• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7487

من در این سن هنوز که هنوزه حداقل هفته ایی سه بار تمریناتم را با کلاسهام انجام میدهم.
البته مطمئن هستم سن 55 ، 56 ساله مثل یک جوان بیست ساله نمیتونه باشه ولی بهرحال سعی میکنم که خودم را سرپا نگه دارم.

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7488

با درود سلام. استاد منظور از تقسیم قدرت در چینو چیست

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7490

• مرتضی
  • Expert Boarder
خدا حافظتون باشه . انشالله سایه تون همیشه بالا سرمون باشه استاد .
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, ahmad, مهدی , Alireza labbafghasemi

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7491

با درود،
تقسیم قدرت بوسیله چینو بمبی بوجود آوردن شرایطی برای بالانس با کاملترین وجه در مورد استقرار و آمادگی برای ادامه حرکت.
اگر توجه کرده باشید من همیشه تاکید کرده ام، چینو مانند نقطه آخر جمله می ماند. یعنی با این حرکت ترکیب به پایان می رسد و ترکیب بعدی آغاز می شود.

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7496

استاد عزیز یه سوال داشتم
من مدت 1 ماهه که واردعرصه ی کونگ فو شدم. اما پیشرفت زیادی در خودم مشاهده نکردم. نظر شما چیه که ابتدا به مدت 1ماه از عرصه ی کونگ فو جدا شم و به دنبال لاغری و حرکات انعطافی خودم برم بعد دوباره برگردم. یعنی منظورم اینه که یه مقدار من اضافه وزن دارم و بدن خشکی نیز دارم. ابتدا خودم رو لاغر کنم و با حرکات انعطافی انعطافم رو بالا برده و سپس برگردم به کونگ فو. نظرتون چیه؟

باسخ‌به: سوال ازاستاد 10 years, 8 months ago #7499

با سلام درود. استاد. یه سوالی پیش امد اینکه در سنسه سرو دست چپ نماد تن ودست راست نماد روان است.؟ حالا یه تردید پیش امده. اینکه شما در بحث قانون ومقررات صفحه یازدهم. دست چپ را نماد روان،دانش،...ودست راست را نماد تن.ودر کیلیپی که در تهران شما انا توا را برای استاد مهدی زاده.رحیمی فرد توضیح میدهید دست چپ نماد تن ودست راست نماد روان تشریح میکنید.کدامیک صحیح تر است
Time to create page: 0.33 seconds