• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6865

با درود خدمت اساتید و همراهان گرامی ،

در خصوص مصاحبه ای که در ایران با استاد جلیل زاده صورت گرفت و تبعاتی که در پی داشت لازم میدانم توضیحاتی ارائه نمایم . ( هر چند که در این باره به اندازه لازم سخن گفته شد )

- یارومه هیچوقت در خفا به کسی نه تکنیک دادند و نه مدرک .
- حتی در دانشکده انشاء تن و روان زمانی که کسی امتحان می داد خود یارومه ( ۱ رای ) بیشتر نداشتند ، یعنی به تنهایی کسی را تایید یا رد نمی کردند .
- در ان مقطعی که ان مصاحبه انجام شد شخصی مدعی جانشینی یارومه بودند و فعالیت های زیادی در فضای مجازی برای مطرح کردن خود انجام می دادند و بیشتر روی سخن استاد جلیل زاده در مورد درستی و نادرستی ادعای ایشان بود ، دوستانی هم که ان مصاحبه را ترتیب داده بودند به خاطر عدم شناخت کافی جامعه کونگ فو توا از ان شخص و اینکه تعدادی ممکن است تحت تاثیر تبلیغات دروغینی که برای ایشان انجام می گرفت قرار گیرند بود .
- اگر هم کسی چنین ادعایی دارد این گوی و این میدان ، ثابت کند ( فیلم ، عکس و غیره ... )
- حال اگر ان مصاحبه به مزاج بعضی ها خوش نیامد ( حتما ریگی در کفششان بوده ) و گر نه طلا که پاک است .... چه منتش به خاک است .
Last Edit: 11 years, 1 month ago by farshad vosoughi.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Jamshid, Assar, AliReza Nazari, صمد پورمحمدي, مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6927

• Jamshid
  • Platinum Boarder
درود بر دوستان گرامی من به عنوان یک همراه کوچک مایل هستم نظر و برداشت خودم را از این مصاحبه معروف استاد جلیل زاده بیان کنم زیرا متاسفانه برخی ریا کاران و دشمنان در لباس دوست و یا کسانی که شمشیر خود را از رو بسته اند دائم از این مصاحبه به عنوان مستمسکی برای ایجاد تنش و یا انحراف افکار عمومی استفاده می کنند و در آینده نیز انجام خواهند داد ! با توجه به شخصیت خاص و هوش سرشار یارومه و وضعیت و روند بوجود آوردن کونگ فو توآ و تکامل و تحول تدریجی آن که توسط یارومه صورت گرفته است براحتی می توان دریافت که یارومه به موضوع تبلیغ مثبت و سازنده و استفاده از رسانه ها اعم از روزنامه و مجله و رادیو و تلویزیون برای تبلیغ سبکشان و تبلیغ فعالیتشان اهمیت خاصی قائل بوده اند و استفاده فراوان از رسانه های عمومی می برده اند . همه مراسم مهم و اهدای شالها را رسما و در برابر دوربین ها انجام می داده اند و با این کار نه تنها پویایی و در حرکت بودن فعالیت های خود را نشان می داده اند بلکه با معرفی شاگردان خود به همه عملا درجه و رتبه آنها را رسمی نموده و ارزش زیادی به شاگردان خود می داده اند که ضامن فعالیت های آینده آنان باشد و بقای این سبک را تضمین کند .ضمن آنکه دست فریب کاران و یا کلاه برداران را تا حدود زیادی ببندد . پس با توجه به این حقیقت و اخلاق و منش یارومه در معرفی شاگردان برتر خود و اجرای مراسم مهم در برابر همگان آنچه استاد جلیل زاده می فرمایند صحیح و منطقی است . یعنی ایشان از یارومه درخواست مبارزه در اتایما نمی کنند بلکه می گویند اگر کسی ادعا دارد رسما جانشین یارومه هست پس مدارک را نشان دهد و کارش را با توضیح و تفسیر منطقی در اتایما نشان دهد. اگر هم یارومه چنین کاری را واقعا انجام داده اند پس در اتایما تشریف بیاورند و شال مربوطه ( یا مشکی و یا سرخ و ... ) را به کمر آن شاگرد یا همراه خاص ببندند و در اتایما اعلام کنند که مثلا این شخص خاص جانشین وی می باشد . البته که همه مراسم و مسائل فنی و غیر فنی کونگ فو توآ در حقیقت در اتایما آغاز و در اتایما پایان می پذیرد و این منطقی است . به اتایما رفتن فقط برای مبارزه کردن نیست ! در یک معبد واقعی همه فرمها در اتایما اجرا می شوند . همه تمرینات در اتایما انجام می شوند . همه آموزشها در اتایما انجام می گیرند. همه آزمونها و همه اعتراضات هم در اتایما انجام می پذیرند . پس یعنی مثلا نمی توان رفت در فلان رستوران و یا هتل نشست و کاغذی و یا پارچه ای امضا کرد و داد به دست کسی و گفت بفرمایید الان شما شال سبز شدید و یا شما راهبان شدید و غیره ! بلکه ابتدا کار را در مراسم رسمی در اتایما به همگان نشان می دهند و به آن رسمیت فیزیکی و معنوی می دهند و در برابرهمه اعلام می کنند که این شخص خاص به آن درجه و رتبه خاص در آن لحظه خاص نائل شده است و در نهایت تاییدیه و یا گواهینامه لازم را به وی اهدا می کنند ! در حقیقت استاد جلیل زاده هم همین را می گویند آقا تشریف بیار در اتایما تکنیک و توانایی ها را به معرض نمایش همگان بگذار و اگر به یارومه استناد می کنید ایشان تشریف بیاورند و در اتایما اعلام کنند که مثلا شما جانسین هستید همانطور که خود ایشان همواره به این روش اقدام کرده اند و این قانون و فرهنگ را در کونگ فو توآ بوجود آورده اند. پس موضوع حمله به بنیان گذار نیست بلکه توجه همراهان را به حقیقت موضوع و فرهنگ کونگ فو توآ و فرهنگ یارومه و روش کاری ایشان معطوف کردن است تا خود بیندیشند و به حقیقت برسند .
توآ
Last Edit: 11 years, 1 month ago by Jamshid.
The following user(s) said Thank You: farshad vosoughi, مرتضی, Norolahe

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #6934

• مهدی
  • Junior Boarder
سلام به استاد بزرگ و تمامی همراهان گرامی.
چند وقتی است که از سایت دیدن نکرده بودم و امشب که وارد سایت شدم و خبر چاپ کتاب استاد رو شنیدم خیلی خیلی خوشحال شدم و بی صبرانه منتظر چاپ آن هستم و لحظه شماری میکنم.

استاد دست مریزاد.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #6965

• Norolahe
  • Senior Boarder
با سلام خدمت استاد جلیل زاده.
استاد در دانشکده یارومه چه دروسی را تدریس میکردند؟ و اینکه مدل های ریاضی و فلسفه های تکنیک ها هم سر کلاس تدریس میشد؟
استاد شما کتاب ،جزوه و یا نوشته ای از دروس دوران دانشکده ندارید که در اختیار ما هم قرار بدید؟
ایستاده مردن بهتر از زندگی روی زانو هاست.
کورش کبیر

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #6966

ﺑﺎ ﺩﺭﻭﺩ ﻭ ﺳﻼﻡ ،
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﯾﺎﺩﺩﺍﺷﺖﻫﺎ ﻭ ﺟﺰﻭﻩﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻤﮕﯽ ﺩﺳﺘﻨﻮﺷﺘﻪﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﻣﻦ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﻓﻘﻂ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻨﺪ .

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years ago #6967

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
سلام استاد
قطعا اگر شما یادداشت ها و جزوه های خود را در اختیار ما بگذارید لطف بسیار زیادی در حق ما کرده اید .
سپاس
Time to create page: 0.35 seconds