شماست.من سری اول خودم از ایشان حمایت کردم .چون در بحث شکست خورده بود.و پشیمان هم نیستم.اما نمیدانستم که اینقدر بی معرفت باشد.
من به احترام استاد و دیجر همراهان دیگر صحبتی نمیکنم.به نظر من شما هم او را ایگنور کن.بگذارید این سایت محلی برای تبادل عقاید و یادگیری باشد.

من در مورد این شخص صحبتی ندارم.
The following user(s) said Thank You: آريا , اکبر, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10245

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
همراهان عزيز با درود
بقول قديمي ها ما چي فكر مي كرديم چي شد.
گمان بنده براين بود كه مي شود تجربيات چند سال را در اختيار دوستان جوان قرار داد و با پاسخگويي به پرسشهاي آنان در اين راه قدمي هر چند كوچك برداشت. بنده از همان روز اول اعلام كردم اين فرد دشمن تواست. كسي باور نكرد. الان شما ببينيد و جستجو كنيد كه ايا اين فرد حتي يك كامنت علمي در اين سايت گذاشته است.تمام اعمال اين فرد نشانه روان پريشي است و وقتي كه شما پاي هر كامنت اين شخص تشكر مي گذاريد نتيجه اش اين مي شود كه اين آدم خودش را باور مي كند و به اين نتيجه مي رسد كه دردانه حسن كبابي شده است.
ايا اين شخص تا بحال توانسته به يك سؤال فني و علمي در اين سايت پاسخ دهد.؟ پس وجود اين آدم در اينجا يك فايده بيشتر نداردو من آن را بيان مي كنم.
در دوران قديم سلاطين هر كدام دلقكي داشتند كه به ان تلخك مي گفتند.نقش اين آدم در اين سايت همين است. جالب اينجاست كه اين فرد تا بحال حتي از كامنتهاي اساتيد كه پاي مطالبش تشكر مي گذارند هم تشكرنمي كند. يعني ميزان درك يا گستاخي اين شخص تا اين اندازه است.
باشد تا به زودي زود ماهيت واقعي اين فرد براي همگان اشكار خواهد شد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10246

• مهدی
  • Junior Boarder
با سلام.
جناب آریا ایمیل بنده: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10247

• Assar
  • Administrator
با درود،

هاید پارک در لندن گوشه ای دارد که فعال های سیاسی بدانجا میروند و نظرات خود را میگویند حتی به ملکه و نخست وزیر انگلستان هم ناسزا میگویند افراد حاضر در گیر گفتگو ها و نظرات تند خود به هم میگویند اما زمانی که ان محل را ترک کردند خاطرات ان گفتگو ها همان گوشه میمانند، آیا فرهنگ ما میتواند چنین پذیرشی در خود داشته باشد.

یاد ان داستان افتادم که روستای با خدا راز نیاز داشت و میگفت خدایا اگر اینجا بودی برایت چاروقی میدوختم و......، فرزانه ای که از وی میگذشت بر وی نهیب زد که دیوانه خدا پا ندارد خدواند پیامی به فرزانه داد که به چه دلیل بر وی نهیب زدی وی به درک خود من را میشناسد.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 7 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا , اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10248

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
10247
جناب عصار عزیز آیا در ان هاید پارک لندن بعد از فحاشی سیاستمدران ملکه و نخست وزیر انگلستان می امدند از انها تشکر می کردند عزیز؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10249

• pedram
  • Platinum Boarder
با سلام بر جناب مهدی

جناب مهدی مقصود ما از ارایه تیوری بیگ بنگ این بود که بگوییم زمان هم بعد از انفجار بزرگ به وجود امده است.حتی اگرهم بیگ بنگ نباشد و سیاهچاله باشد باز هم زمان درسیاهچاله معادلات پیچیده ای دارد که با زمان ناظر انفجار سیاهچاله متفاوت است.این در مغز نمیگنجد ونمیتوان ان را تجسم کرد و فقط با معادلات ریاضی میتوان به ان رسید.متاسفانه قدرت تفکر انسان بینهایت اما قدرت تجسم ان بینهایت نیست.
در مورد هند و انگلیس و ..هم درست میگویید.کلا شرق فقط احساس دارد و غرب منطق.البته اسنثنا هم وجود دارد که نمیتوان ان را نعمیم به کل داد.

بحث هند و انگلیس مثال است.وقتی ایران با روسیه جنگید این همه مراجع نجف فتوا ی جنگ با کفار روس را دادند اما در نهایت نه تنها چیزی کسب نکردند بلکه خاکهای زیادی هم از دست دادند.
یک سوال من از همراهان بپرسم میخواهم جواب درستی دهند.

ایران بزرگ با هند و چچین همسایه است.هنرهای رزمی هم قدمتی پنج هزار ساله دارد.اما هنرهای رزمی کمتر از نیم قرن است که وارد ایران شده و اگر بخواهیم حساب کنیم غیر مستقیم توسط غربیها این کار انجام گرفته.
حال میتوان فهمید که این غربیها چه خدمتی به جهان کردند .ما چه کارکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا
Time to create page: 0.35 seconds