ودرود بر شما همراه گرامی
همونطور که قبلا هم گفتم بنده سخنان یارومه رو که شنیدم بازگو میکنم و نظرات من فقط برداشت شخصی و یا چیزیست که لمس کرده ام و ممکن هست که اشتباه باشد و فقط هدفم اول رساندن این سخنان به همراهانی که امکان شنیدن این صداهای ضبط شده رو ندارن هست و بعد به بحث نشستن و تبادل اطلاعات و استفاده از فراگرفته های همراهان دیگه چون شما
سوال به جاییست.نظریه من اینه که در این زمان که شما گفتید تکنیک زده میشه و انرژی احساس نمیشه و خستگی احساس میشه به خاطر اینه که اصلا انرژی دریافت نشده.مثلا خود شما همراه عزیز آیا میتونید آناتوآ رو در چند ثانیه به درستی اجراکنید؟چند مرتبه میتونید آناتوآ رو پشت سر هم اجرا کنید؟
بسیاری از همراهان حتی نمیتونن دوبار آناتوآ رو با قدرت و سرعت پشت سر هم بزنن.چرا؟چون سیستم اعصابشون ضعیف هست.چون دریچه های چاکرا که همراهان در پیش توضیحاتی دادند بسته هست.چون بدنشون نتونسته در حداقل زمان حداکثر انرژی رو از سیستم اعصاب جابجا و منتقل کنه برای انجام یک ضربه
باطریهای خورشیدی چطور انرژی خورشید رو جذب و تبدیل به انرژی الکتریکی میکنن که بعدا توسط دستگاههای دیگه تبدیل به اشکال دیگه انرژی میشن و ما در پرندگان هم که جسم گوشتی و سیستم عضلانی دارن هم چنین استفاده ای رو مشاهده میکنیم(چنین پرنده ای وجود داره که زمان پرواز هنگام خستگی لحظه ای سرعت و جهتش رو با نور خورشید هماهنگ و متمرکز میکنه و انرژی خورشید رو جذب و مثل یک باطری شارژو به راهش ادامه میده!!)
یک مرتاض چطور میتونه روزها بدون غذای کافی زندگی کنه؟آیا جز با تحمل مراحلی که راه رسیدن به این تواناییه امکان رسیدنش هست؟مسلما نه
باید به توانایی و توآنایی مورد نیاز رسید تا قابلیت جذب انرژی رو داشت و بدنی که تنها سیستم گوارشش برای جذب فعال هست رو وادار به راه اندازی دیگر قابلیتهاش کرد
این نظر منه
در پناهش باشید