• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

آیا توآ در میدان مبارزه فیزیکی قهرمانی جهان هم دار 10 years, 4 months ago #7751

با سلام و آرزوی سلامتی استاد عزیز باتئجه به اینکه توآپوشش خبری نداره و مثل ووشو و تکواندو و...رشته ها از حمایت کشورش برخوردار نیست و سالهاست مظلوم واقع شده این سوال رو داشتم که آیا از توآ و ایران قهرمانی در مبارزات آزاد معتبر با حضور قهرمانان دیگر رشته ها داره؟بنده از یکی از اساتید اراکی شنیدم که مرحوم بالایی در مسابقات آزاد جهان با پای شکسته قهرمان شده؟این صحت داره؟نمونه های دیگری هم هست در صورت مثبت بودن جواب؟
با احترام و تشکر

باسخ‌به: آیا توآ در میدان مبارزه فیزیکی قهرمانی جهان هم دار 10 years, 4 months ago #7753

با درود جناب هادی،
من این آقای بالایی را نمی شناسم و اطلاعی هم از آن مسابقه ندارم. اما در کل ما ایرانیها در تعریف و تمجید کردن افراط میکنیم، همینطوردر مخالفت و انتقاد کردن.
یعنی اینکه در یک کلاغ چهل کلاغ کردن استادیم.
The following user(s) said Thank You: Assar, hadi haghani, AFSHIN REZAZADEH

باسخ‌به: آیا توآ در میدان مبارزه فیزیکی قهرمانی جهان هم دار 10 years, 4 months ago #7755

از شما بسیار سپاسگذارم علت اینکه بنده این سوال رو از شما پرسیدم به همین علت بود که فرمودین.با عرض پوزش از اشتباهی که صورت گرفت منظورم مرحوم مالکی بود .و اینکه در مسابقات آزاد توآ هم در قهرمانی شریک بوده یا خیر؟ سپاس گذارم
Last Edit: 10 years, 4 months ago by hadi haghani.

دل پردرد استاد جلیلزاده 10 years, 4 months ago #7758

با احترام برای من بسیار سوال بود که چرا استاد جلیلزاده در تمام جوابهایشان به این شکل خاص جواب میدن چون روی این رو نداشتم از خودشون بپرسم چند روزی هست با پیگیری به عمق ماجرای توآ پی بردم و فهمیدم عمق فاجعه ی دلالان حیله گران و دروغ پردازان سر دراز دارد که تنها و تنها درباره توآ در ایران صورت گرفته است با تشکر و عذرخواهی از استاد
توآ

باسخ‌به: دل پردرد استاد جلیلزاده 10 years, 4 months ago #7759

با درود،
آقای حقانی هیچ احتیاجی به عذرخواهی و تشکر نیست. این انسانیت و اصالت شما را میرساند که از فردی که حس می کنید به ایران و ایرانی خدمت کرده حمایت کنید.
همچنین عملکرد من هم از مسوولیت و عشقی که به وطن، هموطنان و کونگ‌فو توآ دارم می آید.
خوشحالم که شما و خودم را همسو و هم جهت می بینم.
پیروز باشید

باسخ‌به: دل پردرد استاد جلیلزاده 10 years, 4 months ago #7760

با سلام .احساس افتخار میکنم از حضورتون و اینکه بی پرده و صادقانه سخن میگیدو اینکه جواب میدین.توآ در ظاهر یک ورزشه و برای خیلی تفریح و بودن و نبودنش چندان تفاوتی نداره اما برای شخص بنده ثابت شده که در زندگی روزمره من احساسهای من و بیماریهای روحی و حتی دیدگاههای من بسیار مفید بوده تا آن زمانیکه میتونستم از وجود اساتید استفاده کنم .حال که شما بار این مسئولیت رو درک میکنید و میدونید هنرتون چقدر پربهاست چرا با شما همراه نشیم؟
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم ؟

خانه اش ویران باد !

من اگر ما نشوم ، تنهایم !

تو اگر ما نشوی ، خویشتنی ...

از کجا که من و تو

شور یکپارچگی را در شرق

باز بر پا نکنیم ؟!

از کجا که من و تو

مشت رسوایان را وا نکنیم ؟!

من اگر برخیزم

تو اگر برخیزی

همه برمی خیزند !

من اگر بنشینم

تو اگر بنشینی

چه کسی برخیزد ؟!

چه کسی با دشمن بستیزد ؟!

چه کسی پنجه در پنجه ی هر دشمن دون آویزد ؟!

دشتها نام تو را می گویند ...

کوهها شعر مرا می خوانند ...

کوه باید شد و ماند

دشت باید شد و خواند ....
حمید مصدق
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, Assar, نیماامین, AFSHIN REZAZADEH
Time to create page: 0.35 seconds