• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3568

استاد جلیلزاده شاگرد ارشد یارومه بوده مطمئن باشه کسی نمیتونه خرابش کنه چون واقعا یک استاده

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3569

سلام عزت و ابرو فقط به دست خداست این دو استاد سبک خودشونو دارن یکی سنتی و دیگری 21 و من در پی حقیقت توا و بس.

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3570

جناب مسعود من کسی رو نمی بینم که به جون من افتاده باشه و دلیلی هم نمی بینم ، چون دنبال مقام و مادیات نیستم و احتیاجی هم ندارم. نه سبکی زده ام که تبلیغ آنرا بکنم و نه در ایرانم که بخواهم کلاسها و درآمد های بیشتری داشته باشم ....
سالها خاموش بودم و نظاره گر، ولی هر چقدر امثال من چشم و گوششان را بروی این افراد بست ، این آقایان بیشتر و بیشتر تشنه و حریص شدند و با ادعاهای واهی بجان و مال مردم افتادند. تا اینجا باز من دخالت نکردم ، اما این مدعیان شروع به ریاکاری و دروغ پراکنی در خارج از ایران هم کردند . این بود که پیغامی برای ایشان فرستادم و گوشزد کردم که شاگردانتان در خارج هیچ گونه آداب و رسوم توا، مردی و مردانگی نمی دانند و با دزدی و دروغ آبرویی برای این ورزش ایرانی نخواهند گذاشت بهتر که اقدامی بکنید . ولی دریغ از یک حرکت کوچک !!!!
من به این نتیجه رسیدم که بیش از این نباید سکوت کرد و جلوی این ناهمراهان را گرفت . در غیر اینصورت فردا روزی جوانانی همچون شما بر سر ما فریاد خواهید آورد ،،،، "شما که میدانستید چرا حرفی نزدید ؟ کاری نکردید ؟ تا این کلاه برداران را بهتر بشناسیم" و من اینرا رسالتی برای خود می دانم که اگر حق یا ناحقی در این رابطه دیدم سکوت نکنم.

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3571

• Assar
  • Administrator
جناب مسعود، عزیز ، آدم عاقل یک خورده فکرمیکنه ، من دنبال راه یارومه هستم یک بهانه هست که شما از طرز فکر و روش غلط این آقایان دفاع کنی،و تا امثال جنابعا لی هستند اینها میتازند، در ضمن دنبال کدوم حقیقت هستی انکه برای شما به هم بافته اند ؟ توا ، طریقت دانایی است ، نمیدونم تا چه اندازه این رو درک میکنی !
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, مهدی صعودی

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3572

آقا مسعود ،

دوست نادیده ام ، اگر به پاسخی که دوستان داده اند دقت بیشتری بکنی متوجه اشتباهت می شوی ، کسی به جان کسی نیفتاده بلکه تعدادی از دوستان به سوالتان پاسخی داده اند که شاید بعضی از آنها به مزاج شما خوش نیامده باشد .
ان اساتیدی که شما ادعا می کنید هر کدام سبک خودشان را دارند ، لطفا بفرمائید که پایان نامه و تز سبک شان را در کجا و پیش کدامین مرجع به اثبات رسانده و از تز خویش دفاع نموده اند ، ( تکنیکها یشان را از کجا بدست آورده اند ) آیا با تغییر دادن اسامی تکنیکها و جابجا کردن محورها و گذاشتن یک نام جدید هر کسی اجازه دارد که یک سبک بزند ؟ در حالی که در این سبکهایی که شما نام بردید از لباس گرفته تا آرمها و تکنیکهایشان مربوط به کونگ فو توا می باشد .
سوال دیگر من از شما این است کسی که خودش دیپلم دارد آیا صلاحیت دادن مدرک لیسانس و دکترا به دیگران را دارد ؟
دوست من چرا حقیقت توا را از اساتید خود سوال نمی کنید ؟ نکند کفگیر دانایی شان به مانند تکنیکشان به ته دیگ خورده ؟
شما اعلام کرده اید که ( تنها به این دلیل تو این سایت عضو شدم که پی ببرم هدف یارومه از توا چی بوده و اخرش میخواستن شاگردا به چی برسن ) لطفا قوانین این سایت را یک بار دیگر بخوان ، هدف این سایت آموزش اصولی و صحیح کونگ فو توا می باشد ، ما قرار نیست در رابطه با اهداف یارومه به کسی توضیح بدهیم ، نا گفته نماند که ایشان بارها در این مورد سخنرانی های مبسوطی ایراد فرموده اند . راستی این اساتید صاحب سبک جوابی برای این سوال نداشتند ؟
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Jamshid, Assar, hamid, pedram, SAEED, مهدی صعودی

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3575

با سلام ودرود
اقا مسعود اگربه نوشته من توجه کرده باشی اونجا ذکرکردم که قصد خراب کردن جناب جلیلزاده روداری وبه همین دلیل با تندی با شما سخن گفتم وشما بی حرمتی برداشت کردی .بنده نگفتم کسی قادربه انجام این کاره این دو ازهم متمایزه. البته امیدوارم که در تصمیم گیری زود قضاوت کرده باشم .و امیدوارم که خودتو معرفی کنی واین شک وشبهه ها رو از بین ببری .این خصلت مردان با شهامت است که خودشان را معرفی کنندوحرفشان نسبت به شرایط تغییر نکند.
استاد جلیلزاده سوابق درخشانی دارند که همه همراهان از اونها اگاهی دارند ونیازی به ذکر نیست منتهای مراتب برخی از اقایان به ظاهرهمراه حسادت میکنند وشروع میکنند به داستان درست کردن و بهتان زدن واز این قبیل صحبتها .هر کدوم از ما وظیفه داریم جلوی این افراد سودجو رو بگیریم ومحکم در دهان این افراد بزنیم .چون این دینی است که بر گردن ماست . شما دقت کن کدوم یک از شاگردان درجه یک استاد میرزایی میاد واین کارها روانجام میده که استاد جلیلزاده انجام میده. برای نمونه مثلا بر پایی همین سایت ایشان از وقت خودشون وخانوادشون میزنه و به سوالات ما جواب میده اون هم بدون هیچ چشم داشتی .این دلسوزی برای کونگ فو توا است. گاها دیده میشه که در جوابها وقفه میافته ودوستان ابراز نارضایتی میکنندوبه طرز طلبکارانه ای مدعی حق میشوند. این کمال بی انصافی است وقتی اینگونه توقع داریم از این استاد دلسوز توا که به حق سخن میگویددر برابر افراد سودجووریاست طلب دفاع نکنیم.
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, pedram
Time to create page: 0.34 seconds