• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: سوال ازاستاد

باسخ‌به: Re: باسخ‌به: سوال ازاستاد 12 years, 3 months ago #3832

• Assar
  • Administrator
همراه عزیز ابراهیم ، نظرات شما را در مورد ویدئو استاد جلیل زاده خواندم ، سوالآتی اینجا به نظرم آمده که خدمتتان میگذارم ، در درجه اول اینکه شما هیچگاه خودتان را کامل معرفی نکرده اید ، تا با تجربیات رزمی و علمی شما آشنا بشویم ، اگر من نظری در مورد شما داشته باشم البته بطور مثال خود باید صاحب نظر باشم ، امید وارم منظورم را رسانده باشم ، آنچه شما از سایت دانلود کرده و به عنوان تکنیک های آموزشی از ان یاد میکنید ، تکنیک های آموزشی نیست ، و قسمت آموزشی فقط برای دوستانی که موفق به گذراندن آزمون مربوطه به ان شده باشند ، باز و مورد دیدن است ، نکته دیگر اینکه مثلا شما ویدئو ای را از استاد جلیل زاده و کس دیگر می بینید ، آیا میدانید در ان زمان شرایط جسمی ایشان چه بوده (بطور مثال ) است ،. دوست عزیز اگر شما انتقادی دارید بیان خود را به عنوان یک صاحب نظر رنگ تجربه و علم مربوطه به ان ببخشید ، ما شنونده خوبی هستیم .
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 3 months ago by Assar.

باسخ‌به: Re: باسخ‌به: سوال ازاستاد 12 years, 3 months ago #3833

بادرود
استادعزیز،من نگفتم اشتباه زدید!من گفتم ویدئویی که درآن سام سامائه رادر کناراستادمیرزایی اجراکردیدومن آن رابطورکامل دیدم،بااجرای سام سامائه ی شماکه درسایت موجود میباشدیک قسمت کوچک آن که ضربه ی هنی کیتو میباشدفرق دارد آنهم فقط زاویه ی آن(درویدئویی که استادمیرزایی درکنارشمامی باشددوتاضربه ی هنی کیتودر45 درجه ودرویدئویی که درهمین سایت وجودداردیکی درزاویه ی مستقیم(صفر) ودیگری در45درجه می باشد.
درویدئوی جدیدقبل ازاینکه تلفظ جیماراانجام دهیدیک هنی کیتودرزاویه ی مستقیم وبعدازجیمایک هنی در45درجه به هرحال من قصدایراد گرفتن ازشمارانداشتم،یعنی دردرجه ایی نیستم که بخواهم شمارازیزسوال ببرم
سپاس
777
The following user(s) said Thank You: ali

باسخ‌به: Re: باسخ‌به: سوال ازاستاد 12 years, 3 months ago #3834

بادرود
استاد عصارعزیز،همانطورکه به استادجلیل زاده گفتم قصد بدی نداشتم،فقط باچشمانم مقایسه کردم،عمل من بیشترشبیه فهمیدن بودتا انتقاد.
استادعصارعزیز،درموردصاحب نظربودن این رابرایتان میگذارم که امیدوارم موردتوجه وعنایتتان قراربگیرد.
نبین کی گفت ببین چی گفت.
همیشه خالی ترین ظرف ها، بلندتری صداها را می دهد! حتماََ نبایدازلحاظ علمی ورزمی درسطح بالاتری باشیم تابتوانیم صاحب نظرباشیم.
777
The following user(s) said Thank You: ali

باسخ‌به: مرحله دومرده بندی و درجات کونگ فو توآ? 12 years, 3 months ago #3846

ﺑﻠﻪ ﻋﺰﯾﺰ ، ﻋﺬﺭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ، ﺁﻣﺎﺩﻩﺍﺵ ﮐﺮﺩﻩﺍﯾﻢ . ﺣﺘﻤﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻭ ﻓﺮﺩﺍ ﺧﺪﻣﺘﺘﺎﻥ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻢ .
The following user(s) said Thank You: hamid

باسخ‌به: مرحله دومرده بندی و درجات کونگ فو توآ? 12 years, 3 months ago #3847

• hamid
  • Expert Boarder
ببخشید استاد من نمیخواستم شما را ازرده خاطر کنم با تشکر از زحمات بی شائبه جنابعالی و اساتید گرانقدر
Attachments:
تو پنداری جهانی غیر از این نیست زمین و آسمانی غیر ازاین نیست
همان کرمی که در پیله نهان است زمین و آسمان وی همان است

باسخ‌به: مرحله دومرده بندی و درجات کونگ فو توآ? 12 years, 3 months ago #3848

ﻧﻪ ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﯿﺴﺖ . ﺣﻤﯿﺪ ﺟﺎﻥ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﯽ .
Time to create page: 0.34 seconds