آقا مجتبی با درود،
قبل از اینکه من با شما داخل این بحث بشوم لطفا به این پرسش پاسخ دهید، شما فرمودید که "در بعضی موارد با آقای دهقانیان مخالف هستید و باور ندارید که ایشان زیر نظر پرفسور میرزایی آموزش دیده باشند" . شما بفرمایید که چطور به این آگاهی رسیدید ؟ غیر از این است که بعداز گفته ها و اشاره های من به این موضوع واقف شدید؟ آیا بنظر شما بهتر بود که من خاموش بودم و اجازه میدادم که امثال دهقانیان ها به دروغهاشون ادامه داده و شماها را همچنان فریب می دادند!؟ شما که می فرمایید با ایشان مخالف هستید، آیا تا بحال از این آقا پرسیده اید که چرا چنین دروغ هایی را به خورد شماها داده اند ؟ آیا بنظر شما اگر کسی سالها دروغ گفته باشد، باز دوباره دروغ نخواهد گفت ؟
اگر آقای دهقانیان در ایران ماندند بخاطر این بوده که برای پول درآوردن راحتر بودند . گرچه به خارج از ایران هم رفتند و افتضاحهایی که در ایتالیا و دیگر شهرهای اروپا ببار آوردند کاملا الان مشهوده. ایشان بخاطر کونگ فو توآ در ایران نماندند، ایشان بخاطر جیبشان در ایران مانده و درآمد زایی کردند . بهمین دلیل سبک زدند و ...
کدام ارتقا از طرف ایشان در کونگ فو توآ مانده جز دریایی از دروغ ، نیرنگ ، رنگ و ریا ؟ با خط های نردبانی که به سینه زده اند چه چیزی را می خواهند ثابت کنند ؟ ایشان که در هیچکدام از آن کلاسها نبودند پس چطور آن نردبانها را به سینه خود نصب کرده اند؟ اون لباسهای اجق وجق و رنگارنگ چه چیزی را می خواهند به جامعه القا کنند؟ غیراز این است که به فریبکاری خود با رنگ و ریا پوشش می دهند ؟
دوست من اگر انسانی آزاده هستی یک مقدار به این نوشته کوچک من تفکر و تامل کن ، ولی اگر کسی شما را فرستاده که با من بحث کرده و از ایشان دفاع کنید، من با شما سخنی دیگر خواهم داشت.
بدرود