• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8442

• pedram
  • Platinum Boarder
ایشان به من پاسخ دادن که باید مطالعاتت را بیشتر کنی و متعصب نباشی.اما جواب ایشان بعد از اینکه من به پاسخش پاسخ دادم ناپدید شد و پاسخ من در تاپیک جدید امد.من در پشت جواب ایشان پاسخ دادم.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8443

لطفا دوباره بنویسید و در دنباله همان مطالب آپلود کنید

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8444

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین ورزشرززمی‌ ورزش است شما سعی ‌مکنی‌ورزش رزمی‌توا را دینی اسلامی کنی.توا تواست.راهی برای دفاع از خود و ارامش و خالی کردن انرژیهای بد و سلامتی.یارومه هم علمی صحبت میکردند.ما توای اسلامی یا کونگ فوی بودایی نداریم.اقای میرزایی عالم به هنرهای رزمی بودند نه دانشمند دینی یا حجت السلام.عرفاتن توا هم باید از بین رود تا توا جهانی شود.این عرفان بهانه ای شده برای دشمنان توا که ان را فرقه یا کلت یا مقابل اسلام بدانند .عرفانی که کسی هم هنوز به ان نرسیده .حتما عرفای توا هم اقای لق لق و یا سنتنی هستند.نمیدانم.اقای جلیلزاده به حرف من اهمیت ندادند من گفتم ورزش توا از عرفان توا جدا شود و هر چه که در دانشکدههای تن و روان تدریس میشود به نام توا تمام نشود.این یکی از اولین قدمها بودآایشان فکر میکنند من دارم خودم را مطرح میکنم.ضمنا ای کاش ایشان متن قبلی من را میگذاشتند.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8445

• pedram
  • Platinum Boarder
اقای حسین دور از رسم رفاقت و معرفت بود که پاسخی را که من داده بودید بعد از جواب من به ان پاسخ پاک کنید.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8446

• pedram
  • Platinum Boarder
انگار دستگاه من مشکل دارد.بعضی پیامها ناپدید میشوند.من اکثر مشکلات توا را درک میکنم و دلسوز توا هستم.خلاصه راهکارهای خودم را که قابل نقد برای عزیزان است میگویم.استاد هم دارند فقط لطف میکنند که پیامهای ما و همه اعضا را میگذارند.مگر نه هیچ وظیفه ای در این باره ندارند.و من این را میفهمم.و کمال سپاس را از ایشان دارم.

اول درست کردن یک اساس نامه و مرام نامه درست و حسابی برای ورزش رزمی تواست.

۲_درست کردن یک مرام نامه و اساس نامه برای دانشکدهای زنجیره ای تن و روان در تمام دنیاست

۳_اموزش ذن و هیپنوتیزم مورد نظر یارومه و همچنین سلاح های تایین شده و نیز اموزشهای متنوع مقابله با شرایط بحران در دانشکدها در کنار کونگ فو توا نه جزیی از کونگ فو توا

۴_توجه بیشتر به مساله روان انسان با بهره گیری از روشهای یارومه و علوم روز روانپزشکی و اوردن نشاط و شادی در دانشکده های تن و روان  سراسر جهان

۴_تعریف دروس اجباری و اختیاری  علمی و عمی در دانشکده ها با استانداردهای بالا که فراگیری توا در ان دانشکدها برای فارغ التحصیلی اجباری باشد.

۵_تدوین و تهیه مدارک گذراندن. خطوط توا و گواهینامه گذراندن هفت خط و ... مخصوص ورزش و هنر رزمی توا

۶_تهیه و تدوین مدرک فارغ التحصلی دانشکد ه ها جدای مدرک و گواهینامه های ورزش رزمی توا که مسلما کسی که فارغ التحصیل دانشکده باشد گواهینامه گذراندن هفت خط توا هم دارد.

۷_تدوین و سر و سامان دادن به ارمها و اسامی و لباسها در ورزش توا و فدراسیونها و دانشکده هاو رفع هرگونه مشکل احتمالی حقوقی استفاده از ارمها و اسامی در 

صورت به وجود امدن همچنین توجه به رعایت اصول امانتداری و  کمترین تغییر در کونگ فو توای اولیه

۸_تایین استانداردهای مسابقات و داوری  

من اینها یه ذهنم رسید و وضیفه ام را در گفتن انها انجام دادم. باز هم از استاد جلیلزاده تشکر میکنم.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8447

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سلام
چند مطلب را خدمتتان متذکر میشوم
1- عرفان از توا جدا نیست فلسفه کونگ توا یعنی انشا تن و روان
2-استاد پرفسور میرزایی حجت الاسلام نیست اما کمتر هم نیست
3- ادبیات و اخلاق یک توا کار را رعایت کنید نه بنده و نه شما در حد این نیستیم که چنین با استاد جلیل زاده صحبت میکنید پس احترامات یک تواکار را رعایت کنید اگر تواکار هستید
4 مغلطه نفرمایید بنده در صدد این نیستم که همه چیز را به نام دین تمام کنم هرجا سخنی و هر نکته مقامی دارد
5-عرفان از توا جدا نیست فلسفه کونگ توا یعنی انشا تن و روان
بدرود
Time to create page: 0.36 seconds