• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6661

با درود،
در پاسخ سوال آقای نورالله کامنت ۶۶۴۷
۱- مسلما بدن ما حین انجام تکنیک میتونه انرژی دریافت کنه و این بستگی به موقعیت ما از نظر فیزیکی و روحی دارد. همچنین فضایی که در آن هستیم و افرادی که در آن محیط قرار دارد حائز اهمیت میباشد. فراموش نکنیم بهمان صورت که میتونیم انرژی مثبت بگیریم امکان دریافت انرژی منفی نیز وجود دارد.
۲- یارومه یعنی راهبر و این نام به این منظور به استاد میرزایی گفته میشه که ایشون بنیان گذار و یگانه شالبند سرخ کونگ فو توآ هستند و راهبر مایند.
۳- من نمیتوانم صددرصد با اطمینان بگویم که یارومه در کلاسهای خود به چه چیزی بیشتر اهمیت میدادند، ولی کاملا مشخص است در زمان و کلاسهای مختلف موضوعات مهم و با اهمیت وجود داشت که ما بعنوان شاگردان ایشان باید به شکلی با آن موضوع درگیر میشدیم و مطمئنا برخورد هر یک از ما در رابطه با موضوع فوق برای ایشان اهمیت خودش را داشت.
The following user(s) said Thank You: Assar, Norolahe

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6663

با درود،
آقای پورمحمدی من با گفته های استاد وثوقی کاملا موافقم برای ساختن پیش مشتها. همینطور که ایشان توضیح دادند ما در باشگاه پهلوی که خود یارومه هم تمرین میکردند مکی وارا داشتیم که یک چوب دو متری بود که یک چهارم آن داخل زمین فرو رفته بود و پهنای نزدیک به بیست سانت داشت که ما روی آن تمرین میکردیم.
اما من روی پیش مشتها شنا رفتن را دوست دارم و سالهاست تقریبا این کار را روزانه انجام میدهم.
The following user(s) said Thank You: farshad vosoughi, Assar, حمید بروجنی , صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6664

• صمد پورمحمدي
  • Expert Boarder
  • «توآ راز دوستي دانايان است»
با سلام و درود

استاد جليل زاده ممنون

ولي در جواب جناب آقاي وثوقي بايد عرض كنم كه اولن متن شما رو چندباره و به دقت خوندم سپس پاسخ دادم. بايد عرض كنم خصوصيت اصلي ماكي وارا سفت و سخت بودنشه، منظور من اين بود كه وقتي به ماكي وارا مشت ميزنيم (حالا با هر طرح و نقش و مدل و روش ساخت و نصبي كه مي خواد باشه) خود برخورد ضربه مشت يا پا به اون باعث برگشت موج شك دار حاصل از برخورد ضربه به اون ميشه كه در بدن ايجاد ارتعاش ميكنه، امواج اين ارتعاش توسط قفسه سينه تشديد ميشه و به ريه ها و قلب ميرسه كه قادره ضايعات وخيمي ايجاد كنه. در ضمن دستا معيوب شده از شكل و قيافه ميفتن. (وليكن اگر دقت كنيد سيكن هاي استاد جليل زاده بسيار شكيل و زيبان و دقيقن مثل گوش شكسته كشتي گيرا در انسان ايجاد خوف و وحشت ميكنن) قرارم نيست كه وسيله اي كه ما بهش ضربه ميزنيم اگه ارتعاش داشته باشه مضررم نباشه، وقتي به ماكي وارا مشت ميزنيم و ماكي وارا مرتعش ميشه اين نشون دهنده موج دار بودن ضربس هر عمليم عكس العملي داره. جناب آقاي وثوقي به اين دقت داشته باشيد كه ما كي وارايي كه به قول شما هنگام برخورد ضربه مرتعش ميشه متحرك نيست، مدورم نيس به همين دليل قادر به جذب كامل نيروي برخورد ضربه نيس (دقيقن بر عكس كيسه بوكس)، در ضم همه ما تا زماني كه به سوي خداوند برگرديم شاگرديم و بايد بياموزيم، انسان انديشمند روش زندگيش رو با تقليد از مردم نميگيره بلكه با مطالعه مداوم و تمرين مستمر روزانه به دست مياره. قرار نيس اگه مردم سال ها به يه روش غلط و اشتباهي انس گرفته باشن اون كار دوروس باشه، هزاران روش تمريني وجود دارن (مثل روش هاي نرمشي، تنفسي، بدنسازي) كه كاملن اشتباهن. تمامشم به اين دليل هستش كه هيچ وقت به اين نكته توجه نمي كنيم كه حقيقت تو هيچ تك كتابي نوشته نشده بلكه حقيقت رو انسان هاي فرهيخته از لابلاي هزاران كتاب بيرون كشيده و در اختيار مشتاقان و علاقمندان قرار ميدن. به اين توجه نمي كنيم كه بايد دليل علمي و روش كار علمي و تاثير تني و رواني تمرينمون رو بدونيم و بهش آگاهي داشته باشيم (آموزه هاي يارومه رو در مورد تمرينات و آموزه‌هاي كونگ فو رو در مجله دختران و پسران اگه به دقت مطالعه كنيم دقيقن به اين نكته پي مي بريم)، وليكن متاسفانه ياد گرفتيم تمام كارامونو با تقليد كوركورانه جلو ببريم، ما در قرن 21 زندگي مي كنيم نه در هزاران سال پيش. روش هاي تمريني بايد مطابق با علم روز و شرايط محيطي و فيزيك تني، رواني و وقت روزانه فرد طراحي و تنظيم بشه. به همين دليل روش هاي تمريني ما هم بايد بايد بايد با روش تمرين 10 سال، 20 سال، 50 سال ، 100 سال و هزاران سال پيش متفاوت باشه بايدم باشه، بايد ما از مردمي كه جند صد سال پيش زندگي ميكردن فكرمون انديشمون و روش زندگيمون متفاوت باشه. (همواره انسان به انديشه نيرو مي گيرد و راه كونگ فو جز اين راه نيست، از تعاليم يارومه)

جسارت زيادي شد مي بخشيد

سلامت و پاينده باشيد

توآ
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, حمید بروجنی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6681

• Norolahe
  • Senior Boarder
با سلام.استاد میشه مواردی که باعث ایجاد انرژِ های منفی و مثبت میشه رو بیان کنید.
ایستاده مردن بهتر از زندگی روی زانو هاست.
کورش کبیر

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6684

• Norolahe
  • Senior Boarder
با سلام دو باره خدمت شما .استاد من چند بار این جمله شنیدم که آقای میرزایی هنگام خروج از ایران گفته که اگه کونگ فو توآ مثل هویج باشه من آب اون دنبال خودم میبرم و چیزی که باقی مونده تفاله ای بیش نیست . میخواستم بپرسم که ایشون اصل کونگ فو توآ به چه کسی یاد دادن و ما چه طور میتونیم اون یاد بگیریم.
ایستاده مردن بهتر از زندگی روی زانو هاست.
کورش کبیر

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 1 month ago #6685

ﺟﻨﺎﺏ ﻧﻮﺭﺍﻟﻠﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﻦ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻣﯿﺮﺯﺍﯾﯽ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﺭﺍ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻧﺰﺩﻩﺍﻧﺪ .
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, صمد پورمحمدي, Norolahe
Time to create page: 0.37 seconds