با سلام و تشکر
البته منظور من از معرفی یک مربی در داخل ایران که به تکنبک ها و روشهای اصیل توآ نزدیک باشد برای کسانی بود که میخواهند این ورزش را بصورت باشگاهی و زیر نظر مربی انجام دهند، که ممنون میشم استاد در این زمینه راهنمایی بفرمایند.
استاد من سوالم را در هیمن تاپیک مطرح کردم و جواب آقای وثوقی هم در همین جا بود که بعد از مراجعه مجدد متوجه شدم هم سوال من و هم جواب ایشان دیگر موجود نبست.
به هرحال اگر اشکالی ندارد من سوالم را دوباره میپرسم، و ممنون میشوم پاسخ بگوئید.
با توجه به پخش اعلامیه های استاد میرزایی درچندین سال اخیر و شب نامه ها ( علم حق و عدالت ) تبلیغات سو زیادی از طرف رسانه های نوشتاری، و سایت های اینترنتی نظام، علیه استاد بسیار پر رنگ تر از گذشته شروع شد و ادامه دارد، حرف ها و مسائل زیاد است، اما مطلب مضحکی که این سایتها و مطبوعات خیلی روی آن مانور میدهند، این است که بطور کل منکر تیر خوردن پای آقای میرزایی میشوند و مدعی هستند یکی از شاگردان ایشان به نام یاسر عیسی پور که خودش قهرمان جهان ( در کدام مسابقات مشخص نیست ) و جانباز شیمیایی بوده و در سال 1377 شهید شده، و خودش مبدع سبک ببر خونین است، در پی اختلافات مذهبی و سیاسی با استادش درگیر میشود و در پی مبارزه پای استادش را لنگ مینماید!!!
حال سوالم از شما این بود که آیا اطلاعی از این شخص ( یاسر عیسی پور ) دارید؟ و آیا اصلا سبکی به نام ببر خونین وجود دارد؟
و در ضمن ممون میشوم به آن سوال قبلی که راجع به درگیری آقای میرزایی در ابتدای انقلاب بوده نیز پاسخی مختصر و شفاف بدهید.
با تشکر.