درود علی آقا
آقای سلامی اگه راهبر بودند شال سرخ مبستند نه مشکی بعدش بروند شال سرخ بدهند.
دوم اینکه با چه مدرکی خودرا جهان بان یا راهبر میخوانند؟ آیا یارومه میرزایی به ایشان گفتند؟ مدرک معتبری ارائه دهند ما هم قبول میکنیم. بازم میگم مدرک معتبر نه اینکه جعلی......
همه میتوانند گروهی را دور خود جمع کنند و بگویند من راهبر هستم... اما با چه حکم و مدرکی؟ از چه کسی؟
در ضمن مگه جلوی بقیه رو گرفتن که بخواهند جلوی سلامی رو بگیرند؟
سلامی آن زمان کجا بودند؟ دانشکده انشا تن و روان؟ آیا آن زمان مانند استاد جلیل زاده، زنده یاد استاد اقیری، استاد حبیب پور و... به همراهان آموزش میدادند؟
ایشان کجا بودند که الان ادعای 21 خط را میکنند؟ و....؟!
بادرودبه همه ی رهروان طریقت دانایی
وسلام ویژه به علی گرامی،درپاسخ به سوال اولتان باید بگویم که:شالبند سرخ یک تزمی باشدکه برای دریافت آن هیات وگروهی آنرا تاییدمینمایند(هیات مورد نظرباید ازاساتید برجسته ی هنرهای رزمی باشند).وباید توآکاران عزیز بدانندکه هرکسی هیپنوتیزم ومقداری طب سوزنی بداندوکتاب بنویسدنباید گفت که ایشان شالبند سرخ است!!!
پاسخ سوال دوم:اگرمختصری به تاریخچه ی کانگ فوتوآدقت کنید درمی یابیدکه مایگاه تن(فیزیولوژی) هنوزبه اتمام نرسیده بود،پس چگونه استاد سلامی دیگرمایگاههارا تدریس میکنند!!!(فقط مطالعه ی مختصری درباب هفت مایگاه وجود دارد)
پاسخ سوال سوم رامیتوانیدازخود ایشان جویا شوید،عزیزمن هرکسی که سالیان سال مثل استاد سلامی تکنیک کارکنندبا اندکی اندیشه میتوانندتکنیک به وجود آورند(واقعاََ تعجب آمیزه)
استاد میرزایی عزیز من درکتان میکنم که نمی توانید به ایران،نه اصلاََ درهیچ کجای جهان نمیتوانیدنمایان شوید زیرا ماشال سرخ وراهبربه اندازه ی تمام کسانی که به آنها آموزش داده اید داریم،اینجا جای شما نیست!درمایگاه هفتم بمانید
بادرود به اساتید گرامی وهمراهان محترم
استاد جلیل زاده ی گرامی میخواهم سوالی بپرسم که امیدوارم برایتان خسته کننده نباشد،واگرهم بودبه بزرگیتان ببخشید.
آیا شخصی با شهرت صادقی که اگر اشتباه نکنم درتبریزتدریس میکردند(شایدم نه)ازهنرجویان استاد میرزایی بودند؟ ولطفاََ اسامی کسانی که درارتش موفق به گرفتن شال سبزشدند را نام ببرید.پاسخ آن برای من مهم میباشد
تو آ
بیشت ارتشیان بعد از دو دوره به اون صورت فعال و اکتیو نبودند و آنهایی که بیرون از ارتش اقدام به تشکیل کلاس و آموزش کردند از تعداد انگشتان دست هم کمتر است و من نام بعضی از آنها را بخاطر دارم.
اگر آقای شهرت صادقی از ارتشیان است؟ شاید، ولی اگر غیر ارتشی باشند از شاگردان مستقیم یارومه نبودند.
سلام خدمت استاد جلیل زاده
استاد چرا شما روی کتتون خط ندارید دلیل خاصی داره چون در کلیپ هایی که ازتون دیدیم در سایت خط نداشت
مرسی استاد فقط از روی کنجکاویه
با سلام خدمت استاد جلیل زاده
استاد اگر یک همراه از یک باشگاه دیگر به یک باشگاه جدید بیاید و در این باشگاه بخواهد خود را با چهار تا حرکت و سرو صدا در آوردن از خود بخواهد خود را ثابت کند و از دیگران زهره چشم بگیرد چگونه باید این فرد را سر جایش نشوند آیا با یک مبارزه بدنسازی سنگین یا جوره دیگری.
باتشکر