آقا محسن برای تماس با استاد اسدالهی شماره تلفنتون را میتوانید بصورت خصوصی با ایمیل برای من بفرستید که به ایشان دهم تا با شما تماس بگیرند.
آقای مدنی را تایید نمیکنم ، حتی در ایران از کلاس استاژ خودم ایشان را اخراج کردم .
این آقایان غیر از دروغ و فریب چیزی تا بحال به جامعه کونگ فوی ایران به ارمغان نیاورده اند.
سپاس استاد
پس چند وقت بعد ایمیل را به
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
برای شما ارسال میکنم که اگر استاد اسدالهی تماس گرفتند تکلیفم معلوم باشه و سریع بتونم کلاس رو پیگیری کنم. آخه الان با اجازتون در اوج دردسرهای دفاع از پایان نامه ارشد هستم.
سلام استاد وقت به خیر
ابتدا تشکر میکنم به خاطر راه اندازی این وب سایت تا دوستان بتونند با شما ارتباط داشته باشند
من در مشهد کار میکنم و به دنبال اجرای خط 2 آتادو توسط استاد بزرگ یارومه میرزایی هستم میشه خواهش کنم اگر دارید برام ایمیل یا روی سایت قرار بدهید
علت خواسته ی من هم اینه که میخوام دقیقا همون طور که استاد اجرا یفرم داشتند من هم امزش ببینم من الان خودم تا ابتدای لانه زنبوری یاد دارم ولی دارم از ابتدا فرم هایم را ایتدا با یارومه میرزایی و یعد شما تصحیح میکنم
ممنون