• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3668

با سلام خدمت دوستان
اقا پدرام گرامی خوشحالم از اینکه خیلی وقت نیست کونگ فو توا کار میکنی ولی متوجه حقایق هستی
من با بیشتر حرفات موافقم ولی چند تا مسئله هست که عنوان میکنم وامیدوارم که دلخوری بوجود نیادواز من ناراحت نشی
ببین پدرام جان فکر نمیکنم کسی با اکروبات یاد دادن اقای دهقانیان یا اموزش چوب که سلاح توا نیست یا با اینکه شاگرد ایشان نصف وقت رو تکنیک کار میکنه مشکل داشته باشه. اموزش چوب واکروبات درسته که ربطی به توا ندارد ولی بیشتر راهدانها این ها رو برای سطح ارتقاع کارفنی کلاسشون انجام میدهند.همچنین برای اینکه یک تکنیک زن خوب بشی باید خیلی وقت برای تکنیک بذاری خطوط تواازسامسمائه به بالا خیلی وقتگیره واجرای اونها زمان زیادی میبره.و برای اینکه مهارت پیدا کنی برای اجرای تکنیکها باید هر جاسه تمرین کنی وبه نظر شخصی خودم مهارت پیدا کردن در تکنیک خیلی سختر ازمهارت پیدا کردن در مبارزه است . البته این نظر شخصی خودمه.
مشکل اصلی همه با اقای دهقانیان همانجوری که خودت عنوان کردی سر ادعاهای بی اساس اقای دهقانیانه سر اینکه ادعا میکنه اناتوای سبز روبلده سر اینه که ادعا میکنه از یارومه روی پوست اهو حکم داره در صورتی که رنگ یارومه رو هم ندیده سر اینکه نردبانی ازخطوط روی پیراهنش نصب کرده وخودشو جهانبان معرفی میکنه .مشکل سر اینکه اولین کسی بوده که لباسهای رنگی رو باب کرده سر اینکه بر خلاف عقیده یارومه با سر بن کن انجام میده چون همه ما این رو میدونیم که سر با هیچ وسیله ای قوی نمیشه وهمیشه اسیب پذیره .مشکل سر اینکه کونگ فو توا رو دو قسمت کرده سنتی ومدرن ادعا میکنه که کونگفو توای سنتی کار میکنه حتما بقیه مدرن کار میکنند دوست من ما یک کونگ فو توا داریم سنتی وغیر سنتی نداریم .مشکل سر اینکه توا رو با مجتمع تجاری اشتباه گرفته وخیلی مسائل دیگر که حضور ذهن ندارم .امیدوارم تا حدودی تونسته باشم به اطلاعاتت اضافه کنم
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, pedram, SAEED

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3669

سلام ...سوال از همه دوستان
به درخواست های نا بجا هنر جویان چطور باید پاسخ داد بعضی وقتا هنر جوی دو سه ماهه درخواست آموزش نانچکو میکنه یا بعضی از هنرجوهای دو یا سه ساله در مقطع خط دو و سه اینقدر بی انگیزه میشن بخاطر اینکه اجاز کار کردن سلاح ندارن.
باید با درخواستها شون بر خورد بشه؟
یا کار با سلاح رو با ها شون شروع کرد؟
اصول رتبه ها و درجه بندی ویا اینکه تمرین کردن سلاح آمادگی بدنی و ذهنی خواصی می خواد هم تو کت شون نمی ره؟

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3671

با درود،
شما باید طبق یک روال و ضوابط روشنی با قانون و مقررات خاص کلاس اقدام به تدریس کنید و کارتون باید در سطحی باشد که هنرجویان را به حالت خنثی نکشد . یعنی کار کرد کلاس باید طوری باشد که هنرجو با دل و جان تن بکار دهد. دوست گرامی قبلا نیز یادآوری کرده ام، این به تجربه، دانایی و هوشیاری استاد کلاس دارد که محیط آموزش را چنان گرم و جالب کند که هر لحظه آن انگیزه ایی جدید برای پر کاری و پیشرفت ایجاد کند.
Last Edit: 12 years, 3 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Assar, hamid, pedram, وحيدرسولي, مهدی صعودی

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3700

باسلام
این روزها به دلیل تعدسبکهای مختلف رزمی و به نظرم تخصصی تر شدن ورزشها هنرجویان با دیدن سبکهای مختلف این انتظار رو از استاد کلاس دارند که اون چیزی رو که در سبکهای دیگه هنرجویان پایه آموزش میبینند اونها هم این آموزش را داشته باشند و براشون این سوال پیش میاد که چرا شاگردی که مثلا 6 ماهه داره سلاح سرد کار میکنه الان داره شمشیر ،سای ،یا دیگر سلاح ها رو آموزش میبینه یا ورزشکاری که در رشته آکروباتیک بارکور کار میکنه هنوز هیچی نشده داره آکروباتهای حرفه ای رو کار میکنه یا اینکه چرا دیگر سبکها مثل تکواندو یا کاراته اینقدر زود کمربند میگیرند چراوچراوچرا ......
آقای رسولی این مشکلات در همه جا وجود داره ولی به قول استادجلیلزاده باید کلاس شما بر طبق قوانین به پیش بره این خیلی مهمه کلاس قانون داشته باشه و ممتر اینکه باید حتما با برنامه پیش برین اینکه میگین همراهان بعد از رسیدن به خطوط 3 بی انگیزه میشن به نظرم که شما بدون برنامه تمرین به سر کلاس میرین ببینید هنرآموزان وقتی ببینند بعد از چند سال هنوز هم تمرینات بچه های خط 1 رو دارن انجام میدن کم کم سرد میشن شاگرد باید حس کنه که داره پیشرفت میکنه و باید این پیشرفت رولمس کنه تنها اینطوری هستش که هنرجویان تو باشگاه با انگیزه کار میکنند اگر شما باید کاری کنید که هنرجو حتی 1لحظه هم این احساس رو نداشته باشه که داره درجا میزنه
پس تا حالا شد قانون مندی کلاس و برنامه مدون برای هر جلسه یا هر ما یا در یک سال
موضوع بعدی تنوع در کلاس تمرینی هستش
شما باید سعی کنید در برنامه های تمرینی تون تنوع ایجتد کنید حتی یک جلسه تمرینی نباید با جلسه تمرینی شبیه هم باشه حتی نرمشها اولیه
تنوع در هنرجو احساس شگفتی بوجود میاره اگر هر جلسه شبیه به هم باشه هنرجو کنجکاو نیست که بدونه امشب تمرین چیه هنرجو باید کنجکاوباشه که استاد امشب چطور تمرین میده سعی کنید حتی به خط شدن بچه ها رو هم هر جلسه تغییر بدین از خودتون ابتکار عمل داشته باشید
موضو ع بعدی
آقای رسولی شما تا بحال خودتون چند بار سر کلاس مبارزه کردید،چند بار خط 1 تا 7 رو سر کلاس زدید،چند باراجرای سلاح یا دفاع شخصی حرفه ای داشتید ؟
هنرجو باید توانایی استاد و سبک خودشو احساس کنه باید بدونه که سبک اون هم این توانایی ها رو داره همچنین استادش اجرای تکنیک و اجرای ضربات پای کونگ فو اجرای سلاح سرد توسط استاد در کلاس در شاگرد انگیزه بوجود میاره شما باید الگوی هنرجوی خودتون باشید هنرجو باید بخواد که مثل استادش بشه
موضوع بعدی اینکه سعی کنید همیشه یک نفر رو در کلاس داشته باشید که راجب وضعیت کلاس از هنرجوها پرسجو کنه وسعی کنید از هنرجوهای رده بالا نباشه و مورد اطمینان شما باشه یک مهره نفوذی در هنرجویان داشته باشید اینطوری خیلی راحت میتونید اطلاعات بگیرید چون ممکنه هنرجویان خیلی از حرفها رو منظورم اشکالات کلاس رو روشون نشه از جلو به شما بگن این صحبتها اصولان بیشتر تو رختکن یا تو جمع دوستانه ای که با هم هستن زده میشه
بعد سعی کنید حداقل هر یکی دوماه یک باربا بچه ها بنشینید همون توی کلاس نیم ساعت از وقت کلاس رو بگذارید واسه یه مشورت با بچه ها سعی کنید طوری برخورد کنید که بچه ها خیلی راحت بتونن حرفشون رو بزنن از بچه ها بخاین که در مورد کلاس نظر بدن بنشینید خیلی سمیمی حرف بزنید متمعن باشید خیلی جواب میده البته ممکنه خیلی از سحبتها رو هم نتونن بگن چون خیلی واسه استادشون احترام قائلن میترسن استاد رنجیده بشه ولی این به شما بستگی داره
سعی کنید با هنرجویان خودتون ارتباط نزدیکتر داشته باشین طوری که احترام شاگرد و استاد خچه دار نشه وارتباطی که گاهی اوقات با هنرجویان به صورتی که تک تکی برقرار میکنید نظراونها رو راجع به کلاس بپرسین
اینطوری با مواردی که در بالا گفتم خیلی راحت میتونین اشکالات کلاس رو بفهمید و براش برنامه ریزی کنید
اهان اینو یادم رفت
همیشه سعی کنید دلیلی منطقی و علمی برای گفته ها و حرفهاتون داشته باشید سعی کنید همیشه هر حرفی رو با علم کامل بر اون موضوع بیان کنید اگر هم اطلاع کافی ندارید خیلی راحت بگین نمیدونم ولی میطونم چند جلسه دیگه جوابش رو بهتون بگم اینطوری شاگرد اطمینان عجیبی به گفته های شما پیدا میکنه
در مورد کار کردن سلاح در رده های پایین اگر از شما میخان سعی کنید اول با یک دلیل علمی ومعقولانه به هنرجو بفهمونید که به این دلیل سلاح در رشته ما در این درجه قرار داده شده سعی کنید طوری صحبت کنید که هنرجو واقعا از ته دل متوجه حرف شما بشه بعد بهش بگین که اگر میخواد میتونین بهش سلاح مورد نظر رو بدین اونوقت اگر توجیه شما درست بوده باشه خیلی راحت میگه خوب استاد اگر اجازه بدین این آموزش رو در درجه خودم آموزش میبینم به همین سادگی خودش رو راضی میکنه و تلاش میکنه تا به اون درجه برسه تا آموزش ببینه گاهی اوقات هم بعضی از هنرجویان با اینکه توجیه میشن ولی بازم دوست دارن اون سلاح رو کار کنند اگر اینطوری میخوان خوب بگذارین کار کنند ولی با شروط خاصی که بازم به تبهر شما بستگی داره اونوقت میبینید که اون هنرجو چه تلاشی میکنه و چقدر به شما علاقه مند میشه و به سبکش و چه جاهایی که باعث افتخار کلاس شما میشه

جنا ب رسولی حرف برای موضوعی که شما مترح کردید زیاد ولی در کلیت و در یک کلمه بخوای حساب کنی همه چی بستگی به شما داره و اگر این یک جمله رو خوای باز کنی

بستگی به شما داره = به قوانین کلاس شما / به برنامه ریزی شما / به علم و آگاهی شما در شیوه تمرین دادن / به علم و آگاهی شما به سبک یا رشته ورزشی خودتون / به شناخت نیازهای کلاستون / به ارتباط شما با هنرجویان / و اینکه سعی کنید همیشه به دنبال پیشرفت باشید حتی لحظه ای حتی لحظه ای درجا نزنید کونگ فو دنیای عزیمی است بی انتها و بی پایان تمام این حرفها در کونگ فو نهفته فقط باید شناخت و کشف کرد
و در اخر عزرخواهی میکنم از اینکه زیاده نوشم وخطاب حرفهام به شما بود چون موضوع رو شما مطرح کردید به این دلیل بود
و از اینکه نوشه هام شلخته پلخته نوشته شده ببخشید آخه من تو نوشتن زیاد تبحر ندارم واسه همین همیشه قاطی پاطی مینویسم
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, Assar, pedram, وحيدرسولي, مهدی صعودی

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3701

• pedram
  • Senior Boarder
توا
با سلام خدمت استاد بزرگ و دوست عزیز اقای مهدی صعودی
ممنون از اینکه مرا راهنمایی کردید
من همیشه اماده ی یاد گیری هستم
موفق باشید دوست عزیز
توا
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, ابراهیم, مهدی صعودی

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3702

• pedram
  • Senior Boarder
توا
سلام بر استاد بزرگ
دقیقا مواردی که ذکر کردید / درد دل من در باشگاهم بود
Time to create page: 0.36 seconds