• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

سوال از استاد متفرقه 10 years, 3 months ago #7819

• Assar
  • Administrator
با درود همراه گرامی علیرضا، فیلمی از یارومه که ایشان خط ها را کار کرده باشند موجود نیست البته ایشان در یکی از فیلم ها آنتوا را به طور آهسته کار کرده اند که بیشتر جنبه تبلیغی کار را دارد تا تکنیکی، ان فیلم از مجموعه ای میباشد کله ایشان قبل از سفر به آمریکا تهیه کردند.

اگر کسی مدعی چیزی دیگر است فریبی بیش نیست. کلاس های ارشد توسط بایرومه ها (با یارومه) هدایت میشده در ابتدا حسین مردی سپس هادی مینایی و سرانجام استاد جلیل زاده هم چنین تکنیک های خط بالا و محورهای ان به همراهانی همچون حسین مردی، هادی مینایی ، سرانجام استاد جلیل زاده آموزش و سپس از طریق آنها به دیگران انتقال داده میشده.

توضیحات در سایت در مورد تکنیک ها موجود است و با باز پس گردانی آموخته ها، همراه میتواند به مراحل بعدی گام بگذارد.

یاورمه بعد از تیر خوردن قسمت تکنیکی را پایان یافته دانستند و به دیگر مراحل کاری دکترین تز خود پرداختند بدینسان اولویت کاری از طرف یارومه به کار های دیگر داده شد تا علوم تن.، هستند کسانی که مدعی هستند یارومه با آنها خصوصی کار کرده با شناختی از ایشان داریم این مسله صحیح نمیباشد. اهدا پایان نامه ها برای شال همواره منطبق با قوانین و طی مراسم بوده است.

دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 10 years, 3 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, علیرضا

استاد 10 years, 3 months ago #7820

سلام بر استاد بزرگوار جلیل زاده

استاد. من 5 ماه هست که دارم کونگ فو توآ کار میکنم در اهواز ... به یه سری دلایلی میخواستم استادمو عوض کنم

اگه لطف کنین یه استادی بهم معرفی کنین که از نظر دانش و کار در کونگ فو توآ در سطح بالایی باشه

در ضمن من کتاب استاد توسلی شاگردتون رو دارم مطالعه میکنم بسیار زیبا نوشته شده کتاب شما هم دارم به امید خدا کتاب شما هم به زودی شروع میکنم

با سپاس فراوان از استاد جلیل زاده
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: استاد 10 years, 3 months ago #7824

با درود و سلام جناب محمدرضا ،
متاسفانه در حال حاضر کسی بخاطرم نمی رسه. اجازه دهید تا با دوستان اهوازی در این مورد بررسی مختصری بکنیم و باطلاع شما برسانیم.
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي

سوال از استاد متفرقه 10 years, 3 months ago #7825

ممنون استاد از راهنمایی جناب عالی
راستش در باشگاهی که من کار میکنم خطوط رو طبق فدراسیون اجرا میکنند که وقتی با اجرای تکنیک استاد جلیل زاده مقایسه میکنم کمی تفاوت دارد
مخصوصا خط 3 (سوتو) و خط 2 (اتادو) که برای من بسیار جالبه که تمامی افراد در ایران خطوط رو از استاد جلیل زاده اموزش دیدند ولی موقع اجرا متفاوت اجرا میکنند
برای همین من تو باشگاه وقتی مخالفت میکنم وطبق اجرای تکنیک استاد جلیل زاده تکنیک میزنم یا تنبیه میشم یا مسخرم میکنند

سوال از استاد متفرقه 10 years, 3 months ago #7826

• Assar
  • Administrator
همراه گرامی متاسفیم که چنین رفتاری را در پیش شما انجام میدهند راه منطقی برای شما این است که اطلاعات فنی خود را افزایش دهید تفاوت ها در اجرای تکنیک ها و توضیحات موجود است که ریشه ان را در ان کسانی باید جستجو کرد که خود زمینه این گونه را بنیان گذاشته اند از جمله تزئین کردن خود به خط هایی که معانی ان را هم نمیدانند، به دورغ خود را شاگرد یارومه میرزایی معرفی کردند و همچنان ادامه میدهند.

همه ما در زندگی در نبردی هستیم، نبرد شما بر این است که قدرت تشخیص را به مجموعه افکار خود اضافه کرده اید، این اولین قدم برای یک آینده روشن تر است اگر بفرمایید در کدام منطقه هستید شاید بتوانیم دوستانی را به شما معرفی کنیم که شما بتوانید بدان ها بپیوندید.

و یا اینکه از طریق سایت به اطلاعات فنی خود بیافزاید.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 10 years, 3 months ago by Assar.

سوال از استاد متفرقه 10 years, 3 months ago #7827

ممنون استاد
من در مشهد کار میکنم
واگر اجازه میدهید من نگم پیش کدام استاد کار میکنم
باز هم تشکر میکنم به خاطر پاسخگویی سریع شما
Time to create page: 0.32 seconds