• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد جلیل زاده 12 years, 4 months ago #2900

درود
استادجلیل زاده ازشماتشکر میکنم که باصبوری واحترام پاسخگوی ماوبه دنبال اهداف کانگ فوتوآهستید،امیدوارم روزبه روزاین هنرایرانی باکمک شماوهمراهان عزیز به جهانیان شناسانده شود تادوستی ومهربین تمام انسانهای جهان برقرارشودتا یادآوراین باشدکه بدانیم وبدانند همه ی ماانسانیم،وانسان آگاه کسیست که به ارزش زنده ماندن وتفکرواقف است
بنی آدم اعضای یکدیگرند
777

تکنیک سرمار 12 years, 4 months ago #3090

سلام درود
استاد جلیل زاده،یارومه آموزش تکنیک سرماررودرآخرکدام تکنیک آموزش دادند(سرمارباهادی مینایی ودم مارباشما) وسوال اصلی اینجاست که زمانی که استاد مینایی آموزش سرمارراتوسط استاد میرزایی آموزش دیدند چگونه شدکه این تکنیک به دیگران انتقال داده نشد؟ ووقفه ایی که بین سرمارودم مار افتادچقدربود؟آیا این امکان وجود نداردکه استاد مینایی این تکنیک رابه دیگران انتقال داده باشد؟
777
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: تکنیک سرمار 12 years, 4 months ago #3093

با درود،
تکنیک مار خودشان به تنهایی یک خط هستند و یارومه همزمان با سای، ریکیما و اناتاوای سبز اقدام به آموزش آن میکردند.
من تکنیکهای سر مار را از استاد مینایی گرفتم و بعد از عزیمت ایشان به خارج از کشور یارومه ادامه آنرا که دم مار باشد با من کار کردند.
Last Edit: 12 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.

شکلهای خطوط و زمان دریافت 12 years, 4 months ago #3402

با درود بر استاد جلیل زاده
استاد، من چند نوع از شکلهای مختلف خط را دیدم چه بسا خیلی از همراهان دیدند.
نمیدونم کدام از آنها درست است و وجود دارد.
مثلا خط به رنگ قرمز یا به رنگ سبز و... چه وقت داده میشد و معنی آنها چیست؟ لطفا در مورد آنها توضیح بدهید.
من عکس آنها را ضمیمه کردم. (ببخشید که کیفیت عکس خوب نیست. نقاشی کردم)
با تشکر از استاد. تـــــــوآ
Attachments:
The following user(s) said Thank You: hamid, SAEED, حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: شکلهای خطوط و زمان دریافت 12 years, 4 months ago #3405

• hamid
  • Expert Boarder
سوال بسیار خوبی بود علیرضا جان بنده نیز این تفاوتها را دیده ام بنده قبلا این سوال را کردم ولی استاد گفتند جواب خواهند داد فایل ضمیمه چند شکل از حتی نسل اولیهای توآ که خطها باهم فرق میکند
عکس اول آقای داداشی با خطوط سبز کامل
عکس دوم استاد جلیل زاده و حبیب پور خطوط کامل قهوه ای
عکسهای بعدی راهدانان خطها از 1 الی 5 سبز آ کولاد سبز ومیان قرمز میباشد وبرعکس حرف آ میباشد یعنی فقط آکولاد
خط 6 و 7 آ کولاد همان سبز ولی میان سفید است !!!
ولی در عکسی که از اقای حبیب پورو آقای داداشی آکولاد به شکل آ معمولی است , ولی میان قرمز و آکولاد سبز است !!!
اگه میشه بفرمایید دلیل وفلسفه این خطوط چیست اگر لازم دانستید طرز صحیح آن را بفرمایید
تو پنداری جهانی غیر از این نیست زمین و آسمانی غیر ازاین نیست
همان کرمی که در پیله نهان است زمین و آسمان وی همان است
The following user(s) said Thank You: AliReza Nazari, حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: شکلهای خطوط و زمان دریافت 12 years, 4 months ago #3408

ﺑﺎ ﺩﺭﻭﺩ ،
ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﭘﺎﺳﺦ ﺍﯾﻦ ﭘﺮﺳﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﻣﺸﻐﻠﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﺧﺮ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﺪﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﯽ‌ﺑﯿﻨﯿﻢ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺟﻮﺍﺏ ﻋﺠﻮﻝ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻃﺎﻗﺖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ .
ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ، ﻗﺒﻞ ﻫﺮ ﭼﯿﺰ ﺧﻂ ﮐﺎﻣﻼ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﭘﺮ، ﻣﻌﻨﯽ ﻭ ﻣﻔﻬﻮﻣﯽ ﺩﺭ ﺗﻮﺁ ﻧﺪﺍﺭﺩ .
ﺧﻂ ﮐﺎﻣﻼ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﻨﻪ ﺩﺭﺟﻪ ﺗﮑﻨﯿﮑﯽ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﺸﮕﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺳﺒﺰ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭﺟﻪ ﺗﮑﻨﯿﮑﯽ ﺑﺎ ﺩﺭﺟﻪ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﮐﻼﺳﯿﮏ ﻫﻤﺎﻥ ﺧﻂ ﺗﮑﻨﯿﮑﯽ ﺍﺳﺖ .
ﺍﯾﻦ ﺧﻄﻮﻁ ﺑﺮﺍﯼ ﻟﺒﺎﺱ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﮑﻞ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﻂ ﺳﻔﯿﺪ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﺒﺰ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺧﻂ ﺳﺒﺰ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﺮﺥ . ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﺩﮔﯽ .
ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻫﻔﺖ ﺧﻂ ﺗﮑﻨﯿﮑﯽ ﺳﻔﯿﺪ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﺒﺰ ﺩﺭ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﺸﮕﯽ ﻭ ﯾﺎ ﻫﻔﺖ ﺧﻂ ﺗﮑﻨﯿﮑﯽ ﺳﺒﺰ ﺩﺭ ﻟﺒﺎﺱ ﻗﺮﻣﺰ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﺮﺥ ﺷﺪ ، ﻫﻤﺮﺍﻩ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺎﺭﻭﻣﻪ ﺷﺎﻟﺒﻨﺪ ﺳﺒﺰ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ .
ﺣﺎﻻ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﻣﻦ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻫﻮﺷﻨﮓ ﺣﺒﯿﺐ ﭘﻮﺭ ﺷﺎﻟﺒﻨﺪ ﺳﺒﺰ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﻡ ﻭﻟﯽ ﺧﻄﻮﻁ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﻨﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﺎﻣﻞ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ . ﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺑﺘﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﻄﻮﻁ ﺁﻥ ﻋﻮﺽ ﻧﺸﺪﻩ .
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﻔﯿﺪ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ .
ﭘﯿﺮﻭﺯ ﺑﺎﺷﯿﺪ .
Time to create page: 0.36 seconds