• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7506

امیرحسین جان، استاد شما و من یکی از بهترین هاست. در هیچ زمینه ای نه زیاده روی کنید نه کم روی. ایشان کونگ فو توآ رو خیلی خوب آموزش میده. شما تکنیکها و مبارزات را از ایشان یاد بگیر پیشرفت به مرور زمان انجام میشه هیچگاه عجله نکن. گاهی برای نتیجه بهتر باید سالها تلاش کرد. به جای زیاد صحبت کردن بیشتر گوش کن، فکر کن، عمل کن.
The following user(s) said Thank You: Assar, امیر حسین

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7526

• مرتضی
  • Expert Boarder
الان دوباره پست خودم رو نگاه کردم و به نظرم اومد که ممکنه بعضی سوبرداشت کنند و
به همین خاطر میخوام روشن کنم منظورم چیست .
خیلی وقت ها دیدم بعضی ها سوالاتی میپرسند که خودشون جوابشون رو میدونند و یا بقیه پاسخشون رو
داده اند ، ولی فقط منتظرند که استاد جلیلزاده جواب بدن و انتظار دارند که استاد همیشه به هر
چیز گاها پیش و پا افتاده ای هم هر دفعه پاسخ بدن و تا هم استاد پاسخ ندن ول کن نیستند .
اینطوری هم استاد خسته و رنجور میشن و هم بقیه از شرکت کردن در بحث خودداری میکنند چون میدونن
که اون شخصی که سوال پرسیده فقط پاسخ خود استاد رو میخواد و نظر بقیه براش ارزشی نداره .
این واقعا بده و جلوی پیشرفت رو میگیره .
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, SAEED, Alireza labbafghasemi

گرفتن نظراستاد 10 years, 8 months ago #7528

توا
باسلام ودرود
استادچند وقت پیش برنامه ای ازشبکه ورزش ایران پخش شدکه درموردتوا بود.نمیدانم شمااین برنامه رادیده اید یا نه؟
من فیلم کوتاهی ازان درموردمعرفی توا دارم که خواستم اگرصلاح میدانید برای شما وهمراهان عزیزبفرستم.
البته نمیدانم که چطورمیشه فایلی روارسال کرد؟لطفاراهنمایی کنید.
البته شماچندروزیست که زحمت پاسخهارونمیکشین.امیدوارم ازدست من نمیگم ما خسته نشده باشید.
ارزوی سلامتی وتوفیق شماراداریم.باتشکر.
توا
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: گرفتن نظراستاد 10 years, 8 months ago #7530

با درود،
عزیزانم به شرفم قسم یکی از خوشنودی هاییکه بدست میاورم پاسخ دادن و گفتگو در اینجا با شماهاست، ولی متاسفانه قادر نیستم که در همه حال در اختیارتون باشم. روی این اصل اگر از طرف من پاسخ داده نمیشه و یا دیر داده میشه صرفا بخاطر مسایل و دشواریهای روزمره میباشد. لطفا این را برمن ببخشید که بعضی زمانها نمیتوانم بصورت کامل در خدمت باشم. ولیکن تک تک نوشته ها را رویت میکنم و در بطن جریان هستم.
با سپاس

باسخ‌به: گرفتن نظراستاد 10 years, 8 months ago #7531

آقای محمد پور اگر فیلمی خواستید بفرستید از طریق dropbox اقدام کنید که ما در اینجا آنرا آماده میکنیم که دیگران هم در صورت لزوم ببینند.
The following user(s) said Thank You: Assar, حسین محمدپور

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7533

با درود
آقا مرتضی منظورتون من هستم دیگه .
من نمیدونم از روز اولی که وارد سایت شدم شما چه مشکلی با من داری که همش داری تیکه بارونم میکنی اصا اگه من با پرسش هایم از استاد باعث مزاحمت و ناراحتی شما میشوم از این سایت میرم.
Time to create page: 0.32 seconds