• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7003

ﺁﻗﺎﯼ ﺑﺎﻫﻮﺵ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺭﺍ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺗﯿﺮﺧﻮﺭﺩﻥ ﯾﺎﺭﻭﻣﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﯾﺎﺭﻭﻣﻪ را ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻫﻢ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺍﻧﺪ ...
Last Edit: 11 years ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7004

با سلام وخسته نباشید خدمت بایارومه جلیل زاده. این نظری که شما نسبت به کونگ فو ایران دارید به نظر من جالب نیست چون کونگفو از همان اول هم دچار این مشکلات بوده وهست وهمیشه خواهد بود واین ما هستیم با تلاش (هرکس به اندازه توانش)خود کونگ فو رو همراهی میکند. ومااموختیم. که هیچ موقع میدان رو خالی نکنیم حتی در بد ترین شرایط... توا...

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7006

با درود،
جناب قاسمی چه کسی گفته که باید میدان را خالی کرد !!!؟؟؟
ما میدان را خالی نکرده ایم و به کسی هم توصیه نمیکنیم دوست من.
شما فکر میکنید که اگر میدان را خالی کرده بودیم الان وقت میگذاشتیم و پاسخ شما را میدادیم ؟ و یا اینکه اگر میدان خالی بود هنوز این سایت بر پا بود ؟
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, SAEED, صمد پورمحمدي, مرتضی, Norolahe, معین

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7008

• صمد پورمحمدي
  • Expert Boarder
  • «توآ راز دوستي دانايان است»
سلام

جالبه استاد چون آقاي باهوش هميشه تو كلاس ميگفتن يارومه منو تو خدمت سربازي ديدو برد پيش خودشو در عرض 18 ماه كونگ فو رو آموزش ديدم!!!!!!!!!!!!!!

جالبش اينه كه ما هيچوقت نتونستيم حرفشونو باور كنيم چون به سن و سالشون نمي خورد

بازم ممنون از آگاه سازيتون

توآ

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7012

• مهدی
  • Junior Boarder
سلام خدمت استاد عزیز و گرامی.
غرض از مزاحمت اینکه، استاد تو بد مخمصه‏‏‏‏ ای افتادم. تو این دوراهی موندم چیکار کنم.
همینطور که همه می دانیم و یقین داریم، تکنیک درست و به کل کونگ فو توآی صحیح و بی نقص نزد شماست و این نشاندهنده ی امانتداری و پشتکار و تلاش و البته وطن دوستی شما که تمام سعیتون رو کردید که این رزم ایرانی رو به درستی حفظ کنید.
استاد من کتاب اناتوآی شما رو خوندم و سعی کردم خط یک رو اونطور که شما در اون کتاب گفتید یاد بگیرم و همچنین با شرکت در آزمونهای شما قصد اصولی یاد گرفتن توآ رو دارم. پانزدهم اسفند استادمون قصد گرفتن آزمون رو داره و امروز که داشت خط یک منو اصلاح میکرد با تکنیک زدن شما فرق می کرد.

استاد حالا من موندم که چیکار کنم، از طرفی میخوام که تکنیکها رو از شما یاد بگیرم از طرفی دیگه استادمون تکنیک خودشو داره و من نمی تونم در بربر او مقاومت کنم چون ممکنه دیگه منو باشگاه راه نده. خوب هر هفته تکنیکها در باشگاه تکرار میشن و استادمون با دیدن اینکه من عین اونا تکنیک نمی زنم با من برخورد خواهد کرد.

ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید که چیکار کنم با این اولویت که می خوام تکنیک ها رو از شما یاد بگیرم.

راستی استاد چرا نمی آیید ایران و این ها رو از راه غلطی که دارن می رند آگاه نمی کنید.
Last Edit: 10 years, 1 month ago by مهدی .

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #7013

با درود و سلام،
همراه گرامی آقای رحیمی وضعیت کونگ فوی ایران در حال حاضر طوری است که اگر خود یارومه هم آنجا باشند این بقول شما مخمصه درست نمیشه.
شما الان ببینید که در مملکت ما افراد کلاهبردار و دروغگو به درجات بالا میرسند. اشخاصی که بنا بر قوانین و حکمهای دادگاهی محکوم به کلاهبرداری شده بودند و از کارشون جلوگیری میشد بعنوان رؤسای فنی انتخاب میشوند !!! از این مهمتر کسانیکه سالها دم از طرفداری از کونگ فو توا در داخل ایران میزدند برای تکه نانی خودشان را در کنار این شارلاتانها قرار میدهند که شاید در آینده تکه بزرگتری جلوشان پرت کنند. وای بر ما ، وای بر ما که چنین خوار و درمانده شده ایم ، وای بر ما... که اینچنین خودمون رو به پشیزی میفروشیم.

عزیز دلم کونگ فو توآ در ایران زیر دست این ناکسان به جایی نخواهد رسید و اوضاع از اینی که هست خیلی بدتر هم خواهد شد ، حالا شما خودتون تصمیم بگیرید که چگونه ادامه دهید.
The following user(s) said Thank You: مهدی
Time to create page: 0.32 seconds