• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7932

• ali
  • Junior Boarder
]با سلام همراه عزیز آقای وثوقی با تشکر از راهنمایتون بنده بیست ساله با خانواده کونگ فو اگر قابل بدونن همراه هستم وهیچ چشم داشتی در مقام ورتبه ای در این مکتب نیستم منظورم از فیلم قدیمی استاد اینه که اگر کسی هم اون فیلمو داشته باشه نمیتونه کاری بکنه منظورم این بود که منم فیلمو دیدم کونگ فو علمیست که باید حتما وحتما با یه استاد با تجربه یادگیری بشه چون این تز ماورای افکاریست که در موردش بتوان با یه حلقه فیلم تموم کرد ((توآ)) را باید مطالعه کردو نباید فقط یاد گرفت به نظر بنده هر کس باکارکردن توسط یه حلقه فیلم بگه توآ را تموم کردم کاملا در اشتباهه و اینم میدونم هدف استاد از راه اندازی بخش اموزش هماهنگ سازی تکنیکها و اصول واقعی وحذف کردن موارد اضافیست که توسط افرادی در ظاهر خادم ولی در عمل بنیانگذار هستن که در پیامها به اون افراد اشاره کردم این افراد اون قدر کار کردن که روده هاشون از کردن من کلفتره در اموزشهاشون تو تمرینات در کف دست چپ با دو انگشت دست راست روش زدن یادکیتو را نشون میدن چون اونقدرماهر شدن که نمیخوان کسی ضربه زدنشونو ببینه دو خط از سوگند نامه در هر جلسه اموزش ضربات که بصورت فوق حرفه ای که با انگشت یاد میدن آخر ماه هم شهریه حتما یادتون باشه بیارین کونگ در نظر اونا یاد گرفتنش آسونه اگه استاد جلیل زاده زحمت بکشن در مورد یاد گرفتن خط یک ازاول ورود مبتدی به کلاس تا پایان اناتوآ را در زمان یارومه بگن ممنون میشم با تشکر
هر کس را باید به اندازه فهمش...

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7933

دوست گرامی آقای علی، شما حتی به فکرتون هم نمی رسه که من چطور مو به مو و نکته به نکته تمام خطوط را در قسمت آموزشها به دو زبان توضیح داده ام فقط کافیست که در شرایط مورد نظر قرار بگیرید و خودتان مشاهده کنید. اگر اغراق نباشه روزانه حداقل دوازده ساعت از وقت خودم را صرف مسائل ، برنامه ها و آموزشهای کونگ فو توآ می نمایم . می تونم بدون شک بگویم طبق گفته های دوستان نزدیک که از عملکرد من در این رابطه با خبر هستند حتی از خود استاد میرزایی هم بیشتر توجهم را در این راه صرف کرده و می کنم.
پیروز باشید

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7934

• ali
  • Junior Boarder
سلام استاد و خسته نباشید منو ببخشید اگه بی ادبی کردم منظورم از اون پیام به آقای وثوقی بود چون در مورد فیلم قدیمی شما که نوشته بودم فکر میکنن که من از فیلم استفاده میکنم شما تنها استادی هستیدکه بعد از یارومه زندگی خود را صرف توآ کردین استاد: چند وز پیش به یکی کلاسهای بقول خودشون توا سنتیها سرزدم و دیدم که چه خبره تو نوشته قبلی توضیح دادم که چطور تمرین میداد ومن خیلی ناراحت شدم بعد کلاس که با ایشون حرف زدم فیلم قدیمی شما را به میون کشید و فهمیدم جریان چیه بهمین خاطراون پیامو نوشتم منو ببخشید اگه زیاده روی کردم
هر کس را باید به اندازه فهمش...
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7935

با درود و خسته نباشید خدمت استاد گرامیمان آقای جلیل زاده و همراهان ارجمند .

من فکر می کنم درد دل دوست و همراهمان آقای علی همان است که کم و بیش همه ما تجربه کرده ایم و من هم موافقم که بسیاری از آقایان با تقلید از فیلمهای غیر آموزشی قدیم چیزی مشابه و ناقص آموخته اند و برای لاپوشانی تقاط ضعف و نادانسته های خود از هرجایی چیزی به آن افزوده یا کم کرده اند .

ولی در حال حاضر کاری که در بخش آموزشی این سایت دارد انجام می شود واقعا بی نظیر است و بازده آن بخوبی توسط همراهانی که دارند از طریق سایت آموزش می بینند ثابت شده است . البته این طبیعی تلاش فردی ، تمرین زیاد و پشتکار در معبد لازم است تا نکات آموخته شد ه مرتب تمرین و در مرحله عمل اجرا کردد. پس از آن اجرای فرم ها و فنون باید از طرف استاد جلیل زاده یا یکی از استادان مورد تایید ایشان نیز تایید شود و این به همین نیز پایان نمی یابد یعنی سیستم طوری طراحی شده است که هنر جو باید مرتب کار کند و آموزشهای خود را گسترش داده ، باز گردد و از نقطه آغاز دوباره کار کند و کار کند و تمرین کند تا نتیجه مطلوب بدست آید.

اگر نکات آموزشی سایت بویژه از طرف کهنه کارها و آموزگاران رعایت شوند ، بی بروبرگرد در آینده نزدیک به یک اتحاد فنی خواهیم رسید که آرزوی همه توآکاران است . طبیعی است که در کنار آموزش اجرای درست فنون ، کارهای دیگری هم هست وهمه کارهایی را که در معبد می تواند زیر نظر یک استاد با تجربه انجام گیرد نمی توان فوری آنلاین آموخت ، ولی از حق نگذریم که از این سایت با تلاشهایی که شده ، می توان آگاهی بسیار خوبی در همه زمینه ها از پزشکی و چگونگی برخورد با آسیب دیدگی ها گرفته تا نرمش های ویژه ، اعمال تنفسی ، بدنسازی ، مبارزه ، فلسفه کونگ فو توآ ، تاریخچه کونگ فو توآ ، و از بستن شال تا مراسم مختلف آغاز و پایان و غیره کسب کرد. در سالن گفتگو های سایت پرسشهای زیادی مطرح شده که برای پاسخ به آنها وقت و انرژی زیادی از طرف استاد جلیل زاده ، همراهان و شورای مشورتی صرف شده است . اگر واقعا به همه این موارد توجه شود می توان پی برد که بکار گیری و استفاده از همه اینها در یک معبد به چقدر زمان نیاز دارد.
مواد لازم در اختیار ما قرا گرفته است ، آش را ما چطور می پزیم ، به ما و برداشتمان ربط دارد .

دوستان و همراهان ، زمینه اتحاد فراهم شده است ، باید با تمام نیرو پشتش ایستاد و حمایتش کرد و جا دارد بار دیگر مراتب سپاس و قدردانی خود از استاد جلیل زاده و همراهانی که ایشان را یاری می دهند ابراز کنم.

توآ
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, farshad vosoughi, ali

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7936

دوست و همراهان گرامی آقایان جاودان و ali ،

در ابتدا لازم می دانم از آقای جاودان بابت توضیحات مبسوطی که ارائه نمودند تشکر و قدردانی نمایم .
همراه عزیز آقای ali ، بنده در پاسخی که برایتان نوشتم منظورم استفاده شما از فیلم نبود بلکه هدایت شما و دیگر دوستان به استفاده از امکاناتی که در قسمت آموزشها در جهت آموزش شما همراهان قرار داده شده می باشد ، موفق باشید .

فرشاد وثوقی ( عضو کمیته فنی کانون ورزشی و پرورشی تن و روان )
Last Edit: 10 years ago by farshad vosoughi.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan

باسخ‌به: کتاب سامسامائه 10 years ago #7948

• kazem
  • Fresh Boarder
  • گفتار نیک پندار نیک کردار نیک
استاد از کتاب چه خبر؟
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي
Time to create page: 0.37 seconds