• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

باسخ‌به: تکنیک ها 9 years, 11 months ago #8056

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با درود
آقای علیرضای عزیز، استاد جلیلزاده تا به حال حداقل 10 بار به این سوال شما که دوستان دیگر نیز قبل از شما پرسیده اند پاسخ داده است.
لطفا مطالب قبلی سایت را نگاهی بیاندازید.
با تشکر

باسخ‌به: تکنیک ها 9 years, 11 months ago #8057

• alireza
  • Fresh Boarder
ممنون از شما
The following user(s) said Thank You: SAEED

باسخ‌به: هادي خياطزاده 9 years, 11 months ago #8061

• ali
  • Junior Boarder
دوست عزیز همه ورزشکاران توی دنیا مورد احترام من هستند چون اول اینکه ورشکارن دوم اینکه راه سالم زندگی کردن را یافتن ولی در مورد توآ این طور نیست هدف من از طرح این سوال بی دلیل نیست من آرزوهای زیادی برای توا دارم ولی و میخوام همراهان واقعی توا مثل قبل کنار هم باشن نه دور از یک دیگر استاد جلیل زاده همیشه برای من مورد احترام هستن دوری هیچ وقت دوستی نیاورده اتحاد در توآ بهترین راه جموجور کردنش هست که تا برای نسلهای آینده سالم بمونه دوست عزیز هر کاری لازم باشه حاضرم برای این علم بکنم چون کمتر کسانی به این علم راه یافتن بخاطر بعضی حرفها کنار کشیدن و برای خودشون کار میکنن کمتر کسی مثل استاد جلیل زاده بصورت رایگان این علمو در اختیار کسی میگذارند در حال حاضر هر کی چندتا ضربه یاد میگیره کسی رو قبول نمیکنه دل من پره اگر بی ادبی شد منوببخشید .
هر کس را باید به اندازه فهمش...

باسخ‌به: هادي خياطزاده 9 years, 11 months ago #8067

• Kamran.sh
  • Junior Boarder
پس استاد تكنيك من توما چيه اينا براي سر كار گذاشتن مردم ميگن تكنيك ماره ولي هيچ شبهتي نداره همشون يه مشت كلاهبردار هستن حتي نحوه اجري خطوطشون جنبه نمايش داره اقاي هنرجو تو يه سايتي نوشته بود خطوط توا فقط براي روفرم بودنه و كاربرد مبارزاتي نداره و تو سايت اسم شما رو هم اورده بود كه چرا به بقيه حمله ميكنيد اسم سايت همراهان سنتر بود مال خياطزاده هست

باسخ‌به: هادي خياطزاده 9 years, 11 months ago #8068

با درود،
دقیقا این آقایان مردم را سر کار گذاشته اند، یک سری حرکات مندرآوردی را به اسم تکنیکهای پیشرفته و بالای کونگ فو توآ با نامهای مندرآوردی برای سرکیسه کردن مردم به خورد آنها می دهند. چپ و راست برای پول درآوردن دان های بیخودی صادر می کنند و مربیان بی کفایت تولید می کنند. همین استادان پوشالی چند مدت بعد مثل دهقانیان و معصومی و عابدی مانند بختک تبدیل به ویروسهای کونگ فو توآ می شوند.
The following user(s) said Thank You: Patrizia, SAEED, حامدعدالتي, ali, kazem

سوال از استاد متفرقه 9 years, 11 months ago #8081

استاد
درگفت وشنود شما در مورد تکنیکهاومبارزه صحبت کردید وفرمودید که ما تکنیک ها را برای زد وخورد انجام نمیدیم در واقع ظاهر ش اینه ولی در باطن به منظور. دیگه ای انجام میدهیم، یه اشاره دیگه هم کردید که اگر برا زد خورد بود احتیاج نبود این همه تکنیک ومحور کار کنیم مثل بوکس فقط دوتا تکنیک بیشتر کار نمیکردیم،(میخواستم بدونم باطن این همه تکنیک چیه برای چی اینهمه تکنیک کار میشه)
Time to create page: 0.30 seconds