• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8411

• pedram
  • Platinum Boarder
درود بر استاد.از ما چه توقعی دارید ؟ما چه بنویسیم.چون من فقط دارم‌سوال‌میکنم گفتم‌شاید کار دیگر هم باید در قبال این سوالات انجام بدهیم و چون انجام ندادم ناراحت شوید.من دیدم بعضی دوستان با اجازه شما جواب میدهند ایا وضیفه همه اعضا همین است که در صورت دانستن جواب دهیم؟سوال بعدی این است چرا در ورزشهای رزمی اینقدر به خنده کم اهمیتی شده است.خود شما و دیگر اساتید انگار سالهاست با خنده خداحافظی کردید.چون روان انسان به خنده نیاز دارد و توا پرورش تن و روان است.از این رو من این سوال را کردم.سپاس.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8412

• Assar
  • Administrator
با درود، بعضی از سوالات و نتیجه گیری ها !!!
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8413

• pedram
  • Platinum Boarder
درود بر جناب عصار. منظورم همه ورزشهای رزمی بود.و اکثر اساتید.به نظر من خنده نیاز هست.شما بهتر میدانید که در نوا به ان توجه شده یا خیر و همچنین دیگر هنرهای رزمی.اگر ما را راهنمایی کنید ممنون میشوم.یک سوال هم از خود شما دارم .چرا در سایت شما کاربران میتوانند از یک اسم مشابه استفاده کنند.من هم اسم خودم را همین جا دیدم که از من قدیمیتر است.این تو شناخت افراد و گفتگوه در سایت به نظرم مشکل ایجاد کیکند.
سپاس.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8414

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سلام خدمت استاد عزیز
بنده یکی از طلاب سطح بالا حوزه علمیه که بیش از 20 سال مشغول به تحصیلم و نزدیک به 10 سال کونگ فو کار میکنم اگرچه وقف هایی در این سالها داشتم لکن سوالهای زیادی در ذهن بنده است که حقیقتا نمیدانم آیا کونگ فو توا ریشه اش بودایی است یا برگرفته از اسلام است آیا این شعار گر به خود آیی به خدایی رسی را هم استاد پرفسور هم میگفتند خوب طبعا اسلام فرموده که من عرف نفسه فقط عرف ربه آیا استاد آموزه های این رشته را از اسلام گرفته و مطالعاتی در این باره داشته است یا نه - چرا استاد(یارومه) در عکسها رو به او سجده می شود آیا واقعا اعتقاد به الوهیت خویش داشت یا واقعا طرف را به تسخیر خود در می آورد تعبیر ذن واقعا در کونگ فو رسیدن به مرز دانایی و خود باوری یا عجب نفس و در آخر انحراف در اعتقادات حرفهای زیادی در باره ایشان زده می شود صحت و سقم اینها برای ما روشن نیست فقط آنچه از این حرفها در مجموع می شود فهمید این است که استاد خیلی پابند به اعتقادات نبودند واقعا همین است یا خیر آیا شما نماز خواندن ایشان را دیدید محافظ گارد شاه بودن شاید از روی ناچاری و به خاطر حفظ کونگ فو بوده است آیا ایشان هم خطاهایی هم داشته اند و از انقلابیون نبودند نامزد ریاست جمهوری بودن در اول انقلاب بودن ایشان محرز است یا خیر آیا ایشان رد صلاحیت شدند یا خیر آیا تکنیکهایی را که ابداع کردند الان هم قائل به این تکنیکها هستند و این تکنیکها را قبول دارند و از نظر فیزیک بدن این معادلات اشکال ندارد چرا اکثر کونگ فو کارا آخرش رعشه بدن میگیرند علت چیست عیب از رشته رزمی است یا خوب اجرا نکردن هنر رزم است و سوالهای زیاد دیگه ممنون می شوم اگه جوابی بدهید

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8418

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
[با سلام خدمت استاد عزیز

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8420

سلام و درود بر شما
Time to create page: 0.36 seconds