• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8436

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر اقای جلیلزاده
اقای حسین میفرمایند که « بلکه مساله قداستش از این مسال بالاست یعنی شناخت نفس بر پایه به خود آمدن از طرق متعارف دینی حتما استاد این مد نظرش بوده و...»
شما هم ان را تایید کردید.متاسفم.من اشتباه میکردم.در شناختم نسبت به افرادی همچون شما جناب جلیلزاده.من نمیتوانم دیگر در عضویت کانون شما باشم.لطفا عضویت من را لغو کنید.
شما باید نظر خود را بگویید نه جای یارومه صحبت کنید و رد و یا تصدیق کنید.
برایتان ارزوی موفقیت میکنم.بدرود.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8437

من برداشتهای خودم را از صحبتهای یارومه و آقای حسین گفتم ، به نظرم هر کس حق داره که عقیده و نظر خودشان را داشته باشه .
برای مثال شما پدرام ارجمند نظر و عقیده ات برای خود شما می تونه مهم و بر حق باشه ، ولی دیگران هم حق و حقوق خود را دارا هستند که با شما هم عقیده باشند یا نباشند .
وانگهی من شما را به این سایت اضافه نکرده ام ، خود شما با خواست خود آمده اید هر زمان هم قابل استفاده شما نباشد می توانید آزادانه به میل خود ما را ترک کنید .
پیروز و موفق باشید
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, مهدی , pedram, معین

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8438

• pedram
  • Platinum Boarder
استاد به جملات دقت کنید میگویند از طریق دینی مد نظر بوده.این واژه مدنظر و دینی بار معنایی دارد و تایید شما در نهایت عواقبی دارد.ضمنا من دلسوز کونگ فو توا هستم و به چهل سال تجربه شما ارزش قایلم.
اما بدانید هر جمله و کلمه ای بار معنایی دارد .من وقتی میگویم از کلمه کونگ فو استفاده میکنیم ممکن است مشکل ساز شود این واقعا وجود دارد و این حق برای چینیها محفوض است البته اگر متوجه شوند.وقتی میگویم به خنده توجه شودچون شما واژه پرورش روان را استفادن میکنید این روان بار معنایی دارد و جامعه روانپزشکان میتوانند از همین واژهاستفاده کننند و ایرادها بگیرند.وقتی توسایت از یک نفر مستقیم ناسزا از جانب شما یا اعضا میشود در ایران به نام سایت شما و خود شما تمام میشود .اگر اقای لق لق و سنتی از شما به خاطر اهانتها در سایت شکایت کنند شکایت انها مقبول است.در همه جای دنیا هم مقبول است.کافی است وارد ایران شوید و ناگهان سر از ... دراورید.این واقعیت دارد.از بردن اسامی مستقم جدا پرهیز کنید.من به شیادی انها واقفم ولی از انها رکب نخورید.انها برای ضربه زدن به شما هر کاری می کنند.از واژه رژیم هم استفاده نکنید به جای ان بگویید حکومت.البته اگر میخواهید بی دردسر به ایران بیایید.اگر اعضای این سایت هم اهانت کردند به صورت مستقیم یا پخش نکنید یا تصحیح کنید.همین واژه روباه پیر هم اهانت است من شما را دوست دارم ولی دشمن ها را میشناسم.حتما برای خودتان و سایت یک مشاور حقوقی داشته باشید.
از این که در جمع شما نیستم ناراحتم ولی امیدوارم توا به سرمنزل مقصود برسد.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8439

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
سلام بر پدرام عزیز
برادر من مطالعات خود را در این زمینه بیشتر کنید با تعصب که نمی شود راه را ادامه داد برادر(همراه گرامی) فلسفه ذن کونگ فو همین است رهایی از جهل خویش و رسیدن به مرز دانایی و واقعیت هنر رزمی اگر همراه با علم نباشد شکست می خورد بنده یقین پیدا کردم که استاد جلیلیزاده همان شاگرد راستین پرفسور می باشند بنده هم در نوشتها عرض کردم حتما استاد ما را در برداشت از کونگ فو توا به حال خویش رها کرده تا هر کس به اندازه معرفت خویش راه را بیابد مراجعه کنید متوجه میشوید که جناب استاد جلیل زاده می فرمایند که هر کس در ابرازز عقیده آزاد است پس بندیش برادر من مگر ما غیر از انسانیت چیزی در کونگ فو داریم انسانیت مساویست با دین چون انبیاء و اهلبیت آمدند تا انسان گونه زندگی کنیم نه انسان نما
با تشکر
Last Edit: 9 years, 8 months ago by حسین .
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, مهدی , pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8440

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین ورزشرززمی‌ ورزش است شما سعی ‌مکنی‌ورزش رزمی‌توا را دینی اسلامی کنی.توا تواست.راهی برای دفاع از خود و ارامش و خالی کردن انرژیهای بد و سلامتی.یارومه هم علمی صحبت میکردند.ما توای اسلامی یا کونگ فوی بودایی نداریم.اقای میرزایی عالم به هنرهای رزمی بودند نه دانشمند دینی یا حجت السلام.عرفاتن توا هم باید از بین رود تا توا جهانی شود.این عرفان بهانه ای شده برای دشمنان توا که ان را فرقه یا کلت یا مقابل اسلام بدانند .عرفانی که کسی هم هنوز به ان نرسیده .حتما عرفای توا هم اقای لق لق و یا سنتنی هستند.نمیدانم.اقای جلیلزاده به حرف من اهمیت ندادند من گفتم ورزش توا از عرفان توا جدا شود و هر چه که در دانشکدههای تن و روان تدریس میشود به نام توا تمام نشود.این یکی از اولین قدمها بودآایشان فکر میکنند من دارم خودم را مطرح میکنم.ضمنا ای کاش ایشان متن قبلی من را میگذاشتند.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8441

آقای پدرام چرا این نوشته ی را در تاپیک جدید گذاشتی ، بهتره یکبار دیگه اینرا بنویسی و در زیر همان مطالب قرار بدهی.
Time to create page: 0.33 seconds