با سلام خدمت دوستان
اقا پدرام گرامی خوشحالم از اینکه خیلی وقت نیست کونگ فو توا کار میکنی ولی متوجه حقایق هستی
من با بیشتر حرفات موافقم ولی چند تا مسئله هست که عنوان میکنم وامیدوارم که دلخوری بوجود نیادواز من ناراحت نشی
ببین پدرام جان فکر نمیکنم کسی با اکروبات یاد دادن اقای دهقانیان یا اموزش چوب که سلاح توا نیست یا با اینکه شاگرد ایشان نصف وقت رو تکنیک کار میکنه مشکل داشته باشه. اموزش چوب واکروبات درسته که ربطی به توا ندارد ولی بیشتر راهدانها این ها رو برای سطح ارتقاع کارفنی کلاسشون انجام میدهند.همچنین برای اینکه یک تکنیک زن خوب بشی باید خیلی وقت برای تکنیک بذاری خطوط تواازسامسمائه به بالا خیلی وقتگیره واجرای اونها زمان زیادی میبره.و برای اینکه مهارت پیدا کنی برای اجرای تکنیکها باید هر جاسه تمرین کنی وبه نظر شخصی خودم مهارت پیدا کردن در تکنیک خیلی سختر ازمهارت پیدا کردن در مبارزه است . البته این نظر شخصی خودمه.
مشکل اصلی همه با اقای دهقانیان همانجوری که خودت عنوان کردی سر ادعاهای بی اساس اقای دهقانیانه سر اینکه ادعا میکنه اناتوای سبز روبلده سر اینه که ادعا میکنه از یارومه روی پوست اهو حکم داره در صورتی که رنگ یارومه رو هم ندیده سر اینکه نردبانی ازخطوط روی پیراهنش نصب کرده وخودشو جهانبان معرفی میکنه .مشکل سر اینکه اولین کسی بوده که لباسهای رنگی رو باب کرده سر اینکه بر خلاف عقیده یارومه با سر بن کن انجام میده چون همه ما این رو میدونیم که سر با هیچ وسیله ای قوی نمیشه وهمیشه اسیب پذیره .مشکل سر اینکه کونگ فو توا رو دو قسمت کرده سنتی ومدرن ادعا میکنه که کونگفو توای سنتی کار میکنه حتما بقیه مدرن کار میکنند دوست من ما یک کونگ فو توا داریم سنتی وغیر سنتی نداریم .مشکل سر اینکه توا رو با مجتمع تجاری اشتباه گرفته وخیلی مسائل دیگر که حضور ذهن ندارم .امیدوارم تا حدودی تونسته باشم به اطلاعاتت اضافه کنم