]با سلام همراه عزیز آقای وثوقی با تشکر از راهنمایتون بنده بیست ساله با خانواده کونگ فو اگر قابل بدونن همراه هستم وهیچ چشم داشتی در مقام ورتبه ای در این مکتب نیستم منظورم از فیلم قدیمی استاد اینه که اگر کسی هم اون فیلمو داشته باشه نمیتونه کاری بکنه منظورم این بود که منم فیلمو دیدم کونگ فو علمیست که باید حتما وحتما با یه استاد با تجربه یادگیری بشه چون این تز ماورای افکاریست که در موردش بتوان با یه حلقه فیلم تموم کرد ((توآ)) را باید مطالعه کردو نباید فقط یاد گرفت به نظر بنده هر کس باکارکردن توسط یه حلقه فیلم بگه توآ را تموم کردم کاملا در اشتباهه و اینم میدونم هدف استاد از راه اندازی بخش اموزش هماهنگ سازی تکنیکها و اصول واقعی وحذف کردن موارد اضافیست که توسط افرادی در ظاهر خادم ولی در عمل بنیانگذار هستن که در پیامها به اون افراد اشاره کردم این افراد اون قدر کار کردن که روده هاشون از کردن من کلفتره در اموزشهاشون تو تمرینات در کف دست چپ با دو انگشت دست راست روش زدن یادکیتو را نشون میدن چون اونقدرماهر شدن که نمیخوان کسی ضربه زدنشونو ببینه دو خط از سوگند نامه در هر جلسه اموزش ضربات که بصورت فوق حرفه ای که با انگشت یاد میدن آخر ماه هم شهریه حتما یادتون باشه بیارین کونگ در نظر اونا یاد گرفتنش آسونه اگه استاد جلیل زاده زحمت بکشن در مورد یاد گرفتن خط یک ازاول ورود مبتدی به کلاس تا پایان اناتوآ را در زمان یارومه بگن ممنون میشم با تشکر