• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8353

• Amir kasra
  • Senior Boarder
با درود و سلام. و با اجازه از استاد جلیل زاده عزیز
لطفا قبل از مطرح کردن پرسش خود چند نکته را مد نظر داشته باشید. 1.صفحات و مباحث قبلی را مطالعه کنید تا اگر پرسش موردنظر مطرح شده دوباره سوال تکراری نکنید.
2.برای هر سوال لازم نیست تاپیک جدید باز کنید و اگر در پایان مباحث قبلی مطرح کنید بهتر است و اینگونه برای پاسخ به پرسش دوستان و همراهان راحتتر است.
3. به توصیه های استاد جلیل زاده عزیز و مدیران سایت توجه کرده و عمل نمایید.
4.حتی الامکان سعی کنید از مسائل فنی و مربوط به توآ پرسش کرده و به حاشیه نروید.
درپایان برای همه همراهان طریقت دانایی آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.
توآ
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, AFSHIN REZAZADEH, معین

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8354

با درود،
آقا پدرام برای پاسخ پرسش تون به کتاب سامسامایه قسمت تاریخچه کونگ فو توآ رجوع کنید
Last Edit: 9 years, 9 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: AFSHIN REZAZADEH

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8355

• pedram
  • Platinum Boarder
درود بر استاد‌و تمام همراهان گرامی
امروزه کونگ فو توا فقط یک ورزش رزمی یا هنر مبارزه نیست بلکه جزیی از تاریخ رزم ایران هست و دانستن وقایع قدیم ان برای هر کسی جالب و هیجان انگیز است.به نظر نمی اید این سایت فقط برای مسایل تکنیکی به وجود امده باشد بلکه مکانی اسن که علاقه مندان توا میتوانند از گذشتهای این ورزش با جزییات با خبر شوند.اینها حواشی نیستند بلکه هم برای رفع کنجکاوی و از همه مهمتر برای جلوگیری از به یقین در امدن شایعه ها باید اینگونه مسایل مطرح شوند.همین سایت میتواند از اشاعه بعضی شایعات و همچنین تولید انها جلوگیری کند.هر شخصی هم ازسوال کردن منظوری دارد که مربوط به خود اوست .من در جایی شنیده بودم که اصلا شهریه ای در کار نبوده و میخواستم حقایق روشن شود چون فردا همین حرف سند میشود و میایند و در مدح یارومه میگویند که فقط به خاطر خدا و مردم کار کرده بعد از ان یک نفر میاید و با مدرک عکس قضیه را ثابت میکند که در اینجا هم راوی و هم خود یارومه وجه شان کم میشوند.این یک مثال بود.راهای تخریب اشخاص خود یک علم است که گروهها و دولتمردان به وسیله ابزارهای ارتباطی این کار را میکنند از جمله معروفترین انها این است که با مدح طرف او را به عرش میرسانند و بعد با ارایه یک سند کوچک از نقض یک مورد از محاسن ان او را به فرش.چون مغز انسان ناخوداگاه به این سو کشیده میشود و انها علم جامعه شناسی قوی دارند.پس این سایت میتواند برای جلوگیری از این کارهای ناجوانمردانه و بازی با مغزها مفید باشد.حواشی یعنی سوالی خارج از مسایل ورزشی.مثلا سوال کنم اقای جلیلزاده فرزند چندم است یا چرا یارومه از همسر خود جداشد و یا کجا زندگی میکرد و... حتی همین سوالهای حاشیه ای را هم در مصاحبه ها میپرسند ولی در جای و زمان خود.
موفق و پیروز باشید.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, نیماامین, حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8395

سلام استاد بزرگ.بنده شنیدم که قدیما ،کسایی که کمربند مشکی را تو هر زمینه ورزش رزمی داشتند،آرزوشون این بود که بتوانند یک توآ کاری که خط یک بود رو شکست بدن.آیا این چیز حقیقت داشته؟ تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8397

با درود،
به نظر من این فرمایش شما یک مقدار غلوآمیزه.
فکر نمیکنم چنین چیزی بوده باشه.
The following user(s) said Thank You: نیماامین, حامدعدالتي, AFSHIN REZAZADEH

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8398

• pedram
  • Platinum Boarder
سلام استاد.اوقات خوش.ایا گونک فو توا در چین به عنوان رقیب سبکهای چینی منفور است؟
Time to create page: 0.33 seconds