• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4395

استاد کدام پوستر؟
چه قولی ؟
777
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4396

این ماجرا را از استاد حبیب پور هم بپرسید شرح آن را خواهند داد.
قبل از انقلاب و بعد از بسته شدن باشگاهی تاج، ما یعنی فیروز، هوشنگ، علی و من در باشگاه علی آباد کار و تدریس میکردیم که دهقانیان بوسیله یکی از شاگردان من که باهاش دوست بود بنام محمود صفاخو درخواست کرد که ما واسطه شویم و از یارومه بخواهیم که اجازه تدریس در گوهردشت کرج را داشته باشد.
یارومه با درخواست ما موافقت کرد در صورتی که دهقانیان تعهد دهد که در تمرینات باشگاه علی آباد برای برطرفی ضعفهای خود شرکت کند. دهقانیان متعهد به این مسئله شد و اجازه تدریس را گرفت ولی بعد از یک هفته زد زیر قولش در کلاسها شرکت نکرد.
مورد دوم اوایل انقلاب بود که دهقانیان پوستر پرنده خود را چاپ کرد که یارومه از موضوع خیلی ناراحت شدند حتی استاد آژیرنیا را مامور کردند که شال دهقانیان را از کمرش باز کنند و به گردنش ببندند و وقتیکه حمید آژیرنیا به باشگاه کرج او به این منظور رفت، مصطفی دهقانیان از درب عقب فرار کرده بود.
The following user(s) said Thank You: AliReza Nazari, hesam, abolfazl , حمید بروجنی , jason li

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4397

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
من موندم اين رشته ما چرا اينجوريه.
هر جور بري به مشكل بر مي خوري يا اينكه يه مشكل برات مي سازن.
اين جور مسائل بودن در اين رشته رو براي ما كه هنوز اول راه هستيم سخت تر ميكنه و يه وقت ديدي به خودمون اومديم ديديم عمر مون هدر رفته.اين را طبيعي پيش نميره واقعا كه...نر خواهد و مرد كهن.

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4398

درود بر استاد جلیل زاده
عجیبه...!
هنوز معلوم نیست آقای دهقانیان تکنیکهاشو از چه کسی گرفته؟!!
حتی هیچ سندی ارائه نکرده که شاگرد یارومه هست... حتی یک عکس
من همیشه برای روشن شدن خودم میرم از خود کسانی که مدعی هستند سوال میکنم... از ایشان هم رفتم سوالاتی در مورد ادعایشان و نردبان خطوطشان سوالاتی کردم ولی نتوانستند منو راضی کنند. حتی یک عکس از ایشان خواستم که با استاد میرزایی گرفتند را بیاورند ببینم اما.....
حتی رفتم سایت کونگ فو توآ21 ایملی به آنها دادم گفتم که آقای سلامی که گفتند بنیانگذار این سبک هستند پس یارومه میرزایی چی میشه؟ اگه ادعا میکنند بنیانگذار یک سبک دیگه هستند چرا اسامی تکنیک های توآ و آرمهای توآ رو استفاده میکنند؟ آقای سلامی برود برای خودشان فلسفه بنویسند و تکنیک ابداع کنند و از توآ کپی نگیرند! و گفتم چرا در آرم متو بجای میرزایی استایل نوشتید سلامی استایل؟ و... که جواب دادند سلامی جانشین استاد میرزایی هستند و... دوباره ایمیل زدم با چه مدرکی جانشین شدند؟ مدرک را ارائه دهند! و گفتم آن زمان که استادانی مثل استاد جلیل زاده استاد اقیری استاد حبیب پور و... در دانشکده و ارتش تدریس میکردند و بایارومه بودند، آقای سلامی کجا بود که الان شده جانشین؟!!
هنوز جوابی بعد از گذشت یک هفته ندادند... (این به این معنی هست که جوابی ندارند و دروغگویانی بیش نیستند)

استاد میشه بگید پوستر پرنده آقای دهقانیان چه ایرادی داشت که یارومه عصبانی شدند؟
تـــــــــــوآ
The following user(s) said Thank You: مهدی صعودی, سعید, abolfazl , حمید بروجنی

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4399

ﯾﺎﺭﻭﻣﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﺸﻨﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﻗﺎ ﺳﺮ ﺧﻮﺩ ﺷﺎﻝ ﺳﺒﺰ ﺑﻪ ﮐﻤﺮ ﺑﺴﺘﻪ ﻭ ﭘﻮﺳﺘﺮ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﻪ .

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4402

• علی
  • Fresh Boarder
سلام استاد.
استاد سلامی که تو همه جای ایران همراه و تکنیک های توآ را میزند وگروه 11 نفری شال بندان سرخ را هم به آن ها داده و میبندند و اگر چیزی نداشت یکی باید جلوش می ایستاد نه که هر روز باقدرت و در تلویزیون هم برنامه دارد بالاخره چیزی دارد که اینطوری پیش میرود و بر اصول هفت مایگاه و اعتفاد محکم به جلو میرود واصول اعتقاد یارومه انجام میدهد.وتمام سبکهای توآ در ایران بااو هم پیمان شده اند؟
استاد پس استاد سلامی این تکنیک ها را از کجا آورده وتکنیک های بالا تر را ؟
در چه رده ای بودند وقتی یارومه رفت وشما در چه ردی بودید و یارومه آخرین شال را بست چه شالی بود وبه کی بستند؟
Time to create page: 0.90 seconds