mahdi_soudi wrote:
با سلام ودرود
دوست گرامی اقا مسعود کاملا مشخصه که طرح سوالات شما مقرضا نه است
شما یا شاگرد اقای دهقانیان هستی یا طرفدارش هستی راحت بهت بگم با این سوالات از ارزشهای جناب جلیلزاده اصلا کم نمیشه وبه نظر ما استاد جلیلزاده بیش از همه برای توا دلسوزی میکنند واگر به فکرریاست وپول دراوردن بودند به همین راحتی ارتباطشونو با ووتا قطع نمیکردنند
اگر دوستان محترم سایت نگاهی بیاندازند به سوالات مطرح شده از طرف شما متوجه صحبت من میشوند
دوست گرامی همه ما میدونیم که استاد جلیلزاده دارای شالبند سبز از سوی یارومه هستند البته شالبند سبز کامل نه شالبند سبز با خط سفید
و همه میدونیم که جناب جلیلزاده از ایران به کانادا عظیمت کردند واونجا با مراجعه به سازمان ورزش تقاضای ایجاد کلاس رزمی کردند فکر نمیکنم کانادا هم مثل کشور ما این قدر بی درو پیکر باشه که هر فردی دلش خواست سبک بزنه یا کلاس داری کنه پس اگر استاد جلیلزاده میامد و میگفت که شالبند سبز هستم کسی به ایشان بها نمیداد چون اونها در نهایت رنگ شال یا کمربند رو میبینند . در صورتی که سطح کار یک شالبند سبز برابراست با دانهای بالای مشکی ورزشهای رزمی دیگه بنابراین به این نتیجه میرسیم که کار استاد جلیلزاده درست وعقلانی بوده واگر این کار رانمیکرد کونگ فو توای ما الان اصلا در کانادا تدریس نمیشدوبه سوی جهانی شدن نمیرفت
در هر صورت به عرض اقای دهقانیان برسانیدکه با این سوالات از ارزشهای اقای جلیلزاده گرامی اصلا کم نمیشه همه ما واقعیات رو میدونیم .به توا به چشم یک منبع مالی نگاه کردن فقط کار اقای دهقانیان است وایشان هستند که در این کار تبحر دارند وبه قول خودشون از استاد میرزایی روی پوست اهو حکم دارند
ضمنا اگر توجه کرده باشید استاد جلیلزاده هیچ کجا با کت سفید دیده نشده واین نشان دهنده اینه که این رنگ را مختص یارومه میدانند واگر هم شال مشکی میبندند به خاطر همین است که در بالا عرض کردم.
اولا سلام دوما کسی که کونگ فو کار میکنه باید از لحاظ ادب نسبت به بقیه بالاتر باشه این سخن یارومه هست که از استاد سلامی شنیدم پس اولا به همه احترام بزار حالا شاگرد هرکسی که میخواد باشم بماند همه ایرانی هستیم و سبکی ایرانی کار میکنیم و نباید اجازه بدیم بین پویندگان این راه اختلافی بوجود بیاد من منظورم این بوده که ایا یارومه با تمرکز تکنیک های شال مشکی رو به ایشون انتقال داده اند یا نه چون دیدم به دلایلی نباید اینگونه مطرح بشه واسه اینکه همه قدرت های روحی لازمو ندارند جور دیگه پرسیدم