• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: شالبند 12 years, 5 months ago #3577

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با درود
دوست و همراه عزیزم آقا مسعود، هیچکس به دنبال این نیست که عقیده و رای شما را به هر طریقی عوض کند و شما را نسبت به اساتیدتان بد گمان کند ولی دوست من، قطعا شما نیز خوب میدانید که تمامی سبکهایی که اکنون در فدراسیون به ثبت رسیده اند بنیانگذارانی دارند که همگی توآ کار بوده اند.حال یک سوال مطرح است و آن اینکه این مسئله خوب است یا بد(که قطعا گسترده شدن خوب است ولی)؟
جوابی که من در بررسی تکنیکهای این سبکها یافتم این بود که هیچ کدام از این سبکها چیزی بیشتر از توآ نیست(که حتی بسیار کمتر نیز هست) پس اینکه سبکهای متعددی که اجتماعشان به اندازه توآ جامع و کامل نیستند آیا چیزی به جز پس رفت برای ما دارد؟
پیروز باشید
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, pedram, mohammad, ابراهیم, مهدی صعودی

باسخ‌به: تکنیک سرمار 12 years, 5 months ago #3596

بادرود
استادجلیل زاده،همینطورکه داشتم موضوعات روبررسی ومرور میکردم متوجه پاسخ3093شدم که فرمودید(من تکنیکهای سر مار را از استاد مینایی گرفتم و بعد از عزیمت ایشان به خارج از کشور یارومه ادامه آنرا که دم مار باشد با من کار کردند.)حالاسوالی برایم پیش آمده:چرااستادمیرزایی ادامه ی تکنیک مارراباشماکارکردندکه شامل دم ماربود؟یعنی بانبوداستادمینایی درکشوربرای چه استادمیرزایی ازابتداتکنیک مارراکه شامل دوقسمت سرودم بودبه شماآموزش ندادند؟
777

باسخ‌به: تکنیک سرمار 12 years, 5 months ago #3597

بخاطر اینکه من سر مار را از آقای مینایی زیر نظر خود یارومه گرفته بودم و احتیاجی نبود که ایشان دوباره آنرا آموزش بدهند و بیشتر از فرصت استفاده میشد که تکنیکهای جدید را از ایشان فرا گرفت.
The following user(s) said Thank You: Assar, hamid, rezatoa, ابراهیم, مهدی صعودی, ali

باسخ‌به: تکنیک سرمار 12 years, 5 months ago #3598

چراتکنیک مارجزء خطوط 1تا7نبود(مثلاََ8ویا...)آیادلیل خاصی داشت؟ودیگراینکه اسم این تکنیک باتکنیک های دیگرهم خوانی ندارد!مثلاََآناتوآویاآتادو...؟چرا؟ببخشیداینقرسوال میکنم
777
The following user(s) said Thank You: hamid, ali

سوال ازاستاد 12 years, 5 months ago #3611

باسلام خدمت استاد بزرگ // استاد عزیز آیا امکان دارد ما بتوانیم حکم مربی کری خودمان را با ارسال فیلم مان و پرداخت مبلغ مورد نظر ازشما دریافت کنیم // اگر جواب منفی هست چگونه میشود حکم مان را ازشما دریافت کنیم درحالی که من خیلی دوست دارم حکم مربی گری من با امضاء شما باشد لطفا راهنمایی کنید

سوال 12 years, 5 months ago #3612

با سلام استاد عزیز درباره درخواستی که کردم درباره حکم سوء برداشت نشود من خیلی دلم میخواهد حکم خودم را از شما دریافت کنم لطفا راهنماییم کنید
Time to create page: 0.32 seconds