با درود..
استاد جلیلزاده عزیز من یک چیز را همین الآن مشخص کنم: >> من مرتضی چشمه روشن طرف شما و کانون هستم <<
نمیدانم من چه گفتم که شما این چنین رنجیده شدید از من..!
نمیدانم، شاید جمله بندی های من جوری بوده که شما برداشت بدی کردید..
شاید هم من دارم اشتباه میکنم و از پاسخ شما بد برداشت میکنم..
چند سوال دارم و میخاهم چند موضوع را روشن کنم:
1.فرمودید که: >> آقا مرتضی وقتی شما از پرورش و آموزش "روان" سوال میکنید من فکر میکنم که منتظر پاسخی هستید که از قبل آنرا در ذهن خود پرورش داده اید << منظور شما رو از این حرف نمیفهمم لطفا روشنش کنید ( لطفا خیلی رک پاسخ مرا بدهید )
2.فرمودید که: >> چطور ما را بردید گذاشتید کنار دیگران و همه را در یک سو قرار دادید؟ << من کی چنین جسارتی کردم؟!
3.فرمودید که: >> دوستان ما که به طروق مختلف از این سایت بهره میبرند و انتظار دارند که خواسته هاشون مو به مو اجرا شود << من به هیچ وجه چنین انتظاری ندارم.
4.فرمودید: >> شما می فرمائید که "در سایتها و فیسبوک کلی گشتید ولی اثری از مدیتیشن و اینجور چیزها نیست". << این عین جمله من است: >>تقریبا به همه جاهای سایت و فیس بوک سرکی کشیدم << من نگفتم کلی گشتم، گفتم تقریبا و سرکی کشیدم. سایت را بله، تقریبا کامل دیدم، ولی فیس بوک را اعتراف میکنم کامل ندیدم و سرسری نگاه کردم. من وقتی میگویم یوگا و مدیتیشن منظورم آموزشهای کاربردیست، نه فقط معرفی و تاریخچه.
5.فرمودید: >> ما که دست تو جیب کسی نکرده ایم، حق کسی را نخورده ایم << من هیچ وقت چنین چیزهایی رو به شما نسبت ندادم.
6.فرمودید: >>>> به اشخاصی مثل شما مجانا سرویس میدهیم با اینکه دوستان ما که به طروق مختلف از این سایت بهره میبرند و انتظار دارند که خواسته هاشون مو به مو اجرا شود و سوالهاشون جواب داده شود > حتی یک دقیقه حاضر نیستند که وقت بگذارند و حقیقت رو به دیگران بگویند و پاسخی به یاوه گویان داده باشند و کمکی به کانون کرده باشند! <
این همان نیروی "روان" است که ما به اتکای آن > بدون کمک دوستانی مثل شما < هنوز به مقاومت خودمون ادامه میدهیم. <<<<
مورد 6 واقعا مرا ناراحت کرد و به من برخورد. ولی از شما ناراحت نیستم چون شاید شما ندیدید که من همیشه در فیس بوک طرفداری شما را کردم و پاسخ اون کسایی که سعی داشتند شما را خراب کنند دادم. این یک نمونه مدرک که ثابت میکند
من طرف چه کسی ام و این چیزهایی که گفتید لایق من نیست:
لطفا به این لینک مراجعه کنید و کامنتهای مرا ببینید ( Morteza Cheshmehroshan ) :
>>
www.facebook.com/photo.php?fbid=66182850...amp;relevant_count=1 <<
منتظر پاسخ شما و نظر شما نسبت به خودم هستم.
امیدوارم این سوتفاهم سریع تر حل شود و شما مرا به اشتباه به عنوان دشمن کانون و خودتان نشناسید...