• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 3 months ago #6488

• مرتضی
  • Expert Boarder
استاد عزیز لطفا تمام انتظاراتی را که از ما دارید رو بفرمایین. ما هم همانطور که شما با جان و دل
برایمان زحمت میکشید ما هم با جان و دل به آن ها عمل کنیم.

اگر هم دوست نداشتید در اینجا خواسته هایتان را مطرح کنید لطفا برایم ایمیل کنید. ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

لطفا خیلی رک نظرتان را درباره ی من بدهید تا خیالم راحت شود.
( و آیا آن لینکی را که دادم نگاه کردید؟ > در آنجا دو تا کامنت دادم به شخصی بنام اشکان میرزایی
که سعی بر خراب کردن شما داشت < )

در رابطه با پاسختان درباره ی آموزش روان چون پاسختان وسط بقیه صحبتهاییتان هست
من درست متوجه نمیشوم که دقیقا پاسخ شما چیست.. اگر ممکن است دوباره بفرمایین که
دقیقا نظر شما چیست.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 3 months ago #6489

آقای چشمه روشن دوست گرامی امیدوارم جان و دلت همیشه در سلامتی و شادکامی باشد.
مرتضی جان شما عزیز مایی.
انتظاری که من از شما عزیزان دارم این است که اگر میبینید کسی حرف حق میزنه و اعمال و کردارش قابل استفاده و پیشرفت توآست حمایتش کنید و چشمانتان را بروی کسیکه حرفش ناحق است و عملکردش ضد کونگ فو توآ و توآ کاران است نبندید.
منظور من در پاسخ "آموزش روان" کلا این است:
برداشت و نظر هرکس در مورد مسایل پیرامون میتواند متفاوت باشد، در مورد "روان" هم شاید آنچه که من معتقد به آن هستم با نقطه نظر شما متفاوت باشد.
به اعتقاد من پایداری و راسخ بودن در باورهای مثبت و مبارزه با دشواریها نوعی آموزش و تمرین روان شناختی است که من با عملکردم سعی بر انتقال آن به همراهانم دارم. حال تا چه حد در این مورد موفق هستم بستگی به زمان خواهد داشت.
پیروز و پایدار باشید
Last Edit: 11 years, 3 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: AliReza Nazari, SAEED, صمد پورمحمدي, مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 3 months ago #6491

• مرتضی
  • Expert Boarder
درود

ممنونم از لطف شما استاد عزیزم. حالا دیگر میدانم مرا به چه چشمی نگاه میکنید و خیالم راحت
شد. و خدارا شاکرم که این سوتفاهم به خوبی و خوشی سریع تمام شد..
من نهایت سعی ام را میکنم تا این خواسته ی کوچک شما را برآورده کنم و از بقیه هم خواهشمندم
که استاد را حمایت کنند..

لطفا اگر خواسته های دیگری هم داشتید باز هم بگویید تا ما بتوانیم با عمل کردن
به آنها قطره ای از زحمات شما را جبران کنیم..

در مورد آموزش روان پاسخ شما کاملا صحیح و زیبا بود..

ولی منظور من فقط این نبود..
یه بخشی هم هست به عنوان تمرینات عملی. مثل تکنیک زدنمان
مثل تمرینات مدیتیشن و یوگا و چاکراها و از این حرف ها..
متاسفانه در بیشتر از 90درصد باشگاه های ایران فقط میریم داخل مشت و لگد
می زنیم و میایم...
تمرینات بیشتر مثل تمرینات کیک بوکس و ... شده و خبری تمرکز و مدیتیشن و این ها نیست..
یکی از دوستان گفت خود تکنیک ها تاثیر زیادی روی روان میگذارد.. این گفته ی دوستمان را
کاملا قبول دارم و تجربه ی شخصی کرده ام. ((( خیلی وقت پیش سوم راهنمایی بودم و من کلا با
درس ریاضیات مشکل داشتم. جوری که کل نمرات واقعی کل سال من به 20 نمیرسید. و من برای
چندمین بار همون موقع ها بود که دوباره کونگ فو را شروع کردم. ولی این دفعه متفاوت. این دفعه
من بیشتر سراغ تکنیک میرفتم. در مدت زمان کوتاهی خط یک را فرا گرفتم و مرتب هر جایی که
گیر میاوردم شروع میکردم به آناتوآ زدن. من در اول دبیرستان در دروس ریاضی و فیزیک به حدی پیشرفت
کرده بودم که شده بودم سرگروه ریاضی سه کلاس (75 نفر). بعضی اوقات کلاس تقویتی هم برای بچه ها
میگذاشتم. و من این را دقیقا از تکنیک میدانستم. آن زمان ها که تکنیک میزدم خیلی شاداب تر و ذهن باز تری
داشتم و سریع تر یاد میگرفتم. وقتی دوباره کونگ فو را کنار گذاشتم ( به دلایلی ) هم از لحاظ روحی
وضع بدتری داشتم هم از لحاظ درسی افت کردم ( البته نه افت آنچنانی. ولی کاملا قابل لمس یود و حسش میکردم) )))

همان طور که میدانید و صددرصد خودتان هم تجربه اش کردید تکنیک کونگ فو توا به تنهایی خود چنین
تاثیرات معجزه آسایی دارد..
حالا فرض کنید اگر ما کنار این تکنیک ها تمرینات مدیتیشن و تمرکز و این ها داشتیم و به چکرا ها دست پیدا
میکردیم، چقدر بیشتر پیشرفت میکردیم..!

من وقتی از آموزش روان میگویم در کنار آن چیزی که شما میگویید ( باورهای مثبت و مبارزه با دشواریها )
منظورم بیشتر این تمرینات عملی برای باز کردن ذهن و دست یافتن به اسرار انسانیست...
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, SAEED, صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 3 months ago #6499

با درود و سلام،

آقای پورمحمدی من نمیخواهم تک تک اسناد و دلایل موجود را اینجا مطرح کنم چون احتیاجی نیست.
ولی تنها به یک مورد اشاره می کنم، اگر استاد میرزایی سوار بر موج ناآگاهی از جو بروس لی و شرایط آنزمان برای مطرح کردن خود و کونگ فو توآ بهره برده، پس چطور بعداز بیش از چهل سال کونگ فو توآ برقرار است و هزاران نفر در سطح گیتی از ملیتهای مختلف طرفدار دارد؟
سالهاست که استاد در جمع ما نیست تا گمراهمان کند، پس چطور کونگ فو توآ هنوز سرپاست؟
یعنی این سیل هواداران و دنباله روهای کونگ فو توآ هنوز ناآگاهند و بوسلیه بروس لی هدایت میشوند؟
آیا ایشان کارکرد و کارایی توآ را شعبده بازی میبینند؟
یعنی هنوز به چشمان خودشون هم اعتماد ندارند؟
اگر میرزایی از یکی از دهات کوره های چین، کره و یا ژاپن آمده بود و چشمهای بادامی داشت مورد قبول این آقا قرار میگرفت!؟
Last Edit: 11 years, 3 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Assar, SAEED, صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 3 months ago #6502

• مرتضی
  • Expert Boarder
با سلام و درود

استاد جلیلزاده عزیز سوالی درباره ی بخش آموزش ها و امتحان داشتم.

در بخش آموزش های سایت آموزش ها فقط تا مایانا هست.
اگر کسی تا مایانا پیشرفت، بقیه خطوط چی؟

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 3 months ago #6505

با درود،
مرتضی جان تمام تکنیکها در سایت وجود داره اگر کسی به آن حد برسه صفحه بخصوص قابل دیدن خواهد شد.
The following user(s) said Thank You: مرتضی
Time to create page: 0.34 seconds