• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3527

• hamid
  • Expert Boarder
غرض نقشی است کز ما باز ماند که هستی را نمی بینم بقایی
مگر صاحبـدلی روزی به رحمت کند در حق درویشان دعایی
تو پنداری جهانی غیر از این نیست زمین و آسمانی غیر ازاین نیست
همان کرمی که در پیله نهان است زمین و آسمان وی همان است

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3532

با سلام ودرود
دوست گرامی اقا مسعود کاملا مشخصه که طرح سوالات شما مقرضا نه است
شما یا شاگرد اقای دهقانیان هستی یا طرفدارش هستی راحت بهت بگم با این سوالات از ارزشهای جناب جلیلزاده اصلا کم نمیشه وبه نظر ما استاد جلیلزاده بیش از همه برای توا دلسوزی میکنند واگر به فکرریاست وپول دراوردن بودند به همین راحتی ارتباطشونو با ووتا قطع نمیکردنند
اگر دوستان محترم سایت نگاهی بیاندازند به سوالات مطرح شده از طرف شما متوجه صحبت من میشوند
دوست گرامی همه ما میدونیم که استاد جلیلزاده دارای شالبند سبز از سوی یارومه هستند البته شالبند سبز کامل نه شالبند سبز با خط سفید
و همه میدونیم که جناب جلیلزاده از ایران به کانادا عظیمت کردند واونجا با مراجعه به سازمان ورزش تقاضای ایجاد کلاس رزمی کردند فکر نمیکنم کانادا هم مثل کشور ما این قدر بی درو پیکر باشه که هر فردی دلش خواست سبک بزنه یا کلاس داری کنه پس اگر استاد جلیلزاده میامد و میگفت که شالبند سبز هستم کسی به ایشان بها نمیداد چون اونها در نهایت رنگ شال یا کمربند رو میبینند . در صورتی که سطح کار یک شالبند سبز برابراست با دانهای بالای مشکی ورزشهای رزمی دیگه بنابراین به این نتیجه میرسیم که کار استاد جلیلزاده درست وعقلانی بوده واگر این کار رانمیکرد کونگ فو توای ما الان اصلا در کانادا تدریس نمیشدوبه سوی جهانی شدن نمیرفت
در هر صورت به عرض اقای دهقانیان برسانیدکه با این سوالات از ارزشهای اقای جلیلزاده گرامی اصلا کم نمیشه همه ما واقعیات رو میدونیم .به توا به چشم یک منبع مالی نگاه کردن فقط کار اقای دهقانیان است وایشان هستند که در این کار تبحر دارند وبه قول خودشون از استاد میرزایی روی پوست اهو حکم دارند
ضمنا اگر توجه کرده باشید استاد جلیلزاده هیچ کجا با کت سفید دیده نشده واین نشان دهنده اینه که این رنگ را مختص یارومه میدانند واگر هم شال مشکی میبندند به خاطر همین است که در بالا عرض کردم.
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا
The following user(s) said Thank You: Jamshid, hamid, pedram

باسخ‌به: آموزش صحیح وعلمی پاباز180 12 years, 3 months ago #3534

دوست گرامی جناب ابراهیم ،

ضمن تشکر از استاد عصار به خاطر توضیحی که دادند ،

قبل از هر چیز لازم است مطلبی را در خصوص پاسخگویی به سوالات مطرح شده خدمتتان عرض کنم ، هرکدام از ما بغیر از جواب دادن به سوالات در طول هفته وظایف دیگری نیز داریم و نهایت سعی و تلاش ما این است که در کمترین زمان ممکن موارد مطروحه را پاسخ دهیم حال اگر برای دریافت جواب لازم چند روز تحمل نمائید با این کارتان به ما کمک کرده اید تا به نحو احسن بتوانیم به وظایف مان عمل کنیم .

و اما در مورد آموزش باز کردن پا ، من نمی دانم که شما خودتان آموزش میدهید یا می بینید ، در هر صورت اگر آموزش می دهید در طی دورانی که زیر نظر استاد خود تمرین می کردید در هنگام گرم کردن بدن و شروع نرمشها حتمأ ایشان در مورد نحوه انجام حرکات کششی توضیح داده اند ضمن اینکه در کلاس های مربی گری که شامل آناتومی و فیزیولوژی عمومی ، برنامه ریزی و طراحی تمرین ، نقش مربی ، رشد و تکامل حرکتی ، مبانی آمادگی جسمانی ، تغذیه ورزشی ، ایمنی در ورزش ، مبانی تربیت بدنی ، روان شناسی ورزشی ، تجزیه و تحلیل مهارتها به صورت تئوری به شرکت کنندگان آموزشهای لازم داده می شود .

در پایان مطلبی در خصوص روش صحیح گرم کردن بدن به اشتراک گذاشته ام امیدوارم مورد استفاده تان قرار گیرد .
The following user(s) said Thank You: Jamshid, ابراهیم, مهدی صعودی, حمید بروجنی

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3537

همراه گرامی آقا مهدی ،

ضمن تشکر از شما ، یکی از وظایف ما این است که با سعه صدر به سوالهای دوستان پاسخ داده و ابهامات را بر طرف نماییم ، هر کسی مجاز است که از شخص یا گروهی یا تیم و رنگ خاصی طرفداری نماید مهم حفظ حرمت و احترام به همدیگر می باشد .
The following user(s) said Thank You: hamid, pedram, SAEED, ابراهیم, مهدی صعودی

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3545

mahdi_soudi wrote:
با سلام ودرود
دوست گرامی اقا مسعود کاملا مشخصه که طرح سوالات شما مقرضا نه است
شما یا شاگرد اقای دهقانیان هستی یا طرفدارش هستی راحت بهت بگم با این سوالات از ارزشهای جناب جلیلزاده اصلا کم نمیشه وبه نظر ما استاد جلیلزاده بیش از همه برای توا دلسوزی میکنند واگر به فکرریاست وپول دراوردن بودند به همین راحتی ارتباطشونو با ووتا قطع نمیکردنند
اگر دوستان محترم سایت نگاهی بیاندازند به سوالات مطرح شده از طرف شما متوجه صحبت من میشوند
دوست گرامی همه ما میدونیم که استاد جلیلزاده دارای شالبند سبز از سوی یارومه هستند البته شالبند سبز کامل نه شالبند سبز با خط سفید
و همه میدونیم که جناب جلیلزاده از ایران به کانادا عظیمت کردند واونجا با مراجعه به سازمان ورزش تقاضای ایجاد کلاس رزمی کردند فکر نمیکنم کانادا هم مثل کشور ما این قدر بی درو پیکر باشه که هر فردی دلش خواست سبک بزنه یا کلاس داری کنه پس اگر استاد جلیلزاده میامد و میگفت که شالبند سبز هستم کسی به ایشان بها نمیداد چون اونها در نهایت رنگ شال یا کمربند رو میبینند . در صورتی که سطح کار یک شالبند سبز برابراست با دانهای بالای مشکی ورزشهای رزمی دیگه بنابراین به این نتیجه میرسیم که کار استاد جلیلزاده درست وعقلانی بوده واگر این کار رانمیکرد کونگ فو توای ما الان اصلا در کانادا تدریس نمیشدوبه سوی جهانی شدن نمیرفت
در هر صورت به عرض اقای دهقانیان برسانیدکه با این سوالات از ارزشهای اقای جلیلزاده گرامی اصلا کم نمیشه همه ما واقعیات رو میدونیم .به توا به چشم یک منبع مالی نگاه کردن فقط کار اقای دهقانیان است وایشان هستند که در این کار تبحر دارند وبه قول خودشون از استاد میرزایی روی پوست اهو حکم دارند
ضمنا اگر توجه کرده باشید استاد جلیلزاده هیچ کجا با کت سفید دیده نشده واین نشان دهنده اینه که این رنگ را مختص یارومه میدانند واگر هم شال مشکی میبندند به خاطر همین است که در بالا عرض کردم.

اولا سلام دوما کسی که کونگ فو کار میکنه باید از لحاظ ادب نسبت به بقیه بالاتر باشه این سخن یارومه هست که از استاد سلامی شنیدم پس اولا به همه احترام بزار حالا شاگرد هرکسی که میخواد باشم بماند همه ایرانی هستیم و سبکی ایرانی کار میکنیم و نباید اجازه بدیم بین پویندگان این راه اختلافی بوجود بیاد من منظورم این بوده که ایا یارومه با تمرکز تکنیک های شال مشکی رو به ایشون انتقال داده اند یا نه چون دیدم به دلایلی نباید اینگونه مطرح بشه واسه اینکه همه قدرت های روحی لازمو ندارند جور دیگه پرسیدم

باسخ‌به: شالبند 12 years, 3 months ago #3546

ﺁﻗﺎ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﺟﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﺯ ﺁﻗﺎﯼ ﺳﻼﻣﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﻧﻤﯽ‌ﮔﺮﻓﺘﻢ . ﺍﮔﺮ ﺁﻗﺎﯼ ﺳﻼﻣﯽ ﺍﺣﺘﺮﺍﻣﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﺎﺭﻭﻣﻪ ﻗﺎﺋﻞ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺍ ﺭﺍ با کیلو ﮐﯿﻠﻮ ﺷﺎﻟﺒﻨﺪ ﺳﺮﺥ ﺻﺎﺩﺭ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺍﻓﺘﻀﺎﺡ ﻧﻤﯽ‌ﮐﺸﯿﺪ .
ﺁﻗﺎﯼ ﺩﻫﻘﺎﻧﯿﺎﻥ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ . ﺻﺪﻣﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺑﻪ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺍ ﺯﺩﻩﺍﻧﺪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺼﻮﺭ ﺑﺎﺷﻪ .
ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺎﺷﯿﺪ .
The following user(s) said Thank You: farshad vosoughi, Assar, hamid, pedram, rezatoa, SAEED, مهدی صعودی, mizani
Time to create page: 0.35 seconds