• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7014

• milad
  • Fresh Boarder
با درود
استاد بزرگوار آقای جلیل زاده
خیلی از " توا " کاران مشکل آقای رحیمی را دارند،از جمله خود من. که چاره ای نداریم و محکوم هستیم که دانش مون از اینی که هست بیشتر نشه.
پاینده باشید

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7017

با سلام خدمت استاد جلیل زاده
در اینجا دو سوال برایم مطرح است.

1- تا آنجا که از نوشته ها راجع به استاد میرزایی متوجه شدم، ایشان تا زمانیکه در ایران بودند به کسی بالاتر از شالبند سبز ندادند، و در خارج از ایران هم گویا تا درجات اولیه شالبند قهوه ای فنون و حرکت ها را ابداع و آموزش داده اند، اما زمانیکه جدول رده بندی های کانون را دیدم، مشاهده کردم که تا آخرین رده های شالبند مشکی آموزش و فنون وجود دارد، سوالی که برایم به وجود آمد این بود که آیا تمام فنون و حرکات این رده ها توسط استاد میرزایی ابداع و آموزش داده شده است، یا برخی از شاگردان ایشان این راه را تکمیل کرده اند؟

2- این سوال را به عنوان کسی که سالها در زمینه تاریخ سیاسی تحقیق میکند میپرسم، من تاکنون نوشته و یا مطلب قابل اطمینانی راجع به درگیری های ابتدای انقلاب با توآ کاران و تیر خوردن پای آقای میرزایی پیدا نکردم، میشه بفرمائید که اصلا علت درگیری های ابتدای انقلاب در رابطه با آقای میرزایی و ادامه کلاس های توآ چه بود ( آیا جریانات از کاندید شدن آقای میرزایی برای ریاست جمهوری شروع شد؟ ) یا مسائل دیگری بود؟ و اینکه جریان اصلی تیر خوردن پای ایشان چه بود؟ آیا درگیری خاصی پیش آمد و برای دستگیری به پای ایشان شلیک شد؟

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7019

• مهدی
  • Junior Boarder
استاد نهایت تشکر رو دارم.
استاد خودتون می دونید که چقدر سخته آدم یه کاری رو درستشو بدونه و مجبورش کنن که خلاف اونو انجام بده اما با اینحال سعی خودمو می کنم که زیر بار اونا نرم.
استاد نظر شما چیه که در مورد اصلاح تکنیکها با استادم صحبت کنم، اگه مثبته شما صلاح می دونید که چه وقت اینکارو بکنم آیا بذارم چند سال بگذره بعد؟( چون تقریبا الآن تو باشگاه هیچ اعتباری ندارم و زمان زیادی هم نیست که به این باشگاه اومدم.)

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7020

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با درود
آقای رحیمی عزیز این صحبت شما درد دل همه ماست و بنده فکر میکنم که اکثریت همراهان این سایت از جمله خود بنده با این مشکل روبرو هستیم. دوست عزیز راهکاری که بنده در پیش گرفتم این است که در باشگاه تکنیکهای استادم را اجرا میکنم ولی در نهایت تکنیکهای استاد جلیلزاده را فرا میگیرم و به یاد میسپارم، البته یک مشکل اساسی که بوجود می آید این است که بعضی وقتها خودم هم متوجه نمیشوم که دارم چه کار میکنم. تنها به این امید جلو میروم که روزی به درجه استادی برسم و کانگ فو توآ را بصورت اصولی آموزش بدهم.
با تشکر
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, مهدی , مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7021

• مهدی
  • Junior Boarder
استاد بزرگوار، برای همه‏ ی این آدما متاسفم، نمیدونم از اینکه کشور ما همیشه مورد تجاوز و تاراج مستکبران قرار گرفته، از حمله ی مغول بگیرید تا ... و به خاطر همین باعث شده که چاپلوسی و چاپلوس بودن تو خون بعضی از ما بره. من فکر می کنم که یکی از دلایل اینکه چنین افرادی به قول شما به خاطر پشیزی خودشان را می فروشند همین باشه و ریشه ی تاریخی داشته باشد و استاد فقط در توآ نیست، در امور دیگه هم همینطوره.
اسم خودشونو گذاشتن بایارومه اما آیا واقعا با یارومه هستند، معلومه که نیستند که اگر بودند این نمی شد وضع توآ، استاد می بخشی که جسارت میکنم و این حرفو می زنم اینکه شما گفتید «اگه خوده یارومه هم بودند نمی توانستند این وضعو درست کنند» کمی نا امید کننده و عین حقیقته. اصلا چرا اینطور شد و به اینجا کشید؟ برای همشون متاسفم که اینقدر آدمای پستی اند.

استاد از شما و هممه ی کسانی که در حفظ چنین میراثی نهایت تلاششان را می کنند صمیمانه متشکرم و آرزوی سلامتی و تندرستی و موفقیت روز افزون را دارم. و امیدوارم که بتونم همراه خوبی باشم.
توآ.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, SAEED, مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7023

با درود و سلام خدمت تمام عزیزانم،

آقای رحیمی ماه هیچوقت پشت ابر نخواهد ماند و بلاخره حقایق روشن خواهد شد. این زمستان هم روزی بپایان خواهد رسید و دوباره نور و روشنایی، گرمای وجودمان خواهد شد، اونوقت رو سیاهی به ذغال و دروغگویان مال پرست خواهد ماند. اما مهمترین کاری که ما میتوانیم بکنیم اینه که با اتحاد و دوستی، همدلی و محبت، بازوان خود را به یکدیگر گره کرده و عین مبارزه برای راستی و درستی حمایت خود را از هم دریغ نکنیم. با اتحاد خود نشان دهیم که ما همچون مشت کونگ فو توآ روی سینه هامون همراه هستیم برای طریقت دانایی و معتقد به اصول آن از طرف یارومه.

پیروز و پایدار باشید
Last Edit: 11 years ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Patrizia, SAEED, مهدی , مرتضی
Time to create page: 0.33 seconds