• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

باسخ‌به: سوال 10 years, 1 month ago #7894

با درود ،
قبل از هر چیز آقای امیررضا احتیاجی نیست که شما برای هر کامنتی یا پرسشی یک تاپیک یا صفحه جدیدی باز کنید ، در همان صفحه از قسمت پاسخ میتوانند ادامه دهید و دیگران هم می توانند گفتگو را دنبال کنند.
منظور از درست و صحیح تمرین کردن این است که ابتدا تکنیکها را بصورت صحیح توجیه شوید و بعد به دفعات آنها را منفرد کار کنید تا در ذهن و وجودتون نهادینه بشه
کمکی که من می توانم بکنم این استکه به قسمت آموزشها در این سایت رجوع کنید و از اصول کلاسیک شروع به تمرین و فراگیری کنید و ما هم اینجا برای هرگونه پرشسی هستیم می تونید در ارتباط باشید .
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: سوال 10 years, 1 month ago #7895

استاد میشه تو یک فیلم نحوه تا کردن شالبندو نشون بدید؟

باسخ‌به: سوال 10 years, 1 month ago #7897

آقای امیررضا برای پاسخ به پرسشتان لطفا به لینک زیر مراجعه کنید:

www.kungfutoa.ca/index.php/fa/amozesh/20...showall=&start=2
The following user(s) said Thank You: Assar

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7899

• ali
  • Junior Boarder
سلام استاد خسته نباشید من چندین استارت برای رو کردن کونگ فوواقعی زدیم من و همراهانی که چندین سال باهم کار میکردیم تصمیم گرفتیم که باهم اینکارو انجام بدیم ما فقط یه مشکل داریم حکم مربی گریهای ما فاقد اعتبار بوده و سالنهای تربیت بدنی با ما همکاری نمیکنن وبا فدراسیون هم نمیخواهیم ارتباطی داشته باشیم علت اینم خدمت شما عرض کردم اگر ما را در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشیم در مورد جا انداختن خطها هم مشکلی نیست اگر کناره کهنه کارهایی مثل ما استادی همچون شما باشه مشکلی نیست استاد تا خط چهار که مشکلی نیست چون در مقایسه با فیلمهای شما مشکلی نداشتیم اگر لازم دونستید ما فیلم هفت خط را خدمت شما ارسال میکنیم با تشکر
هر کس را باید به اندازه فهمش...
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, Assar

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7902

با درود و سلام خدمت شما آقای علی،
عذر می خواهم پیام شما را الان گرفتم ، البته ایراد از من و دوستان من است .
در مورد مشکل شما بایستی عرض کنم من و کانون هم مثل شما بعلت بی کفایتی های فدراسیون با آنها همکاری نمی کنیم از اینرو کمکی در ارتباط با استفاده از امکانات تربیت بدنی نمی توانم ارایه دهم .
ولیکن خوشحال خواهم شد که فیلمهای شما را ببینم .
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, ali, AFSHIN REZAZADEH

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7903

• ali
  • Junior Boarder
سلام با تشکر از استاد که وقت گذاشته زحمت میکشن وما را با جوابهاشون دلگرم میکنن بروی چشم ما فیلمها رو خدمت شما ارسال میکنیم ما الان چند ماه کاملا بصورت جدی تمرین دادن و شروع کردیم دوتا سالن اجاره کرم و شش روز هفته رو تمرین داریم به نام مکتب نشاء تن و روان و دلیل ندادن نام کانون بخاطر نداشتن تاییدیه شما استاد عزیزه و اونم انشاالله در اینده نزدیک با نظر شما عوض خواهد شد استاد هدف ما نه در مقامه وندر پوله شهریه :خداروشکر طی چندین سال تلاش گلیمو از اب در اوردیم حالا وقت ماست که استاد مرحوممان که سالها حتی پول تاکسی ولباسمونو میداد و خوشحالم که دارم به خاطر ورزش خرج میکنم یکی از سالنها کاملا از نظر وسایل اماده و دومی را در حاله تهیه هستیم تا پایان سال اونم اماده میشه ودر در این دوتا سالن حدود 120 نفر همراه تمرین میکنن که روز بروز هم بیشتر میشن استاد حرف زیاده منم نمیخوام بیشتر مزاحمتون بشم هدفم جدیه نمیزارم هیچ مشکلی منو باز داره چه کسی کمکم بکنه یا نکنه ابروی فدراسیون و دهقانیان و چنیدن نفر دیگه رو خواهم برد با تشکر
هر کس را باید به اندازه فهمش...
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, Assar, حامدعدالتي
Time to create page: 0.31 seconds