• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 5 months ago #6416

• Assar
  • Administrator
همراه عزیز محمد، سخن شما متین میباشد نباید به نبودن یارومه تاسف خود بلکه ان را نشانی دانست که توانایی همراهان را به آزمایش میبرد، تنها راهش هما هنگی است چه در گفتگو چه در میدان نبرد زندگی، اگر به مسیر تفکری یارو مه توجه کنید ایشان همواره دانش خود را مورد سوال و تحولی دیگر قرار داده اند که همان پویایی است.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 11 years, 5 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 5 months ago #6417

• صمد پورمحمدي
  • Expert Boarder
  • «توآ راز دوستي دانايان است»
با سلام و درود

با اجازه از استاد جليل زاده و همران

به نظر من مشكلي كه محمد عزيز بيان كردن مشكلي هستش كه متاسفانه گريبان گير تمام جامعه توآست

به نظر حقير يكي از راه ها ي از بين بردن اين مشكل هماهنگ شدن با بزرگان توآست كه خوب استاد جليل زاده و ساير شاگردان يارومه دارن تلاششون رو ميكنن

يكيم به قول جناب آقاي اعصار عزيز به چالش كشيدن دانش توا كاراست

منظورم اين هستش كه بهتره ما هم تلاشمون رو بكنيم تا كارهاي جديدي رو بر اساس اصول و معيارهاي توآ به جامعه ارائه بديم

كارهايي كه با علم روز و مهمتر از اون مجال اندكي كه براي افراد در طول روز و در طول زندگيش برا يادگيري وجود داره مطابقت داشته باشه

روش هايي كاربردي تر، كم هزينه تر، با صرف زمان اندك ولي بازده مثبت بيشتر

هر چند در حال حاضر هم هيچ سبكي قادر به رويارويي با توآ كارا نيست

يادمه چند وقت پيش بزرگان كيوكوشين تبريز به شاگرداشون گفته بودن با هيچ توآ كاري نه وارد بحث بشيد نه مبارزه

اونا منطق دارن، شما سرتونو بندازيد پايين و كاراته تونو تمرين كنيد

با سپاس

توآ
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 5 months ago #6422

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
استاد عصار عزیز
شما از همراهان سخن میگویید ولی به عقیده من به کسانی همراه میگویند که راه وهدفشان یکی باشد و هماهنگی زمانی بوجود می آید که راهبر و راهنمایی باشد ، ما چقدر از خود یارومه میدونیم ؟ تا چه برسه به مسیر تفکرشون ،باید تو جایی مثل اینترنت دنبال یارومه و فیلمها و عکساشون بگردیم .
کسی بوده دانش درست رو در اختیار ما بذاره؟ من میفهمم شما چه میفرمایید ولی نمیدونم خودم چی میگم، استاد از منی که به هم ریخته ام نرنج.
توآ
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, SAEED, صمد پورمحمدي

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 5 months ago #6427

با درود و سلام،

محمد گرامی من هیچ رنجشی از شما ندارم و از محبتی هم که به من و دوستان ابراز میکنید سپاسگزارم.
همانطور که دوست مشترکمان آقای پورمحمدی فرمودند زمانه تغییر کرده دوست من، در حال حاضر امکاناتی در خدمت بشریت است که زمان یارومه نبود و ما با استفاده از این امکانات و وسایل خیلی از مشکلات را پشت سر گذاشته ایم، با اینکه هزاران کیلومتر از هم دوریم ولی در چند لحظه بسادگی حرف دل و احساس خودمون رو میتوانیم به دوستانمان و نزدیکانمان برسانیم. همینطور با وسایل قرن بیست و یکم میتوانیم کیلومترها رو تبدیل به سانتیمتر و روزها را تبدیل به ثانیه کنیم. منظورم اینه که در حال حاضر دوری و فاصله اون مفهوم گذشته خودش رو دیگه نداره. پس بیایید به مشکلات از زاویه های مختلف و دیگری نگاه کنیم و با صرف انرژی و هزینه کمتری بر آنها پیروز شویم.

من فکر میکنم فعالیتی که در حال حاضر در ارتباط با کونگ فو توآ دارم نتیجه بخش تر از آن است که در ایران باشم. شما توجه کنید در همین سایت دریایی از اطلاعات را ما جمع کرده ایم و مهمتر از همه اگر روزی هم مصطفی نامی وجود نداشته باشد این اطلاعات موجود خواهد بود و علاقمندان خواهند توانست که از آنها بهره ببرند.
متاسفانه امکانش نیست که برای لحظه ایی شما را داخل سایت ببرم تا ببینید که من و دوستانم چه گنجینه ایی از آموزش تکنیکها تدارک دیده ایم، شاید هزاران عکس و ویدیو و نوشته برای آموزش تکنیکهای کونگ فو توآ تهیه کرده ایم و هنوز هم همه روزه به آنها اضافه میکینم. برای توجیه و توضیح هر حرکت در خطوط مختلف کونگ فو توآ نوشته، ویدیو و چندین تصویر تهیه شده. ساعتها وقت برای ارایه هر کدام از تکنیکها صرف شده فقط برای اینکه آنها را برای همیشه بصورت کامل و مستند داشته باشیم.
خوب چرا استفاده نمیکنید؟
مهمترین هزینه ایی که من از شما خواستارم اینه که برای رسیدن و استفاده بردن از هر مرحله باید با گذشتن از مرحله ماقبل خودتان را به اثبات برسانید. یعنی شما هم لااقل مقداری از زحماتی که من میکشم را بصورت متفاوتی تجربه کنید تا قدر آن را بدرستی بدانید.

آرزوی موفقیت و پیروزی برای فرد فرد شما عزیزان،
مصطفی جلیل زاده

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 5 months ago #6435

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
درود بر استاد جلیل زاده
انشاالله سایه شما همیشه بر سر ما باشد و عمری پر برکت و طولانی و سراسر موفقیت و پیشرفت داشته باشید.
کلمات قادر نیستند سپاسگذاری ما همراهان را از زحمات بیشمار شما بجا آورند. عرایض شما صحیح میباشد و من میدانم خستگی شما زمانی بدر خواهد رفت که ببینید ما آنطور که شما انتظار دارید پیشرفت کرده ایم و کانگ فوتوآ را به صورت درست آموزش دیده ایم. پس نهایت سعی خود را میکنم تا کانگ فو کاری شوم که شما انتظار دارید.
با آرزوی موفقیت
توآ
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, SAEED, صمد پورمحمدي, مرتضی

باسخ‌به: سوال ازاستاد 11 years, 5 months ago #6438

با درود،
جناب پورمحمدی من جایی در همین سایت راجع به آرم و مشت کانون مفصلا توضیح داده ام.
The following user(s) said Thank You: صمد پورمحمدي
Time to create page: 0.33 seconds