• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7500

استاد یه سوال دیگه هم داشتم
در جایی که من آموزش میبینم کونگ فو توا سنتی آموزش داده میشود و من زمانی که حرکات آن را با شما مقایسه کردم فهمیدم تفاوت های زیادی با حرکات شما دارند.استاد من تعصب عجیبی به آقای دهقانیان دارند و حرکات ایشان رو میرند. چه کار باید بکنم استاد از طرفی من شما رو خیلی قبول دارم و از طرفی نمیتونم خلاف آموزش های استادم رو سر کلاس برم. چه کار کنم استاد ؟

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7501

با درود،
آقای زواره ای داستان، داستان "حسین آقا یا آقا حسین" میباشد.
در اینکه سنسه سرو نماد تن و روان است شکی نیست، حالا کدام دست تن است و کدام روان زیاد در ماهیت امر تاثیر نخواهد داشت.
دست چپ نماد روان است بخاطر اینکه عمود برزمین است و رو ببالا و دست راست بصورت افقی و نفوذی نماد تن میباشد.
حال بخاطر اینکه کلمه تن قبل از روان میآید بمنظور همخوانی دستها با نام، نشان و نماد بعضی مواقع امکان دارد که به همان شکل هم تعریف گردد و من فکر نمیکنم که تغییری در تعریف و ماهیت امر داشته باشد.
The following user(s) said Thank You: Assar, مهدی , Alireza labbafghasemi

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7502

آقای امیرحسین شما بایستی بین احساس و منطق یکی رو انتخاب کنید.
بهرحال زمانی خواهد رسید که شما مجبور خواهید شد که با واقعیتها روبرو شوید و یا آنها را به آیندگان پس بدهید... آیا در آن زمان قادر خواهید بود که پاسخی منطقی و قابل درک و هضم به آیندگان بدهید !؟ اگر پاسخ این پرسش را میدانید، پس انتخاب ساده خواهد بود.
The following user(s) said Thank You: Assar, AliReza Nazari, SAEED, مهدی صعودی, مهدی , مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7503

درود
امیر حسین جان اگر نظر من را بخواهید این است که کونگ فو توآ یکی است. پسوند و پیشوند قرار دادن بر توآ اشتباه است. راهی را بروید که مطمئن هستید و از خود سوال کنید آقای دهقانیان در کجا شاگرد یارومه میرزایی بودند. حتی یک عکس با استاد میرزایی دارند که خود را جهانبان اعلام کردند و گفتند نردبانی از خطوط که بر سینه شان هست از یارومه گرفتند؟ بقیه پیش کش.
من در آن زمان نبودم ولی با توجه به گفته ها و شنیده ها، یارومه همیشه در مراسم های مختلف در دید عموم حکم یا شالبند به شاگردان میدادند. در کدام مراسم و در دید چه کسانی به آقای دهقانیان حکم شال مشکی دادند؟
امیر حسین جان، استاد شما یکی از بهترین استادان شهرتان هستند و فکر نمیکنم متعصب به آقای دهقانیان باشند.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, مرتضی, امیر حسین

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7504

باسلام خدمت استاد گرامی وتشکر از پاسخهایی. که وقت میذارید ومیدهید...هرچند کم اهمیت باشد
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7505

مرسی علیرضا جان قطعا همینطوره و من ارزش های استاد رو به هیچ عنوان زیر سوال نمیبرم .استاد یقینا از بهترین ها هستش و همین که شما را به این درجه رسانده میتونه ثابت کننده این قضیه باشه.
ممنون از پاسخت علیرضا جان دیگه فهمیدم باید چه کنم.
Time to create page: 0.33 seconds