• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8421

• pedram
  • Platinum Boarder
استاد من با اجازه شما جند تا سوال از ایشان میپرسم
۱_چه‌کسانی از کونگ فو کاران با تجربه و قدیمی‌ رعشه گرفتند؟
۲_اکثرایت چه کسانی هستند و منبع اطلاعات شما کجاست؟
۳_نامزد ریاست جمهوری ایا جرم است؟
۴_رد صلاحیت شدن در ایران برابر با مرتد شدن یا مجرم بودن است؟
۵_ایا کسی برای اینکه به حقیقتی‌دست‌یابد حنما باید اسلام را مطاله کند؟
۶_ایا وقتی شما در مدرسه و دانشگاه علوم ریاضی و فیزیک و... میخوانید تمام کاشفان و محققان ان علوم مسلمان بوده اند؟
۷_ایا بنیانگذار تمام علوم رزمی که در ایران تدریس میشود مسلمان بوده اند؟
سپاس.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, AFSHIN REZAZADEH, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8422

سلام و درود خدمت شما آقای حسین ،

در پاسخ به پرسشهای شما دوست گرامی من نظر خودم را عرض میکنم . به اعتقاد من کونگ فو توآ ریشه اش انسانیست و از تجربیات و افکار یک ایرانی بوجود آمده و هیچ ربطی به هیچ فرقه و دینی ندارد.
کونگ فو توآ یک ورزش رزمی علمی است که متاسفانه بنا به دلایلی که همیشه در طول تاریخ حداقل پانصد ساله اخیر ما یعنی نخبه کشی و بیگانه پرستی از ادامه راه خود تا حدودی باز ایستاد ، ولی بخاطر ماهیت غنی و فنی خود فعلا لنگان لنگان با وجود سنگ اندازیها و منحرف کردن از طرف مسئولین ورزشی مملکت و ریاکاران جاه طلب به راه خود ادامه میدهد.

یکی از آموزه های استاد بزرگ (ابراهیم میرزایی) این بود که یک انسان آزاده در مقابل هیچ احدی غیراز ایزد یکتا و حق واحد اجازه کرنش و اظهار عجز کردن نداره . حال شما چگونه می گویید که ایشان دیگران را وادار به سجده در مقابل خود می کرده؟!!!! اگر مدرکتان آن تصویریست که تیمسار مقصود لو در حال سجده کردن مقابل ایشان است ؟ باید خدمتتان بگویم که شما کل آن مراسم را ندیده اید و از کل داستان هم خبر ندارید . چیزی که آن تصویر نشان می دهد فقط یک لحظه و یک شات از اون مراسم است که از حوصله این نوشته خارج است که من توضیح دهم.

شما تحت تاثیر مخالفان بزدل استاد قرار گرفته اید که با بوجود آوردن "سازمان علم حق و عدالت" به سرکردگی حمید بروجنی و دوستانش که در حال حاضر نیز در ایران هنوز فعال هستند ، به تبلیغات منفی علیه کونگ فو توآ و بنیانگزار آن مشغولند.

بنظر من استاد خیلی بیش از اکثر مردم ایران پایبند به اعتقادات انسانی و ایرانی بودند . من کمتر ایرانی دیده ام که به اندازه پرفسور میرزایی وطن پرست و عاشق ایران و ایرانی بوده باشد.

استاد میرزایی آدم متظاهری نبودند که دیگران بفهمند که آیا نماز می خوانند و یا نمی خوانند. اعتقادات ایشان مربوط به خودشان بود و بزور دیگران را تحت تاثیر قرار نمی دادند ، بلکه راه راستی و درستی را نشان می دادند و باقی بعهده خود فرد بود که چگونه انتخابی داشته باشد.

ایشان هیچ زمان محافظ و گارد شاه نبودند . ایشان از مخالفین رژیم سابق بودند و من در رکاب ایشان بعداز ماه ها تعالیم چریکی در روز ۲۲ بهمن ۵۷ در خیابانهای تهران و باغشاه آنزمان علیه رژیم جنگیدیم.

بله ایشان مانند هر وطن پرست دیگری در آن روزها برای نجات و هدایت مملکت، خود را کاندید قانونی ریاست جمهوری کردند ولی پاسخشان با گلوله بود که شما هم در جریان آن هستید.

در انتها مدرکی خدمتتان نشان میدهم که پاسخی باشد به مزدوران ضد ایران و ضد میرزایی و ضد کونگ فو توآ : من مصطفی جلیل زاده بیش از چهل و اندی ساله که کونگ فو توآ کار می کنم و تقریبا هر روز هم تمرین دارم . آیا من رعشه گرفته ام ؟ یا همراهانی که از چهل سال پیش با من تمرین کرده اند رعشه گرفته اند ؟ حتما باید یک چشم بادامی برای شما ورزش رزمی بیارد تا رعشه نگیرید ؟ !!!!!!!!!

عیب و علت از شماست دوست هموطن من که دانسته و یا ندانسته شایعه پخش می کنید تا این ورزش ملی که بوسیله یک ایرانی بنیاد و بنیان گذاشته شده از بین برود .

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8423

• pedram
  • Platinum Boarder
احتمالا ایشان فیلمهای اموزشی اقای لق لق را که با هنرجویان کار میکرده است دیده اند و فکر میکنند نهایت توا کاران رعشه گرفتن است.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8424

من هم با شما هم عقیده ام پدرام جان
The following user(s) said Thank You: حسین , anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8425

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سلام خدمت استاد خودم
جناب استاد از بنده دل آزرده نشوید بنده اصلا قصد جسارت خدمت حضرتعالی و باقی همراهان و برادران خودم را ندارم فقط واقعا من اطلاع نداشته ودرسدد سوال کردن بودم بنده با قداستی که برای کونگ فو و استاد یارومه قائلم هیچ وقت به خودم اجازه تعرض نمیدهم فقط سوال بنده درباره حلقه مفقوده بین ذن کونگ فو و تعالیم اسلام هست از راهنماییهای حضرتعالی در مورد عکس تیمسار کمال تشکر را دارم با فرمایش حضرتعالی حجت برای ما تمام است پس استاد شخص متظاهری نبودند کسی را وادار به عقیده ای نمیکردند سوال بنده ما که وارد این ورزش شدیم چگونه می توانیم به نسل جدید این آموزه ها را با این ذنی که هست تعلیم بدیم لطفا یک راهکاری به ما بدهید بنده از شاگردان شاگرد شما هستم یعنی با یک واسطه و این مایه افتخار بنده است و از خدای متعال می خواهم به حق فاطمه معصومه هر چه سریعتر شفای عاجل عنایت فرماید و صحت و سلامتی به شما بدهد

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8426

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سلام خدمت استاد جلیل زاده
استاد می بخشید در فرمایشاتان فرمودید کونگ فو توآ ریشه اش انسانیست و از تجربیات و افکار یک ایرانی بوجود آمده و هیچ ربطی به هیچ فرقه و دینی ندارد. یعنی این قوای روح آدمی است که طبق فرمایش قرآن کریم (یسئلونک عن الروح قل علمها عند ربی) این طور می شود از فرمایشات حضرتعالی برداشت کرد ذن یعنی رسیدن به مرز دانایی روح و به خود رسیدن است سوال فرق این ذن با سایر قوای روحانی سایر رشته های رزمی بودایی دیگه چیست اگر انسانیت است انسانیت رهبانیت را حکم نمی کند در معابد شائولین فرامین آنها مخالف انسانیت است پس باید یک فرقی با بقیه داشته باشد که استاد یارومه مد نظر داشته اند انسانیتی که دین مبین اسلام آن را رد نمیکند و به آن برچسب رهبانیت نمی چسباند که برگرفته از تعالیم اسلامی ماست بالاخره استاد در ایران می زیسته و با این آموزه های اسلام همعجین شده و با الهام از این آموزه ها این رشته را ابداع کرده فقط فرصت تشریح این مسئله را نداشته آن طوری که بنده می فهمم بله علم روح علم ناشناخته ای است اسلام با سفارش به تهذیب نفس این راه را خیلی کوتاه کرده ای کاش کسی پیدا شود و آن حلقه مفقوده را برای ما تشریح کند که باابا کونگ فو میرزایی همان تعالیم اسلام است فقط نوع قالب فرق میکند نوع صورت فرق میکند شناخت نفس در قالب ورزش رزمی این حلقه واقعا مهم و خیلی می تواند از گره ها را باز کند استاد امکان دارد ما را راهنمایی بفرمایید و بفرماید این چیزی که بنده از کونگ فو فهمیدم درسته است یا خیر؟
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, pedram, AFSHIN REZAZADEH
Time to create page: 0.38 seconds