• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7871

• ali
  • Junior Boarder
استاد منو همیشه یک موضوع عذاب میده و همیشه این حرفو به همراهان گفتم کاش شاگردان یارومه هیچ وقت از هم جدا نمیشدن و یه اتحاد کامل بین انها بود و الان نتنها هیچ سبک مندراوردی نبود بلکه تمام دنیا توا را واحد میشناختن و اشخاصی مثل دهقانیان وغیره چنین ضرباتی بر پیکر توا نمی اوردن توا کار کردن و به قول خودشون اونو اصلاح ویک سبک بهتر ساختن در حالی که کمتر کسی توا را کاملا درک کرده چون توا بیشتر با فکر و خودشناسی همراه است نه زور بازو حرکات عجیب و غریب
هر کس را باید به اندازه فهمش...
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, mahdi hasanzadeh, مهدی صعودی

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7872

• ali
  • Junior Boarder
امید وارم که هر چه زودتر بیماریتون خوب بشه منو ببخشید میتونم بپرسم ناراحتی شما چیه

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7873

مطمئنا این موضوع همه ما را عذاب میده ، ولی خوب اگر دست روی دست بگذاریم نتنها وضعیت از این بهتر نخواهد شد ، بلکه روز بروز بسوی خرابی و اضمحلال بیشتر هم خواهد رفت.
پس بیایید تا دیر نشده با همکاری و همفکری هم راه یافتی برای آن پیدا کنیم.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, مهدی صعودی, hadi haghani, ali

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7874

مشکلی نیست هنوز زنده ام و قادر به انجام متو کیتو هستم.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, مهدی صعودی, hadi haghani, ali

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7875

• ali
  • Junior Boarder
استاد بهترین توا کاران از نظر مادی در سطح پایین اجتماع قرار دارند و انجنان که بتونن نمیتونن در خود را نشون بدن توا به هیچ مفام یا ارگانی بسته نیست که با همایت اونا هر طور بخوان باید اموزش داده بشه و تبلیغات چند وقت پیش به یکی کلاسها رفتم که ببینم چه طور کار میکنن اون همون کلاسی بود که بنده هشت ساله پیش در خط هفتو تموم کردم دیقه استاد سابق هم نبود کلاس تبدیل شده به کلاس توا سنتی که اونم خودتون میدونید که چی میشه پرسیدم چرا اینطور شده گفتن مسابقات زیاده بهمون خاطر با اونا کار میکنیم اونم چه ضرباتی مثل خروس جنگی بودن
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, Assar

سوال از استاد متفرقه 10 years, 1 month ago #7876

• vahed
  • Fresh Boarder
سلام استاد جلیلزاده. کتابی که قولش را داده بودید انشاالله کی چاپ میشود؟
Time to create page: 0.31 seconds