• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سلام استاد 12 years ago #4535

سلام

بااینکه این سوال رو از استاد کردید ولی بنده به عنوان همراهتون سخنانی از یارومه رو مینویسم شاید جوابتون رو در سخنان یارومه بتونین ببینین:

---کسی را فریب مده.مدرک پیروزی تو ایمان واعتقاد به فراگرفته های توست

----بر کسی فخر مفروش و همه کسانرا که در راه تو همراهت هستند چون خود دوست بدار

---هر کلامی که بر انسان روا میکنی آسوده گوی و هیچگاه از انسانهای براه خود عیب مجوی و اگر عیب در آنها دیده ای در خود بجوی.

----در مقام تعلیم همراهان سخت بکوش و طریقت دانایان کونگ فو توآ را با شدیدترین انظباط پدرانه و دقیق ترین تعلیمات اندیشمندانه به آنان بگوی.

----مهمترین لحظه حیات تو وقتی است که خود مورد قضاوتی

درپناهش باشید
The following user(s) said Thank You: Jamshid, hesam, Masoud Esmaeilpour, حمید بروجنی

سوال درمورد استاد میرگلی 12 years ago #4585

با سلام خدمت استاد ارجمند
اگه ممکنه در مورد سابقه ی استاد میرگلی میخواستم بدونم و اینکه نظر شما در مورد ایشون چیه؟
سپاسگزارم
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: سوال درمورد استاد میرگلی 12 years ago #4589

آقای اسماعیل پور من هیچی از سابقه آقای میرگلی نمی دانم و شناختی آنچنان از ایشان ندارم.
The following user(s) said Thank You: pedram, حمید بروجنی

سوال از استاد جلیل زاده 12 years ago #4619

سلام استاد
میخواستم بدونم تفاوت تکنیک و مبارزه کلاسیک و غیر کلاسیک در چیست و چه معنی دارد ؟ چرا در بعضی از عکس ها که مشاهده میکنیم کسانی که خط روی پیراهنشون زدند وسط اون خط یه رنگی مث قرمز روی خط سبز هست ؟ معنیش چیه ؟ ( عکس رو مشاهده کنید ) و چرا الان دیگه نیست ؟ و دیگه اینکه من جایی خوندم تا شالبند سبز هفت خطه و شالبند قهوه ای 11 خطه . این 11 خط بودن شالبند قهوه ای درسته ؟ و میگن 7 خط ماه تولد استاد میرزایی و 11 خط روز یازدهم روز تولد ایشان است ؟ و آخر اینکه این خط های عمودی که بالای خط های افقی روی کت استاد میرزایی هست چیه و چرا ایشون خط ها رو سمت چپ بدنشون زدند و شالبند رو به شیوه ورزش تکواند بسته اند ؟ با تشکر فراوان
Attachments:

باسخ‌به: سوال از استاد جلیل زاده 12 years ago #4645

با درود،
آقای امیرعلی من پاسخ سوالهای شما را قبلا بطور مفصل داده ام . لطفا به آرشیو سایت مراجعه فرمائید .
با سپاس.
The following user(s) said Thank You: pedram, حمید بروجنی

باسخ‌به: سوال از استاد جلیل زاده 12 years ago #4670

استاد کلی سرچ کردم ولی پیدا نکردم لطفا جوابم بدید و من رو از سردرگمی در بیارید . تشکر فراوان . حداقل لینک جواب سوالاتم را بفرستید . بازم ممنون
Time to create page: 0.31 seconds