• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

ذن و فلسفه آن
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: ذن و فلسفه آن

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #445

• سیمرغ
  • Fresh Boarder
تشکر از شما بخاطر رو کردن هدف این چنین اشخاص
آخر میدانید استاد عزیز بنده از سایت آقای رحیمی دیدن کردم واقعا هم آنچنان که قبلا نوشته بودم سخنان و حرکات سران این سبک های مندرآوری همه اش فرمایشات یارومه خودمان هست به عنوان مثال چنین اظهار میکنند که فلسفه لباس سیاه نیو کونگ فو و رنگ آن ،مبارزه در نیو کونگ فوژ،سلاح سای در نیو کونگ فو و ... که نمیدانم اینها که تماما مال توآ هست و با بنیان گذاری یارومه چطور و با چه روی کسی میتواند مدعی بنیان گذاری این حرکتها و فرمایشات باشد؟؟؟؟
در ادبیات کسی که یک شعر یا مطلب یک ادیب یا شاعر دیگر را به زبان خود بزند جرم محسوب میشودو دادگاه رسیدگی مخصوص خود را دارد ولی حیف که در ورزش چنین نیست که به دادگاه بکشیم چنین مدعیان دروغی را و من نمیدانم که چرا فدراسیون به چنین سبک های اجازه فعالیت میدهد باور کنید که اگر هم کسانی عضو سبک های قارچی میشوند از سر بی اطلاعی و اطلاعات غلط هست چرا که بنده هم آن زمان کوتاهی را که 21 کار میکردم چنین به من گفته بودند که این سبک همانی هست که یارومه بنیانگذاری کرده که وقتی از حقیقت ماجرا باخبر شدم آن را کنار گذاشته و همه سران آن را خطا کار میدانم
به امید آنکه همه ما علاقه مندان کانگ فو حقیقت آن گونه که واقعیت هست را بدانیم و در باشگاه های این سبک های قارچی بسته شود
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیسوته رود
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #446

آقای رحیمی محترم بیشتر از این وقت و من و دوستانم را نگیرید، شما به راه خود ما هم به راه خود.
این برای من قابل قبول نیست که شما نیو کونگ فو کار کنی و دلت برای توآ بسوزه. سنگ توآ را به سینه میزنید و از نیوکونگ فو و پرچم دارش دفاع میکنید! شما از این آقای بنیان گذار هیچوقت سوال نکردید که چرا تکنیک هاش اینقدر شبیه کونگ فو تواست؟ محورها همان محورند فقط جایی که ایشان یادش رفته یک چیزایی رو حذف کرده و جاهای دیگه اضافه کرده. بعد این شد یک سبک جدید؟ شما به این می گویید دلسوز؟ دلسوز کسی است که زحمت بکشه عمل کرد استادشو، خودشو و راهشو حفظ کنه. نه اینکه از زور تنبلی وقتی تکنیکها یادش رفت بجای تمرینات بیشتر یک سبک هچل هفتی درست کنه و شروع به سرکیسه کردن مردم و گول زدن جوانها باشه !!!!!!! بخدا خجالت هم بعضی موقع ها خوب چیزیه. اجازه بدهید برای ختم موضوع این را هم بگویم و شما را بحال خود بگذارم، شما اگر از نیوکونگ فو راضی بودید هیچگاه دنبال توآ نمی آمدید. پس معلومه که سبکتون خواسته های شما را بر آورده نمی کند و مثل استادتون بخاطر اینکه از قافله عقب نمانید یک روز توآ کار هستید روز دیگه چیزی دیگه. این یعنی حزب باد.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, mohsen baoosi, Jamshid, سیمرغ

باسخ‌به: دوران ها 12 years, 8 months ago #447

جمشید عزیز بطور کامل آنچه که در مورد دوران ها لازم بود فرمودند.
نکته ای که من خواستم اضافه کنم این است که، مهمترین مسئله برای سنجش قدرت در روی کره زمین نیروی جاذبه است. ما برای هر حرکت فیزیکی که انجام میدهیم رابطه مستقیم با نیروی جاذبه زمین داریم و این نیرو روی عملکرد ما اثر میگذارد. باید این فشار یا کشش را در هر عملیاتی در نظر گرفت. به همین منظور در زمان انجام تکنیکها در عین حال که از قدرت عکس العمل استفاده میکنیم، که آن هم باز در رابطه با نیروی کشش زمین است، از دوران هم استفاده باید کرد. دوران تکنیکها بیشتر بخاطر خنثی کردن جاذبه ی زمین است. به همین منظور باید بدن خود را در همه حال عمود بر سطح زمین نگاه داشت که انرژی که صرف مبارزه با جاذبه ی زمین قرار میدهیم به حداقل برسد. همینطور با پیچاندن بدن، پاها و دستانمان مصرف انرژی را کم کرده و به سرعت خود بیافزایم. مثال ساده آن انجام متو است. یعنی اینکه برای زدن ضربه متو ابتدا کف دست عمل کننده به بالاست، ولیکن در زمان اصابت به هدف کف دست به پایین میپیچد. (۱۸۰ درجه دوران) این چرخش دستان در هر عملی باید اجرا شود. چه در دست عمل کننده و چه عکس العمل، پیچش در هر دو دست انجام میشود. در غیر اینصورت تکنیک ناقص و خطاست.
مثال عمومی دوران، خان تفنگ و یا چرخ ماشین.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Mohsen Torkaman, mohsen baoosi, Jamshid, Assar, سیمرغ, mohammad

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #448

• Jamshid
  • Platinum Boarder
درود بر همه دوستان بی ریا ! آقای رحیمی در کامنت های قبلی از یارومه و شهر شان و سرزمین ایشان حماسه سرایی ها کردید و خود را دوست دار ایشان و عاشق توآ ی ایشان معرفی کردید و حالا می فرمایید که نیو کانگ فو زیبا است و چنین و چنان است ! خب شما که راه خود را پیدا کرده اید و ظاهرا راضی هم هستید پس دیگر پرس و جو و دانستن تاریخچه توآ به چه دردتان می خورد ؟ اگر آن یکی خوب نیست خوب رهایش کنید و به سر منشا اصلی ملحق شوید و اگر خوب است پس نه وقت خود و نه وقت ما را تلف نکنید ! شما آزادید هر راهی که دوست دارید بروید اما این پارادوکس محض است که نیو کانگ فو ( منشعب از توآ ) را کار کنید و با این حال در جستجوی توآ باشید ! اگر شما بوکسور بودید و یا مثلا شائولین کار بودید و خود را علاقه مند به توآ نسان می دادید و آن را از ابتدا شروع می کردید هیچ اشکالی نداشت زیرا دو سبک کاملا متفاوت و با دو دید متفاوت به انسان و جهان هستند ! اما این سبکهایی که همین جوری در ایران یهو به مانند علف هرز در گلستان رزمی ایران سر بر آوردن و همشون هم از توآ کاران قدیمی هستند واقعا زور دارد . هم وطن تبلیغ نیو کونگ فو را اینجا نکنید که بنده تمام فرمهای آن را دیده ام و حتی عمدا از شخصی بی طرف که خارجی است و حتی توآ را هم نمی شناسد ولی در هنر های رزمی سالها تجربه دارد و حتی مربی آموزشی نیروهای پلیس در کشور خود است در باره حرکات و فرمهای نیو کونگ فو و چند تای دیگر سوال کردم که با دیدنشان خنده اش گرفت ! اما فقط و فقط فیلم سوتوی استاد جلیلزاده را نشانش دادم باور کنید که یهو سرش رو برد جلوی مونیتور و با دقت تماشا کرد و آخرش هم گفت : من این سبک رو نمی شناسم ولی حتی یک ایراد از نظر دانش رزمی در آن ندیدم و تکرار کرد این شخص هر کی هست دارای تعادل بسیار زیادی است و معلوم میشود که حرفه ای کار کرده است ! دوست عزیز ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است برای شما هم دیر نشده است اگر عاشق و دوست دار یارومه هستید و به استناد جلیلزاده اعتماد دارید و احترام قائلید پس به سر منشا و سرچشمه اصلی بپیوندید و سبکهای جعلی را رها کنید . باور کنید همه آنهایی که با این سبکها در خارج از ایران فعالیت دارند همگی بی نام و نشان و ورشکسته شده اند ویا اینکه کلا رها کرده و مشغول چیز دیگری هستند و اندکی از آنها هم برای اینکه خود را نجات دهند پسوند و یا پیشوند توآ را به خود چسبانده اند و نامهای ترکیبی عجیبی درست کرده اند که از شهر خود فرا تر نرفته اند ! اگر آنگونه که گفتید علاقه مند به توآ هستید و عاشق این راه پس چرا اصل را رها کرده اید و به فرع چسبیده اید !
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, mohsen baoosi, Assar, سیمرغ

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #449

• Assar
  • Administrator
شما : استاد لطفا اشتباه نگیرید من دنبال نقطه ضعف گرفتن از توآ نیستم یعنی هیجوقت هم نبودم پس استاد خواهش میکنم هیجوقت این حرف رو نزنین استاد جسارت من رو ببخشید که این طوری صحبت میکنم استاد توآ یک سبک کاملی هستش و هیجوقت نه خواستم از توا ایراد ی بگیرم نه خواستم دنبال نقطه ضعفی توش باشم
ما به شما : توا نقص ندارد نقص در فهم نادرست است کور را به روشنایی ببری میگوید اینجاهم تاریک است
شما : درسته این رو قبول دارم که تمام لطمات توا در ایران از همین بقول خودشون بزرگان توا در ایران هستش ولی یک چیزی رو هم باید در نظر بگیرید ببینید استاد من همه سبکهای دیگه ای که از توا منشعب شده رو دیدم و روشون مقداری مظالعه کردم حالا نمیگم اظلاعات کامل ازشون دارم استاد بخاطر این من نیو کونگ فو رو قبول کردم که به نظرم به قول شما پوشالی نبود تکنیکهای نیو کونگ فو واقعا زیبا و بر پایه و اساس درستی بنا شده این رو فقط منه تنها نمیگم خیلی از استید قدیمی که تو توا زحمت کشیدن میگن البته هنوزم دارن توا کار میکنند میگند
ما به شما : دزد و شارلاتان برای کار خود دلیل می آورند جامه توا هیچ گاه از این مساله به دور نبوده نیو کنگفو از جمله این مدعیان پوشالیست که علنی و رسمی تکنیک های توا را با دست کاری به عنوان یک سبک جدید به خورد جوانان پاک ما داده اند و آنجا که تکنیک ها فراموش شده یک چیز دیگر را سر هم بندی کرده اند. اینجا صحبت از دیگران نیست بلکه از شما است و نحوه رفتاری و فکری شما آیا به مطالبی که برای شما گفته شد اندیشه ای نداشتید.

شما : بعدشم استاد به نظرم این درست نیست که به بنیانگذاران سبکها توهین بشه حالا درسته که بعضی از سبکها فقط برای بار مالی و ... بوجود اومدن ولی خیلی از اینهام از جمله نیو کونگ فو واقعا دارن خدمت میکنند و زحمت میکشند از تکنیکها گرفته تا برگزاری مسابقات معتبر و ....
ما به شما : بعد شم داداش !! بنیان گذار در فرهنگ لغات فارسی چه تعریفی دارد، صلاحیت یک بنیان را خود شخص تعیین نمیکند بلکه توسط مکان های علمی تعیین میگردد نه یک فدراسیون!! آنچه این بنیان گذار در زمان حضور در فدراسیون کونگفوکرده بماند و دیگران.
شما : اما در مورد نقطه سنجی من استاد شما مطمعا باشید این نقطه سنجی رو من در مورد نیو کونگ فو خیلی بیشتر دارم و مطمعا باشید خیلی بیشتر از اینها بر روی نیو کونگ فو حساسم چون باید جوابگوی حداقل 60 هنرجو باشم
ما به شما :اطمینان شما و نیو کونگفو به خوده شما مربوط است شما تصمیم را خودتان گرفته همان گونه که از قبل به شما گفته شد اگر سوال میکنید که خودتان را راضی کنید در اینجا یافت نخواهید کرد آنچه نیو کونگفو کرده به اصطلاح خودمان شما به قضاوت ان نشسته اید آخر کلام سوالات ضد و نقیض روح و روان را آزرده و سلامت جسم را میگیرد
شما : بعدشم استاد درست من نیوکونگ فو کار میکنم ولی با تمام وجودم به توآ اعتقاد دارم ناگفته نماند من به هنرجویانی که رده فنی و تکنیکی بالاتری رو دارند تکنیکهای توا رو کار میکنم استاد همیشه سر کلاسم از توا و فلسفه های توا هم صحبت میکنم چرا؟ چون نمیتونم توا رو کنار بگذارم
ما به شما : بعد شم داداش !! اون چیزی که شما به شا گردان میفروشید تظاهر است و خیانت به خودتان و تجاوز به درستی و پاکی و اعتماد دیگران به شما ، و این روش آموزشی و تصمیم گیری شما صحیح نیست همان روشی است که در مورد شما انجام شده است و ما با آن مخالف هستیم .
شما : استاد هیجوقت نگذاشتم کلاس توا تو شهرم تعطیل بشه هر طوری بوده یک کلاس توا رو زنده نگه داشتم چون نمیخوام توا از بین بره پس استاد گرانقدر من هیچوقت به دنبال گرفتن نقطه ضعف در توا نیستم وسلام
ما به شما : یک بار دیگر برای شما گفته میشود نقص را در خود بجوید نه در دیگران پندار شما باید از نیکی ها باشد، شما و دیگران بداند توا همچون رنده است اگر فهمیدی جسم و روانت را میتراشد و گر نه ریز ریزت میکند
شما : من به دنبال یاد گیری بهتر توآ هستم
ما به شما :خودتان را گول نزنید

حرف بر شما تمام شد

حرف بر شما تمام شد (ما با افرادی که خودرا یارومه میخوانند و دان های فرمایشی دارند کاری نداریم )
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 8 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, mohsen baoosi, Jamshid, Delete, سیمرغ, hesam

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #451

آقای جمشید سلام و درود فراوان فک میکنم تنها کسی که زیاد مارو زیر سوال نبرد و پرسید چرا شما توا رو کنار گذاشتید هالا هم دیر نشده و ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازست شما بودید تشکر از شما
باید به دوستان خودم عرض کنم هر کاری علتی داره و علت اینکه من توآ رو دیگه کار نمیکنم قبلا به طور کامل برای استاد جلیل زاده بیان کردم قرار بود که تمام حرفها بین من و استاد بمونه ولی این طوری نشد واقعیتش نمیخواستم شما بفهمید که من نیوکونگ فو کار میکنم چون میدونستم همچین مسئله ای پیش میاد بعدشم من وقتی اومدم تو این سایت به عنوان یک عضو ثبت نام کردم به عنوان یک توآ کار اومدم یکی از تصمیماتی هم که چند وقتی هست که گرفتم اینه که دوباره بیام تو توآ قبلا در مورد علت توا کار نکردنم مفصل با استاد صحبت کردم
یکی از مشکلات من نبود یک منبع موثق از نظر تکنیکی در ایران بود که هر کس تو هر باشگاهی یک جور تکنیک رو اجرا میکنه بعدشم توآ رو در ایران گرفتن تیکه تیکه کردن مثلا 4 رو گرفتن تبدیل به دو خط کردن 5 رو گرفتن 2 تیکه کردن و خیلی از تکنیکها ی خط 4 و 6 رو حذف کردن گفتن اگر میخواین توآ کار کنین باید این رو کار کنین
نکته : خوب حالا با این تفاصیر شما جواب منو بدین که آیا این توآ هستش یا یک سبک جدید ؟ شما خودتون رو بگذارید جای من و دیگر دوستان به نظر شما من توآ کار کنم بهتر یا نیو کونگ فو به نطرم اگر به خوام سبک جدیدی که فقط شکل و اسم توآ رو داره کار کنم همون نیو رو کار کنم بهتر باشه شمام نظرتون رو بگین چون دوست دارم راهنماییم کنید.
و اما با باز شدن این سایت و تهیه فیلمهای خطوط قدیمی از جمله استاد جلیل زاده سعی کردم تکنیکهام رو با این فیلم ها استاژکنم و با استاد هماهنگ بشم مشکل تکنیکیم تقریبا داره حل میشه میتونم خودم رو رازی کنم
حالا از خط و تکنیک بگذریم ببینید برای هر چیزی یک مدرکی لازم حتی یارومه هم به تک تک شاگردان خودش که مورد تایید یه تکنیکی قرار میگرفتند احکام فنی میداد درسته یا نه اگر درست نیست بگین غلطه
خوب من میام توآ کار میکنم و به هنر جویانم توآ رو آموزش میدم با همین تکنیکهایی که کاملا استاژ شده و صحیح است آیا اون هنر جویی که پیشم کار میکنه از من گواهینامه فنی نمیخواد من میتونم بهش دروغ بگم که ما احکام فنی نداریم در صورتی که هست آقای جمشید اینجا میگن یا باید تکنیک ما رو کار کنید یا از توآ برین بیرون یکی نیست بگه اخه مرد حسابی توآ مگه مال باباته که همچین حرفی میزنی توآ رو گرفتن تیکه تیکه کردن آخر سر دو قورتو نیمشون باقیه ببینید من میتونم بدون حکم فنی کار کنم چون اصلا واصم این جیزا مهم نیست ولی با این کسانی که پیشم کار میکنن چیکار کنم اینی که داره وقتشو میذاره زحمت میکشه چی باید بگم آقای جمشید من 17 سال که دارم کونگ فو کار میکنم 6 سال که از توآ اومدم تو نیو کونگ فو این چند سالی که توآ کار کردم باور میکنید که هیچ مدرکی از توآ ندارم
آقای جمشید و دیگر دوستان عزیز ایکاش مشکل توا فقط این دو تا موردی بود که گفتم باور کنید اگر شما هم تو استان ما یا ایران بودید شاید توآ رو رها میکردید بابا به منم حق بدید
حالا اگر شما میخواید که من از این سایت برم میرم مشگلی نداره ولی هیجوقت نباید یکطرفه به قاضی برید در ضمن این آقای اعصار هم چندین باره که داره به من وتوهین میکنه این کارش اصلا قبول ندارم متاسفانه ....ولش کن بیخیال این حرفا
آقای جمشید و استاد گرانقدر از شما خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که این چند وقت کردید ببخشید اگر وقت گرانبهای شما رو گرفتم مثل این که دیگه پیش شما جایی ندارم فک کنم اگر از این سایت برم خیلی بهتر باشه فقط به من بگید گه چطور میتونم عضویتم رو در این سایت لغو کنم چون واقعیتش نمیدونم عضویتم رو چطوری باید حضو کنم
با تشکر فراوان از شما استاد جلیل زاده ؛ آقای جمشید ، آقای اعصار
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
Time to create page: 0.40 seconds