• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: شما باید از آزمایش پیش اناتاوا گذشته باشید تا بتوا 12 years, 1 month ago #4382

ابراهیم عزیز متاسفانه نام همه خاطرم نیست .
ردیف پشت از چپ نفر اول ناصر و دوم ابولفضل، دو نفر دیگه یادم نیست.
کسی که کنار من ایستاده شهریار است نفر بغلی محمد اسکندری از بوکسورهای خوب ایران هم بود و پهلوی او علی معروف به علی ریزه . نفر آخر را نمی دانم.
The following user(s) said Thank You: hamid, ابراهیم

سلام استاد 12 years, 1 month ago #4383

• علی
  • Fresh Boarder
استاد کانگ فو درست است یا کونگ فو ؟
استاد در مورد استاد سلامی و پروفسور نظرتان چیه؟
در رده هم بودید با استاد سلامی ؟

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4391

با درود،
کونگ فو نوشته و کانگ فو خوانده میشود.
آقای سلامی به هیچعنوان هیچ زمانی در سطح افرادی چون من نبود و تعلیمات آنرا ندیده است. شما در طی عمر ورزشی آقای سلامی کجا دیده اید که یک فرمی از کونگ فو توا را اجرا کنند؟
The following user(s) said Thank You: mohsen baoosi, AliReza Nazari, علی

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4392

• alireza
  • Fresh Boarder
با سلام وخسته نباشید استاد بزرگوار نظر جنابعالی در مورد استاد دهقانیان چیه .ایشان هم از همراهان پروفسور هستند با تشکر
TOA

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4393

آقای دهقانیان هیچ زمان از همراهان یارومه نبوده اند، حتی پنج دقیقه هم تا بحال در تمام عمرشان در کلاس استاد میرزایی شرکت نداشته اند.
من اگر یارومه را در طول زندگی دوبار خشمگین دیده باشم هر دو بار هم در رابطه با آقای دهقانیان بوده.
بار اول بخاطر قول دادن ایشان به یارومه در مورد شرکت کردن در کلاسهای من و استاد حبیب پور که انجام ندادند و بار دوم زمان چاپ پوستر کذایی بود که یارومه دستور دادند شال این مردیکه را از کمرش باز کنید و به گردنش ببندید.

باسخ‌به: سلام استاد 12 years, 1 month ago #4394

بادرود وبااجازه ازاستاد جلیل زاده
علیرضای عزیز،استاد دهقانیان شاگردپروفسور نبوده وهیچ مدرکی دال براین گواه که ایشان شاگرداستاد میرزایی هستند دردست نیست.
حتی شاگردان نزدیک استاد میرزایی هم ایشان رادردانشکده ی انشای تن وروان ندیده اند وتایید نمیکنند که ازهمراهان توآ درمعبدبوده اند
فقط نکته ای که می خواهم به آن اشاره کنم این است که:حتماََ نباید شاگردپروفسور بود تااستاد خوبی بشویم مهم راستی وصداقت درکار است وتلاش
777
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, AliReza Nazari, SAEED, حمید بروجنی
Time to create page: 0.32 seconds