• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

باسخ‌به: چرا توآ؟آیا جای خالی در ورزش های رزمی بود 10 years, 3 months ago #7773

با سلام .استاد عزیز برای شروع توآ بصورت اصولی از چه سنی میشه شروع کرد ؟از 30سالگی هم میشه؟باوجود داشتن توانایی جسمی خوب؟ باحترام

باسخ‌به: آیا توآ در میدان مبارزه فیزیکی قهرمانی جهان هم دار 10 years, 3 months ago #7774

با سلام این بحث هنوز کامل نشده.استاد جلیلزاده آیا توآ در مسابقات آزاد بین دیگر رشته ها قهرمان جهان هم داره؟

باسخ‌به: آیا توآ در میدان مبارزه فیزیکی قهرمانی جهان هم دار 10 years, 3 months ago #7781

• Assar
  • Administrator
با درود جنآب هادی حقانی، همانطور که استاد جلیل زاده گفته اند یک کلاغ و چهل کلاغ گفته شده بسیاری که خود را قهرمان جهان در بین دیگران معرفی کرده اند صرفا در یک یا چند مسابقات منطقه ای شرکت کرده اند وگر نه مطمنا با بوق و کرنا گوش دنیا را کر کرده بودند.

عرضه کردن تکنیک ها در سطح بین المللی و میدانهای معتبر لازمه ان داشتن علم ان فن میباشد، متاسفانه توا در ایران نه تنها به ان بی توجهی شده بلکه ماهیت کاری ان اسباب دست کسانی است که در وهله اول فکر کیسه خود هستند.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 10 years, 3 months ago by Assar.

باسخ‌به: دل پردرد استاد جلیلزاده 10 years, 3 months ago #7784

با سلام .پس از شنیدن خبر بیماری شما اونقد ناراحت شدم که متوجه نشدم چطور ایمیل فرستادم امیدوارم جمله بندیم درست بوده باشه .امیدوارم رفع کسالت شده باشه .
The following user(s) said Thank You: AFSHIN REZAZADEH

باسخ‌به: دل پردرد استاد جلیلزاده 10 years, 3 months ago #7785

با درود جناب حقانی ،
سپاس از لطف شما ، حالم بهتره و در حال معالجه هستم .
پاسخ ایمیل محبت آمیزتان را خواهم داد .
پیام شما پراز مهر و محبت بود و سپاسگزار هستم .
سلامتی و تندرستی شما دوستانم را آرزومندم .

کلاس های کرج 10 years, 3 months ago #7804

• Mohsen
  • Fresh Boarder
با سلام خدمت استاد جلیل زاده
13 سال پیش کونگ فو رو شروع کردم و چند سالی کار کردم و تا خط 4 رسیدم. قبلا فیلم های شما رو که در کانادا اجرا کردید دیدم فکر میکنم تا حد زیادی تکنیک هام درست هست. اما الان که بعد از چند سال می خوام کار کنم یه کلاس اصولی در کرج پیدا نمیکنم. اساتید قدیمی رو پیدا نمیکنم. کار جوون تر ها هم در مقایسه با گذشته دلچسب نیست. اگر شما یا دیگر دوستان سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
سپاس
Time to create page: 0.34 seconds