جناب مسعود من کسی رو نمی بینم که به جون من افتاده باشه و دلیلی هم نمی بینم ، چون دنبال مقام و مادیات نیستم و احتیاجی هم ندارم. نه سبکی زده ام که تبلیغ آنرا بکنم و نه در ایرانم که بخواهم کلاسها و درآمد های بیشتری داشته باشم ....
سالها خاموش بودم و نظاره گر، ولی هر چقدر امثال من چشم و گوششان را بروی این افراد بست ، این آقایان بیشتر و بیشتر تشنه و حریص شدند و با ادعاهای واهی بجان و مال مردم افتادند. تا اینجا باز من دخالت نکردم ، اما این مدعیان شروع به ریاکاری و دروغ پراکنی در خارج از ایران هم کردند . این بود که پیغامی برای ایشان فرستادم و گوشزد کردم که شاگردانتان در خارج هیچ گونه آداب و رسوم توا، مردی و مردانگی نمی دانند و با دزدی و دروغ آبرویی برای این ورزش ایرانی نخواهند گذاشت بهتر که اقدامی بکنید . ولی دریغ از یک حرکت کوچک !!!!
من به این نتیجه رسیدم که بیش از این نباید سکوت کرد و جلوی این ناهمراهان را گرفت . در غیر اینصورت فردا روزی جوانانی همچون شما بر سر ما فریاد خواهید آورد ،،،، "شما که میدانستید چرا حرفی نزدید ؟ کاری نکردید ؟ تا این کلاه برداران را بهتر بشناسیم" و من اینرا رسالتی برای خود می دانم که اگر حق یا ناحقی در این رابطه دیدم سکوت نکنم.