• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: آموزش صحیح وعلمی پاباز180 12 years, 3 months ago #3548

بادرود
جناب آقای وثوقی،ازاینکه شماودیگراساتیدگرامی برای پاسخ به سوالاتمان وقت می گذاریدسپاسگذارم.
فقط قراربود درپایان مطلبتان درخصوص روش صحیح گرم کردن لینک یاتوضیحی قراردهیدکه متاسفانه توضیح ویالینکی وجود ندارد.
777

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3549

بادرود
آقامسعودعزیزبه دل نگیر،به علت تعددسوالهای تکراری درخصوص بستن شالبندمشکی استادجلیل زاده، واینکه خوداستاددراینباره پاسخگوبودندو بعضی افرادباسوی نیت می خواستندایشان راخراب نمایندوآقای صعودی به این اندیشه که شماهم ازاین دسته افرادین مقداری درپاسخگویی به شمازیاده روی کرده که مطمئناََازروی غرض نبوده،درموردادب هم این جمله درسته(کسی که راهش راه دانایی باشدباید ازلحاظ ادب نسبت به دیگران بالاترباشد)حالا حتماََنبایدکانگ فوکارباشد!ودرآخربه عرضتان برسانم که استادمیرزایی زمان کافی برای آموزش خطوط بالاتراز7رانداشتندچه برسدبه اینکه تکنیک شالبندمشکی راانتقال دهند.
خداوندبزرگ نگهدارتان
777
The following user(s) said Thank You: Assar, مهدی صعودی, ذات ما

باسخ‌به: آموزش صحیح وعلمی پاباز180 12 years, 3 months ago #3550

آقای ابراهیم مجیدی ،

پاسخ شما در قسمت نرمش و بدنسازی قرار داده شده است . که لینک آن را نیز برایتان قرار می دهم .

www.kungfutoa.ca/index.php/fa/forum-3/17/3536

موفق باشید .
The following user(s) said Thank You: Assar, hamid, pedram, ابراهیم, وحيدرسولي

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3552

با سلام و درود خدمت استاد جلیلزاده و سایردوستان
اقا مسعودگرامی من به شما بی احترامی نکردم عزیز
یعنی اجازه این کارو به خودم نمیدم ولی به همه سوالهای مطرح شده از سوی شما مراجعه کردم این دستگیرم شد که قصد خراب کردن جناب جلیلزاده رو داری به هر حال امیدوارم که اشتباه کرده باشم
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا
The following user(s) said Thank You: Assar, pedram

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3554

• Assar
  • Administrator
جناب مسعود ، این حرف های من رو میخواهی به هر حسابی که میخواهی بگذار، قبل از اینکه به دیگران یاد بدهی یارومه چی گفته ، اینرو یادت باشه یارومه خیلی حرف های دیگم زدن ، ما باهم هستیم ولی این آقایان از ما نیستند، پس اینکه با هم با ادب باشین رو پیراهن عثمان نکنین ، قضیه دهقانیان، سلامی، شکری، و....خوشگوی ، و صد های دیگر روشن است ، این قماش کارشان معلومه، کارشان ربطی به توا نداره ، داستان شالبند مشکی، اون چیزی که شما فکر میکنی نیست ، اشتباه به عرضتون رسوندن ، همینطور راهدانی ، راهبانی ، و جهانبانی، ، بعدش هم ، شما اگر اعتراضی دارید، خودتان را درست معرفی کنید ، اگر چیزی میدانی بسم الله، واگر نه ساکت باش و یاد بگیر، همان که دوستان گفتند طرفداری دوستانتان را در سایت خودشان بکنید
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 3 months ago by Assar.

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3567

من نمیدونم چرا اساتید این جور به جون هم افتادن هر استادی روشی واسه خودش داره که بیشترشون صاحب سبکن من تنها به این دلیل تو این سایت عضو شدم که پی ببرم هدف یارومه از توا چی بوده و اخرش میخواستن شاگردا به چی برسن همینو بس
Time to create page: 0.32 seconds