• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8338

• Amir kasra
  • Senior Boarder
با درود
این مطلب را استاد بار ها توضیح داده اند لطف کنید سایت را مطالعه کنید .
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي, AFSHIN REZAZADEH, معین, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8339

• pedram
  • Platinum Boarder
با سلام.استاد من تو یک سایت دیدم‌اقای فیروز حبیب پور سبک جنگاوران را ابداع کرده اند از ان طرف خودرا اولین نفر میدانند که شالبند سبز از کونگ فو توا دریافت کرده اند ولی عکسی که شما نشان دادید معلوم است اقای حسین مردی و مینایی اولین نفرها بودند.از ان طرف اقای داداشی کتابی را در گذشته از کونگ فو توا نوشته اند که روی جلد ان لباس سفید پوشیده اند مگر این لباس مخصوص یارومه‌نیست؟ضمنا در مجله قهرمان روایتی از مبارزه‌کومگ فو کاران‌و کاراته‌کاران تعریف‌میکنند که با روایت شما کمی متفاوت است و از دو مبارزه صحبت میکرد.ان طرف هم‌اقای خیاط زاده درمورد فرار وارسته از استاد میرزایی داستانی را مطرح‌کرده اند‌که به‌نظر نماید درست باشد و شما هم‌ان‌را رد کردید.اخه این چه وضعی هست.؟شماها که‌ شاگردان ارشد هستید اینگونه رفتار کنید چه توقعی از بقیه هست. من خسته شده ام.به‌خدا اینها دهقانیان نیستند‌ بلکه‌همه شاگردان ارشد هستند.به نظرم کونگ فوتوا باید به دست غیر کونگ فویی ها بیافتد که سروسامان بگیرد البته منظورم‌ادمهایی مثل امثال دهقانیان که به دروغ‌ های خود را کونگ فو کار و شاگرد ارشد و... معرفی‌میکنند نیست .منظورم‌اشخاصی تحصیلکرده خارج‌از جامعه کونگ فو‌ است که بیایند تاریخ این ورزش را از اول تا اخر بخوانند و با روشهای‌ درست و علمی‌با کمترین خیانت و تحریف این سبک را سر و سامان داده و مقصود برسانند.

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8341

• Assar
  • Administrator
با درود،
جناب پدرام جواب تمام سوالات را، خود در گفتار خود دادید. پیشنهاد شما در بالا در حال انجام است به بخش آموزش ها سری بزنید.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 9 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي, pedram, AFSHIN REZAZADEH

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8344

باسلام خدمت استاد جلیل زاده.
من مدتی است که در کرج اقامت دارم و میخواستم کونگ فوتوآ را در اینجا ادامه دهم برای همین دنبال استادی بودم که به صورت اصولی آموزش دهند نه من دراوردی که در این راستا بمن آقای حسن مدنی را معرفی کردند که از اساتید بنام کرج هستند، درگوگل دنبال سوابق ایشان گشتم که به یک بحثی در سایت شما برخوردم راجع به ایشان که شما فرموده بودین: "زماني دیگر در رابطه با طرز انجام تكنيكهاي اقاي مدني و دنباله روهاي ايشان بحث خواهيم كرد". میخواستم اگه امکانش هست راجع به ایشان و عملکرد و انجام تکنیک هایشان توضیح بدهید چون واقعا به راهنمایی شما نیازمندم. باتشکرفراوان

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8345

با درود،
جناب امیری من کلاسداری آقای مدنی را ندیده ام. ولیکن زمانیکه در ایران استاژ ها را انجام میدادم ایشان با غرور کاذبی که در خود داشتند در آن استاژها شرکت نکردند. روزی هم در جلسه آموزشی که در ووتا داشتم از ایشان خواستم که اتادو را اجرا کنند که با افتضاحی که کار میکردند مجبور شدم در میانه کار ایشان را متوقف کنم تا بیش از حد مورد آبروریزی نشود.
حال این تصمیم شماست که راه خود را انتخاب کنید.
پیروز و موفق باشید.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, AFSHIN REZAZADEH, معین

گفتگوی همراهان 9 years, 9 months ago #8346

• pedram
  • Platinum Boarder
سلم استاد.میخواستم بدانم ایا استاد میرزایی در ان دوران از رزمی کار خاصی نعریف میکردند یا اعتقاد داشتند مثل سوسای اویاما یا بروس تگنر یا جولوییس یا بروسلی و... .ضمنا چرا فقط ایشان از طرف ارتش این دورههای رزمی را دیدند منضورم این است که‌هیچ هم دوره ای نداشتند و اخر این که ایا بازنشست شدند‌یا بازخرید ویا تصفیه ؟
سپاسگزارم.
Time to create page: 0.33 seconds