با سلام خدمت استاد جلیل زاده
در اینجا دو سوال برایم مطرح است.
1- تا آنجا که از نوشته ها راجع به استاد میرزایی متوجه شدم، ایشان تا زمانیکه در ایران بودند به کسی بالاتر از شالبند سبز ندادند، و در خارج از ایران هم گویا تا درجات اولیه شالبند قهوه ای فنون و حرکت ها را ابداع و آموزش داده اند، اما زمانیکه جدول رده بندی های کانون را دیدم، مشاهده کردم که تا آخرین رده های شالبند مشکی آموزش و فنون وجود دارد، سوالی که برایم به وجود آمد این بود که آیا تمام فنون و حرکات این رده ها توسط استاد میرزایی ابداع و آموزش داده شده است، یا برخی از شاگردان ایشان این راه را تکمیل کرده اند؟
2- این سوال را به عنوان کسی که سالها در زمینه تاریخ سیاسی تحقیق میکند میپرسم، من تاکنون نوشته و یا مطلب قابل اطمینانی راجع به درگیری های ابتدای انقلاب با توآ کاران و تیر خوردن پای آقای میرزایی پیدا نکردم، میشه بفرمائید که اصلا علت درگیری های ابتدای انقلاب در رابطه با آقای میرزایی و ادامه کلاس های توآ چه بود ( آیا جریانات از کاندید شدن آقای میرزایی برای ریاست جمهوری شروع شد؟ ) یا مسائل دیگری بود؟ و اینکه جریان اصلی تیر خوردن پای ایشان چه بود؟ آیا درگیری خاصی پیش آمد و برای دستگیری به پای ایشان شلیک شد؟