• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

باسخ‌به: کتاب سامسامائه 10 years ago #7949

در گفت و شنود اخیر به آن اشاره کرده ام.
The following user(s) said Thank You: Assar, مهدی , حامدعدالتي, kazem, AFSHIN REZAZADEH

عرض ارادت 10 years ago #7951

• مجتبی
  • Fresh Boarder
سلام آقای جلیل زاده من توآ کار از یزد هستم استاد من زیر نظر اساتید مختلف اقدام به کسب تجربه و فنون نموده ولیکن هم اکنون در سبک توآسنتی که استاد دهقانیان پیش قراول آن است کار میکند شما در جاهایی مختلف ایراداتی را به استاد دهقانیان کرفته اید من هم در بعضی موارد با استاد دهقانیان مخالف هستم و باور ندارم که زیر نظر پرفسور میرزایی آموزش دیده است ولی باید به این نکته توجه نمود که بر خلاف شما علیرغم توان خروج از کشور و کار در خارج در ایران ماند تا اصالت کونگ فوتوآ را حفظ نماید که اگر شما هم مانند ایشان در کشور مانده بودید این مهم بهتر میسر میگشت و قبل از تبلیغ کونگفو در خارج از کشور پایه های آن را در ایران حفظ و محکم مینمودید تا به امروز این همه سبک به نام کونگ فو د آن ایران بوجود نیاید و کونگ فوتوآ منسجم تر میبود ولیکن خطوط ارایه شده توسط ایشان با شما تقارن و هماهنگی دارد و بهتر میبود پیش کسوتانی امثال شما و دهقانیان یکی بودند تا دست در دست یکدیگر کونگ فوتوآ را هر چه بهتر از پیش و با انسجام بیشتر ارتقای روزافزون کونگ فوتوآ را شاهد بودیم نه اینکه با تخریب یکدیگر ضربات جبران ناپذیری به پیکره توآوارد گردد ونباید این نکته را کتمان نمود که دهقانیان نیز برای رشد کونگ فوتوآ تلاش وافری داشته است و زحمات ایشان را نادیده گرفت و چه خوب بود که جنابعالی نیز در این زمان در ایران بودید تا اینه شاگردان شما در اینجا فعالیت نمایند و به نظر بنده حقیر هر استادی میبایست در کشور خودش فعالیت نماید و شاگردان خویش را برای تبلیغ به دیگر نقاط دنیا بفرستد

سوال در مورد دلسوزی 10 years ago #7954

• shadi
  • Junior Boarder
  • راه در جهان یکیست و آنهم راه راستیست
با عرض سلام و خسته نباشید بر استاد ارجمن اقای جلیل زاده
استاد عزیز شماکه اینقدر دلتون به حال کانگ فو توآ می سوزه چرا ایران نمیایید؟
شما که میگید یک عده ای کانگ فو را تحریف کردند چرا نمیایید دوباره به مسیر اول برگردانید؟
یک سوال دیگه که یکی از همراهان پرسیده اند که از شما بپرسم : چرا وقتی زمانی که استاد میرزایی از ایران رفت شما هم رفتید و وانیسادید به جامعه کانگ فو خدمت کنید
سپاس گذارم
The following user(s) said Thank You: kazem

باسخ‌به: سوال در مورد دلسوزی 10 years ago #7957

باسلام
به نظر من پاسخ سوال شما مسائل شخصي، خصوصي و خانوداگي استاد جليل زاده را هم در بر مي گيرد.
من هم يك سوال مطرح مي كنم. آيا استاد ميرزايي كه كونگ فو توآ را پديد آوردند و در اين راه هزينه هاي بسيار زيادي (حتي سلامتي خود) را پرداخت كردند چرا به انشعابات و انحرافات در اين ورزش اعتراض نكردند؟ به نظر من پاسخ به اين سوال جنبه شخصي داشته مربوط به خود استاد ميرزايي و برداشت ايشان از شرايط مي باشد.
از نظر من استاد جليل زاده با سوابق و تجربيات درخشانشان مي توانستند خيلي راحت با شرايط فعلي كنار بيايد و به اوج فدارسيون كونگ فو توآ در ايران و جهان برسد. اما ايشان ترجيح مي دهد مغضوب بعضي ها باشد اما از حقيقت توآ جدا نشود. راستي چرا ايشان ادعاي جهانباني و ... نمي كند؟ چرا هنوز همان سبك لباسي را كه در زمان شاگردي استاد ميرازيي مي پوشيد، مي پوشد؟ چرا نردباني از خطها را روي لباس خود به نمايش نمي گذارد؟ و ...
به نظر من نتيجه واقعي و عيني مكتب توآ، استاد مصطفي جليل زاده مي باشد.
به اميد به ثمر نشستن اهداف يارومه از مكتب انشاء تن و روان
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar

باسخ‌به: سوال در مورد دلسوزی 10 years ago #7958

• ali
  • Junior Boarder
با اجازه استاد دوست عزیز تو ایران برای یک کونگ فو کار واقعی هزار دشمن واقعی وجود دارد زمانی که استاد ایران بودن اجتماع رو بر علیه ایشان دشمن کردن
هر کس را باید به اندازه فهمش...
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar

باسخ‌به: سوال در مورد دلسوزی 10 years ago #7959

• Assar
  • Administrator
با درود پاسخ دوست عزیز در مورد در ایران نبودن بار ها داده شده به گفتگو ها رجوع کنید.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Time to create page: 0.32 seconds