با تشكر از اينكه سوال قبلي بنده را پاسخ داديد. من تقزيبا تمام موضوعات و تاپيك هاي انجمن را نگاه كردم . حدود 4 ساعت زمان گذاشتم . اما هنوز سوالاتي است كه در ذهنم باقي مونده و اينج مطرح ميكنم .
1- آيا هوشنگ اتحااد از شاگردان آقاي وارسته پيش آقاي ميرزايي رفت و تقاضاي مبارزه كرد كه طي آن ماجرا آقاي حبيب پور دنده ي آقاي اتحاد را در مبارزه شكست و باعث شد كه ايشان نتواند كاراته كار كند ؟
2- آيا براي ورود به دانشكده بايد امتحان ورودي برگزار ميشد. ( به عنوان مثال تحت عنوان سوالاتي مانند اينكه اگر يك شمشير در اختيار كونگ فو كار باشد و يك پياز مقابلش باشد براي خوردن آنرا با چند ضربه ي شمشير و به چند قسمت تقسيم ميكند و..) ( البته اين رو بگم شايد برخي سوالت من باعث رنجيده خاطر شدن شما بشه . مثلا همين سوال دومم را دور از منطق ميدونم اما مطرح ميكنم تا شك و شبهه اي باقي نمونه . با تشكر)
3- آخرين شالبند پروفسور جلوسرخ و پشت مشكي بود؟
4- لفظ بيرومه در واقع همان با يارومه است كه در ديگر تاپيك ها كاربردش را مطرح كرديد يا چيز ديگري است؟
5- پروفسور تكنيك هايي كه به تكنيك هاي من تو ما معروف شدند را با لباس سقيد و شلوار سرمه اي اجرا ميكنند. آيا ربطي به كونگ كفو توان هست ؟ اين تكنيك ها چه بود ؟