• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

باسخ‌به: درخواست عاجزانه 10 years ago #7921

درود،
دوست گرامی تمام خطوط در قسمت آموزشی سایت موجوده ، از اصول کلاسیک و پیش آناتاوا گرفته تا هرچه که من می دانم در اختیار تمام شما عزیزان است .
برای شروع اصول کلاسیک و پیش آناتاوا بروی همه باز است ولی برای ادامه، تاییدیه و فراگیری قسمت های ماقبل الزامیست. به این شکل من و دوستان در این سایت مطمئن خواهیم شد که همه ما باهم آموزش دیده ایم و هماهنگ و یکنواخت هستیم. یعنی هیچ نقطه ابهامی بین آموزش من در کانادا و شما در هر نقطه این جهان فرقی باهم نخواهد داشت.
پیروز باشید
Last Edit: 10 years ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, Patrizia, kazem

کتاب سامسامائه 10 years ago #7924

با سلام خدمت استاد جلیل زاده
آیا کتاب خط 4 در سایت موجود می باشد؟

باسخ‌به: کتاب سامسامائه 10 years ago #7926

با درود و سلام خدمت آقای حمید رضا زادگان،
نخیر کتاب خط چهار بطور کامل فعلا در سایت نیست ولی کلیه تکنیکهای آموزشی خط چهار که در کتاب چاپ شده در بخش آموزش ها موجود می باشد.
The following user(s) said Thank You: hamid zadegan, AFSHIN REZAZADEH

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7927

• ali
  • Junior Boarder
سلام استاد خسته نباشید همانطور که خدمتتون گفتم فیلم خطها را آماده میکنم و بزودی ارسال میکنم استاد ایا شما یک فیلم قدیمی از خطها تو ایران دارین که میگن شما اون هفت خط را تو تبریز اجرا کردین من فیلم را دیدم کیفیت فیلم خیلی پایینه شخصی که تکنیکهارو اجرا میکنه مشخص نیست
هر کس را باید به اندازه فهمش...

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7929

• ali
  • Junior Boarder
با سلام به همه دوستان وهمراهان گرامی از متشکرم که یاداشتها منو دلگرم میکنید همچنین از استاد که چنین فرستی را ایجاد کردن که با همراهان واقعی کونگ فو آشنا بشیم من اهداف زیادی دارم که اگه خدا یاری کنه تا جایی که جان دارم ادامه میدم دلم از افرادی که این گونه بر توآ ضربه میزنن به درد اومده آخه کجای توآ دیده شده که تو بدن سازی با پتک بر مبتدی ضربه بزنن وبگن بدنسازی واقعی اینه من فیلمهاشو دارم انشاالله براتون میفرستم
هر کس را باید به اندازه فهمش...
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #7930

همراه گرامی آقای علی ،
با درود و خوش آمد خدمت شما ، در رابطه با فیلم هفت خط تکنیکهای کونگ فو توا همانطور که خود شما نیز اشاره کرده اید ان فیلم سالها پیش در تبریز توسط استاد جلیل زاده اجرا گردیده و متاسفانه به علت کپی های فراوانی که از ان انجام شده کیفیت فیلمی که در اختیار شما قرار دارد پایین می باشد .
جهت استفاده همراهان گرامی فیلم کامل تکنیکها در بخش آموزشها موجود می باشد که همراهان عزیز پس از طی آزمونهای هر مرحله میتوانند بدان دسترسی داشته باشند .

موفق باشید ،
فرشاد وثوقی ( عضو کمیته فنی کانون ورزشی و پرورشی تن و روان )
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan
Time to create page: 0.30 seconds