• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

قوی شدن عضلات 10 years ago #7985

با عرض سلام و درود بر استاد بزرگ جناب مصطفی جلیل زاده.قربان،سوال بنده در مورد قوی شدن و محکم شدن بدن در رشته کونگ فو توآ هست و این که میخوام بدونم آیا با این رشته ورزشی خیلی خوب میشه بدنی داشت که ضربات رو راحت تحمل کرد و احساس درد نکرد؟ باتشکر

باسخ‌به: قوی شدن عضلات 10 years ago #7986

با درود،
آقای هادی این یک واقعیت ثابت شده است که در کونگ فو توآ بوسیله بدنسازی درست درد از بین می رود و شخص به قدرت بدنی دست می یابد که موقع ضربه خوردن دردی احساس نمی کند. ولیکن زمان و تمرینات درست لازمه آن است.
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي, kazem

فرشاد مالكي 10 years ago #8007

• Kamran.sh
  • Junior Boarder
استاد فرشاد مالكي تا خط چند زير نظر شما كار كردند

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #8014

• ali
  • Junior Boarder
باسلام استاد استاد من فیلم تکنیکهای فدراسیون را به تازگی دیدم در اول فکر کردم که من دارم اشتباه انجام میدم ولی با کمی دقت میشه فهمید که قدرت گیری و عکس العمل سازی را کاملا صفر کردن در حدیست که میتوان گفت کونگ فو نیست تکنیکهای استاد فیروز حبیب پور که سال 77زده شده خیلی بهتر از اینهاست و فکر میکنم استاد حبیب پور کاره خوبی کردن که مسیر خودرا از اینها جدا کردن بنده شال بند قهوه ای را سال 78 در حضور ایشون در فرهنگ سرای بهمن امتحان دادم .
هر کس را باید به اندازه فهمش...

باسخ‌به: کتاب سامسامائه 10 years ago #8016

باسلام خدمت استاد ارجمند جناب آقاي جليل زاده
استاد گرامي لينك «سفارش كتاب» در گوشه بالا سمت راست فعال نمي باشد.
با تشكر

باسخ‌به: دل پردرد استاد جلیلزاده 9 years, 12 months ago #8021

سلام
زمانیکه درختی قد میکشد و سایه میگسترد خیلیها تحمل سایه اش را ندارند ،درخت توآیی که پرفسور میرزایی بنیان گذاشت نیز به همین شکل بود ،سرزندگی، شجاعت و دانایی محصول این درخت بود ،روی سخنم با کسانیست که خود را استاد این رشته میدانند ولی ناخوانده هستند و مانند وصله ای ناجور قواره ی این درخت را نازیبا کردند درختیکه بجای اینکه نیرویش را صرف تنومند شدن و قدافراشتن کند صرف مبارزه با آفات کرده تا از پای درنیاید .آقایان به اصطلاح استاد بنده بعنوان یکی از همراهان توآ از شما آقایان سوالی دارم زمانیکه دانش آموزش خود را مثلا شاگرد کلاس سوم دبیرستان میداند باید از آموزش پرورش یا سیستم آموزشی که او عنوان میکند شاگرد سوم دبیرستان آن هست تائیدیه گرفته باشد یا خیر؟آیا باید معلمین مورد تائید آن ساختار سواد او را تائید و محک بزنند یا خیر؟شما درحالی این ادعا را دارید که از استاتید این رشته هستید که هیچ سندی دال براینکه در سطوح پائین تر حضور داشته اید ارائه نکرده اید ،اگر استعداد خود را در سطح شاگردان استثنایی میدانید کدامیک از بنیاگذلران این ساختار شما را قبول کرده اند ما اگر زمان لازم برای قله توآ را 20سال فرض کنیم شماها در ظرف 8 سال این ادعا را مطرح کرده اید امثالی مانند دهقانیان و.... مانند آفتی میمانند که درحال خرد کردن این درخت میباشند و بر هیچ ذهن حقیقت یابی انکار نکرده ،اساتیدی جدای از دوستان استاد جلیلزاده این آقایان رو کذاب خوانده اند که اگر کمی زحمت به خود دهیم آنان را خواهیم یافت
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, kazem
Time to create page: 0.31 seconds