• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7047

• مرتضی
  • Expert Boarder
با سلام،

آقای نورالله ایشان تیمسار مقصدلو هستند ( اگر اسمشان را اشتباه نگفته باشم ) که مفتخر به دریافت
شالبند مشکی >> افتخاری << از یارومه میشوند.. ( به دلیل کمکهای زیادی که به کونگ فو توآ کردند )
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7048

ﺗﯿﻤﺴﺎﺭ ﻣﻘﺼﻮﺩﻟﻮ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﺍﻓﺴﺮﯼ ﻭﻗﺖ ﺑﺎ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺮﻩﺍﯾﻬﺎ ﻭ ﺭﺍﻧﺪﻥ ﮐﺎﺭﺍﺗﻪ (ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻭﺍﺭﺳﺘﻪ) ﺍﺯ ﺍﺭﺗﺶ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﯾﺎﺭﻭﻣﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﺮﻭﯾﺞ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺍ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﺶ ﺗﺸﻮﯾﻖ ﻭ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻣﯿﮑﺮﺩﻧﺪ ﻭ چون ﺧﻮﺩ ﺗﯿﻤﺴﺎﺭ ﺗﻮﺍﮐﺎﺭ ﺑﻮﺩﻧﺪ ، ﯾﺎﺭﻭﻣﻪ ﺑﻪ ﭘﺎﺱ ﺧﺪﻣﺎﺗﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺁ ﮔﯿﺘﮏ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﯼ ﺳﯿﺎﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ او ﺍﻫﺪﺍ ﮐﺮﺩﻧﺪ .
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Patrizia, مهدی , صمد پورمحمدي, مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7056

• مرتضی
  • Expert Boarder
با سلام،

استاد خواهش دارم جریان ساختمان هفت طبقه دانشکده رو توضیح بدین
و بگین به کجا کشیده شد؟
The following user(s) said Thank You: صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7059

ساختمان هفته طبقه دانشکده انشاء تن و روان که یارومه قصد ایجاد و تاسیس آنرا داشتند متاسفانه تا این زمان بوقع نپیوسته.
امیدوارم با اتحاد و یکپارچگی توآکاران روزی فرا رسد که این آرزوی دیرینه به انجام رسد.
یارومه سال ۱۳۵۳ تمام مراحل و جزییات ساختمان دانشکده را تهیه دیده بودند و ماکتی از ساختمان فوق بوسیله دوستان آرشتیکت خود ساخته بودند که در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده افسری برای بودجه آن حضور شاه ایران ارایه دادند که من خودم هم شاهد ماجرا بودم. شاه بعداز دیدن ماکت و پرسیدن سوالهای مختلفی در ارتباط با آن از یارومه، در همان لحظه به نخست وزیر وقت آقای هویدا دستور رسیدگی دادند که متاسفانه بجایی نرسید.
Last Edit: 11 years ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, صمد پورمحمدي, مرتضی, Mohammadreza, hadi

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7062

• مرتضی
  • Expert Boarder
چی میشد اگه یه خیر علاقه مند به توآ گیر میووردیم ( پولدار ) که این آرزوهارو
به حقیقت میرسوندیم....
The following user(s) said Thank You: Mohammadreza, hadi

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7066

با سلام خدمت کلیه دوستان بویژه استاد بزرگوارم جناب اقای جلیل زاده
دوست خوبم و همراه گرامی اقا مرتضی
پیشاپیش عرض کنم بنده قصد بی احترامی به هیپچ شخصی را ندارم و این یک نظر کلی از خود بنده است
اگر همه همراهان به اصول کونگ فو توآ پایبند بودن و اشخاصی نبودند که بخواهند فقط فکر منافع شخصی خود باشند ساخت این بنا نیاز به هیچ خیری نداشت
فقط کافی بود هر کدام از اعضای این خانواده چند میلیونی مبلغی ناچیز برای ساخت ان بپردازند ان وقت میتوانستیم به جای یکی چندین ساختمان در چندین شهر مختلف بسازیم
Time to create page: 0.31 seconds