• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

ذن و فلسفه آن
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: ذن و فلسفه آن

باسخ‌به: ذن 12 years, 8 months ago #453

• سیمرغ
  • Fresh Boarder
درود بر همه شما رهروان طریقت دانایی
ذن
در بهر تفکر فرو رفتن. اندیشیدن متمرکز، بر یک موضوع یا هیچ. هماهنگ کردن و شدن در آگاهی الهی تا به فنا لله رسیدن باتوجه بدان که فردیت انسان هم با آن از بین نرود یعنی همانی که ما را از هندوئیسم ها و بودیسم ها جدا میکند چون آنان بالاترین وصل را در فنالله بودن میدانند ولی ما در ضمن اینکه غرق در خدا میشویم با اندیشیدن متمرکز وآگاهی تمرکز یافته به خود به خد + ا میرسیم همانی که یارومه میفرماید از ره غفلت به گدائی رسی گر به خود آیی به خدایی رسیپس به خودا
و این با به رسیدن به مرحله بی فکری شروع میشود و این تنها آغاز راه است تا به سر حدمقصود رسیدن

شاید برای بسیاری سوال باشد که چطور میشود به هیچ موضوعی نیدیشید آیا اصلا این امر ممکن است جواب مثبت هست ولی با تمرین و اصول اساسی تمرین بی فکری. جناب آقای اعصاربه خوبی در یکی از ارسال هایشان نوشته بودند که ذن یعنی در بهر تفکر فرو رفتن و متمرکز شدن و این حاصل نمیشود مگر با کنترل صحیح تنفس که یارومه فرمان به ذن نای میدهد ولی کنترل تنفس چگونه هست آیا باید نفس های مرتب و شمرده ای بکشیم خیر کنترل صحیح تنفس بدین صورت است
که به حالت ذن به شکل یک هرم مینشینیم و دم از بینی در ابتدای کار، تنفس ما تابه ناف ما می آید و برمیگردد دقت کنیم که نباید تنفسمان ارادی باشد هرگز، عمل دم وبازدم باید غیر ارادی صورت بگیردتا به قسمت کمی ازبالای سینه برسدیعنی نفس ما تا به سینه می آید و با کمی حوصله دیگر عمل تنفس به کوتاه ترین طول خود یعنی فقط در قسمت بینی مان رخ میدهد و این مرحله ای هست که دیگر ذهن شما به هیچ موضوعی نمی اندیشد و اگر احتمالا در دفعات اول فکرتان منحرف شد باز با کنترل تنفس غیر ارادی به مرحله قبل برگردید تا اینکه این مقدار باز هم کاهش یابد و در کوتاه ترین طول خود ناگهان این تنفس به یک نور لحظه ای در تیسراتیل یا همان چشم سوم مان تبدیل میشود که شروعیست با شکوه برای گام گذاشتن به وادی بزرگانی که دست از ماده برداشته و غرق در آگاهی الهی هستند
و شروعیست برای بعلاوه شدن با الف، سرالاسرار آفرین تمام هرآنچه هست.همان آب آفرین ،شه آفرین آری همان آفرین. و انعکاس آگاهی به هرآن مکان و زمان که خود خواهی و قدم گذاشتن به مرحله بی زمانی و بی مکانی
البته در تمام این مدت کنترل تنفس باید متمرکز به چشم سوم شوید نقطه ای در مابین دو ابرو و کمی بالاتر و این تمرین را هر روز روزی یک ربع تا نیم ساعت انجام دهید و اگر امکانش نیست هر دو روز یک بار فقط توجه داشته باشید که تمرینتان بیشتراز نیم ساعت به طول نیجامد چرا که انرژی اتمی که در طول این تمرین تن و روانتان از کائنات میگیرد بیشتر از خرج روزانه شما خواهد بود و این باعث گیجی و شاید هم به پوچی رسیدن شما باشد
چرا که تحمل هضم آن را نخواهید داشت و بیاد داشته باشم که رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
و این تمرین کاملا علمی و عملی و تجربه شدای هست که نوشتم
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیسوته رود
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, milad mohaghegh

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #455

با سلام
شما اگه توآ کار کردید و حکمی ندارید معناش این نیست که در ایران حکمی به کسی داده نمی شه معناش اینه که کم کاری از شما بوده که دنبال حکم های خود نرفتید نمی شه در گوشه ی خونه نشست یا فقط در باشگاه که کلاسی در آن برگزار می شه رفت وبه خانه برگشت و گفت که من هیچ حکمی از توآ ندارم باید فعالیت داشت و با مسعول حوزه استان یا حتی فدراسیون ارتباط داشت تا مدرکی به شما بدهند.
در مورد حذف شدن بعضی از تکنیک های توآ باید بگویم چه کسی همچین حرفی زده که در ایران تکنیک های توآ حذف شده یا تبدیل به دو خط شده به هیچ عنوان خط چهار تبدیل به دوخط نشده اگر این طور بود با این حرفی که شما زدید ما باید در ایران 9 خط داشته باشیم نه 7 خط فقط به خاطر کستردگی تکنیک های خط 4 و 5 آزمون این دوخط در دو مرحله برگزار می شود تا بتوان بهتر اشکال گیری شود ومشکلات تکنیک ها حل شود و یکسان سازی شود نه این که به دوخط جدا از هم تبدیل شده با شد
با تشکر
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #456

• Jamshid
  • Platinum Boarder
هم وطن غم نامه ات را خواندم و می فهمم چه می گویید . اول بگویم که شما از استاد عصار ایراد نگیرید زیرا مطمئن هستم که اگر شما و یا هر کس دیگری جای ایشان بود بسیار خشن تر از اینها رفتار می کرد . ایشان انسان بسیار با صداقت و درستکاری هستند و حرفهایشان را صاف و پوست کنده می گویند و ریا کاری نمیدانند . ایشان و بسیاری دیگر پا به پای یارومه تمرین کرده و عرق ریخته اند و تکنیک زده اند و زیر پر و بال یارومه در کونگ فو توآ رشد و نمو کرده اند حال چگونه انتظار دارید این همه نامردی و این همه دزدی و این همه انحراف را ببینند و ساکت ببنشینند ! به خدا استاد جلیل زاده از نظر روحی و فکری انسان بسیار والایی هستند که با این همه ادا و اطوار که شما و برخی در می آورند باز هم شما و ما را تحمل می کنند و بدون هیچ چشم داشتی به پرسشهای ما و شما پاسخ می دهند و از وقت و علم و زندگی شخصی خود مایه می گذارند که بلکه ما و شما چیزی و یا ذره ای درست یاد بگیریم البته داشتن لیاقت و شایستگی به خودمان بستگی دارد . حال که شما سرچشمه دانش توآ را یافته اید پس صادقانه و با خلوص نیت جلو آیید و به هنر رزمی که 11 سال وفادار بودید دوباره برگردید و از آن فرزندان ناخلف (سبک های من در آوردی ) دست بردارید . اگر آنچنان که گفتید عاشق توآ هستید و حتی شاگردانتان را به آن تشویق می کنید پس دیگر ماندن در چیزی که به آن اعتقادی ندارید صلاح نیست وآغوش مادر همیشه برای فرزندان گم شده باز است و توآ همان مادری است که 11 سال از عمرتان با آن سپری شده است . شما تنها نیستید برخی از از دوستان هم وضعیت شما را داشته اند اما حال که به حقیقت پی برده اند و سرچشمه دانش توآ را یافته اند سبک قبلیشان را کلا رها کرده و تمام وقتشان را برای توآ گذاشته اند تا گذشته را جبران کنند و البته هیچ کس آنها را مجبور نکرده است بلکه خودشان با خلوص نیت و فکر باز و از روی عشق و علاقه این راه را برگزیده اند . شما نیز مختارید و قبلا هم عرض کردم هنوز برای شما دیر نشده است . من جای شما باشم همین جا از همه دوستان و استاد جلیلزاده عذر خواهی می کنم و صادقانه جلو می آیم و باقی راه را اجازه بدهید که استاد همه ما را راهنمایی کنند ! در ضمن چگونه است که شما سبک همشهری خودتان را که با یک عمر زحمت و هزاران خون دل خوردن و به قیمت تمام زندگیش بوجود آورده است را رها کرده اید و به فرزند ناخلفی از این سبکهای کشمشی پناه برده اید !!! مشکلات هرچه باشند که فرموده اید ارزش این کار را نداشته و ندارد . همه ما این مشکلات را داشته ایم و داریم اما هر گز خسته و نا امید نشده ایم و به امید پروردگار یکتا بزودی همه چیز سرو سامان خواهد گرفت .
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, Delete

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #457

این چیزهایی که گفتم رو دیدم که دارم میگم من با اساتید توا در استان در ازتباطم این چیزی هستش که اونها گفتند نائب رئیس و رئیس سبک در استان در ضمن اینها خودشون هم بابت گرفت احکام فنی مشکل دارند در ضمن من ارتباط کامل با فدراسیون و هیئت استان دارم لطف کنید نگین که در خانه مینشینید ومشکل از شماست
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #458

آ قای جمشید سلام و درود فراوان به شما
حرفهای شما رو تایید میکنم البته تا حدی
واقعیتش یه چند وقتی هم هست که دارم تلاش میکنم که با دفتر مرکزی توا در تهران ارتباط برقرار کنم چون تازه شمارشون رو از تو سایتشون در اوردم البته فک کنم تازه سایت اطلاع رسانیشون فعال شده چون قبلا خبری از سایت اطلاع رسانی توا ایران نبود حالام سعی دارم باهاشون ارتباط برقرار کنم وضعیت رو ازشون پرسجو کنم یه زنگیم به دیگر دوستانم در استانهای دیگه بزنم ببینم اوضاع از چه قرار
گفتم من خیلی وقت که تو این فکرم که دوباره بیام تو توا ولی این وضع نابسامان رو که میدیدم رقبت نمیکردم البته یک چند وقتی هست که فک کنم بهتر شده
میخوام اطلاعات کامل بگیرم از وضعیت توا کشور
خوشبختانه با باز شدن این سایت خوب خیلی بهتر میشه حداقل راحتتر میشه تکنیکها رو اصلاح کرد و یکدست بشه بازم از استاد جلیل زاده تشکر میکنم
اما در مورد اقای اعصار بداخلاق واقعیتش از دست ایشون ناراحت نشدم فقط یخورده دلگیر شدم که چرا اینطوری بعضی ازکلماتش رو عدا میکنه بخصوص اون حرفی که میگه پوشالی اخه هیچکی نیست بگه من تکنیکام رو کیلویی گرفتم ؛ قهرمانیهامو ؛ با پارتی بازی گرفتم ، شالمو علکی بستم ؛ادعای علکی کردم نمیدونم والا واسه گرفتن حرکدوم از اینها تا اونجایی که میدونم دهنمون سرویس شد ؛ادعاییم که نداریم و نکردیم همیشه گفتم اومدم یک چیزی یاد بگیرم و شاگردم والا موندم که چرا این حرف رو میزنه
و از شما آقای جمشید کمال تشکر و قدردانی رو دارم بابت راهنماییهایی که میکنید
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #461

• Assar
  • Administrator
همراه رحیمی
۱- از آغاز به شما گفته شد خودرا از پریشانی جدا کنید
۲- ما نمیتوانیم برای شما تصمیم بگیریم.
۳- شما وقتی را تلف نکرده اید بلکه میتوانید پیام گو آگاهی باشد
۴- گاهی وقت ها آنچه را که دوست داریم بشنویم نمیشنویم که اگر تفکری بر آنچه گفته شده نداشته باشیم ما را آزرده خواهد کرد.
۵- انتخاب با شما است ما شما را دوست و همراه خواندیم.
۶- از میدان ربایش خواسته ها گذار کنید.

در همه مراحل زند گی موفق باشد
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Delete
Time to create page: 0.36 seconds