• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

باسخ‌به: عرض ارادت 10 years ago #7960

• Assar
  • Administrator
دوست گرامی کانون و استاد جلیل زاده نظر خود را بار ها در این مورد اعلام کرده، به گفتگو ها رجوع کنید.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت

باسخ‌به: عرض ارادت 10 years ago #7962

آقا مجتبی با درود،
قبل از اینکه من با شما داخل این بحث بشوم لطفا به این پرسش پاسخ دهید، شما فرمودید که "در بعضی موارد با آقای دهقانیان مخالف هستید و باور ندارید که ایشان زیر نظر پرفسور میرزایی آموزش دیده باشند" . شما بفرمایید که چطور به این آگاهی رسیدید ؟ غیر از این است که بعداز گفته ها و اشاره های من به این موضوع واقف شدید؟ آیا بنظر شما بهتر بود که من خاموش بودم و اجازه میدادم که امثال دهقانیان ها به دروغهاشون ادامه داده و شماها را همچنان فریب می دادند!؟ شما که می فرمایید با ایشان مخالف هستید، آیا تا بحال از این آقا پرسیده اید که چرا چنین دروغ هایی را به خورد شماها داده اند ؟ آیا بنظر شما اگر کسی سالها دروغ گفته باشد، باز دوباره دروغ نخواهد گفت ؟
اگر آقای دهقانیان در ایران ماندند بخاطر این بوده که برای پول درآوردن راحتر بودند . گرچه به خارج از ایران هم رفتند و افتضاحهایی که در ایتالیا و دیگر شهرهای اروپا ببار آوردند کاملا الان مشهوده. ایشان بخاطر کونگ فو توآ در ایران نماندند، ایشان بخاطر جیبشان در ایران مانده و درآمد زایی کردند . بهمین دلیل سبک زدند و ...
کدام ارتقا از طرف ایشان در کونگ فو توآ مانده جز دریایی از دروغ ، نیرنگ ، رنگ و ریا ؟ با خط های نردبانی که به سینه زده اند چه چیزی را می خواهند ثابت کنند ؟ ایشان که در هیچکدام از آن کلاسها نبودند پس چطور آن نردبانها را به سینه خود نصب کرده اند؟ اون لباسهای اجق وجق و رنگارنگ چه چیزی را می خواهند به جامعه القا کنند؟ غیراز این است که به فریبکاری خود با رنگ و ریا پوشش می دهند ؟
دوست من اگر انسانی آزاده هستی یک مقدار به این نوشته کوچک من تفکر و تامل کن ، ولی اگر کسی شما را فرستاده که با من بحث کرده و از ایشان دفاع کنید، من با شما سخنی دیگر خواهم داشت.
بدرود
Last Edit: 10 years ago by Mostafa Jalilzadeh.

در مورد تاثیر کونگ فو توا در دفاع شخصی 10 years ago #7967

• مهدی
  • Fresh Boarder
سلام استاد خسته نباشید من دزر ایران کونگ فو کار میکنم در کلاس استاد محمد صلاحی ما تو کلاس فقط تکنینک پا کار میکنیم یعنی نه بوکس نه کشتی من هر دفعه از استادم میپرسم ایشون میگن تو کونگ فو هم بوکس هست هم کشتی ولی من الان یک سال و نیم هست کار میکنم ندیدم الان سوال من از شما اینه واقعا تو کونگ فو توا بوکس و کشتی هست منظورم از کشتی یعنی درگیری مثلا ووشو سبک ساندا و سوال دیگم هم اینه که ایا کونگ فو توا به درد درگیری خیابانی و دفاع شخصی میخوره یا نه موفق و همیشه زنده باشید
IMG_20141127_000550_0_.jpg

باسخ‌به: دل پردرد استاد جلیلزاده 10 years ago #7971

باورم بر این است که هیچ اندیشه ای ،هیچ عملی و حتی هیچ نیتی در جهان گم نمیشوند ،می روند راهش را پیدا می کنند.....
با سلام فرصت اندک است و راه طولانی بنده ی حقیر سالهاست به دنبال اصل و ماهیت کنگ فو توآ جستجو کردم با استادهای بسیاری گفتگو کردم سفرهای زیادی کردم برخی به گونه ای سخن میگفتند که مرا به یاد شیطان می انداخت سرشار از غرور ،برخی در توهمات خود سیر می کردند،برخی سواد کافی نداشتند و.....تا در آخر وعده ی خداوند عملی شد و جوینده یابنده شد و در نزد این استاد محترم مصطفی جلیلزاده آرامش گرفتم .فرصتها به سرعت در حال سپری شدن است و دروغگویان هرروز در حال افزایش اما بر این باورم که آفتاب تابان آنچنان توانمندست که ابرهای تیره را کنار خواهد زد وحقیقت را آشکار .فرصت اندک و علم شما بسیار و تشنگان حقیقت بسیار اگر رخصت بدین جواب دروغگویان رو شاگردان حقیقت جوی شما بدهند .و ما از علم شما بهره ببریم باتشکر و ارادت هادی حقانی
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, AFSHIN REZAZADEH

باسخ‌به: دل پردرد استاد جلیلزاده 10 years ago #7972

با درود،
لطف شما پاینده و همیشه سالم و تندرست باشید.
The following user(s) said Thank You: hadi haghani, kazem

باسخ‌به: در مورد تاثیر کونگ فو توا در دفاع شخصی 10 years ago #7975

• Assar
  • Administrator
با درود آقای مهدی چنین صحبت صحیح نیست، استاد شما از کونگ فو توا یا چیزی نمیدانند و یا از سبک دیگر سخن میگوید.از همین عکس مشخص است که اصول اولیه در مورد لباس هم صحیح نیست.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 10 years ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: kazem, مهدی, معین
Time to create page: 0.32 seconds