• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

ذن و فلسفه آن
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: ذن و فلسفه آن

باسخ‌به: ترتیب صحیح تکنیکها 12 years, 9 months ago #413

• Assar
  • Administrator
همراه حسین درود بر شما

به این دو لینک در همین سایت رجوع کنید که به این بحث پرداخته. موفق و
پایدار باشید

www.kungfutoa.ca/index.php/fa/forum-3/2/127-1
www.kungfutoa.ca/index.php/fa/forum-3/2/235#240
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت

باسخ‌به: سن سرو 12 years, 9 months ago #414

باسلام
استاد جلیل زاده برای انجام سن سه سرو هر دو دست هم زمان به نقطه ی پایانی می رسند یا اول دست چپ جلو می رود و بعد دست راست در کنار آن قرار می گیرد؟ در این فیلم آموزشی که گزاشته اید اول دست چپ و بعد دست راست در کنار آن قرار گرفته است ولی در تکنیک های آناتاوا که انجام داده اید هر دو دست به صورت هم زمان تکنیک رو انجام میدادند.
با تشکر

باسخ‌به: ذن 12 years, 9 months ago #432

درود - جناب عصار از توضیحات تجربیتان.

ذن

ذن یکی از تعالیم آئین بودایی می باشد که حدود ۱۰۰۰ سال بعد از بودا توسط مبارزهای متفکر بنام « بودیدهارما » از هند به چین برده شد.
( بودیدهارما در چین به « دامو » و در ژاپن به « دارماتئیشی » معروف است.

بعضی از تعاریف و توضیحات مفهوم ذن توسط تجربیات افراد گوناگون به شرح زیرمیباشد:

- به ذن مینشینیم و راز و شگفتیهای جهان را در خود میجوئیم.
- ذن آزادی از دشواریهای زندگی است.
- ذن نگاه کردن به طبیعت خویش میباشد.
ذن فرار از چنگال مصنوعات و غیر طبیعی بودن در مقابل دیگران است.
ذن حرکت انسان از نا آرامی به آرامش است.
ذن تمرین ذاتی و درونی برای رسیدن به بهترین فرم بدنی و فکری میباشد.
ذن نه مذهب است نه فلسفه،نه دانش است نه روانشناسی ٬ روشی است برای پیروزی برخواستها و هوس های خویش.
- ذن تماشا ودرک تربیت شخصی خویش(در خانه٬درمدرسه٬درجامعه) بدون قضاوت بد یا خوب بر آن میباشد.
ذن استراحت مطلق فکری و بدنی،بعد از تمرینات شدید فیزیکی میباشد.
ذن یعنی در بهر تفکر فرو رفتن.

منبع : کتاب کونگ فو توآ در آلمان ـ استاد بابک توسلی.
Attachments:

مبارزه 12 years, 8 months ago #437

سلام و درود فراوان
استاد جلیل زاده خواهش میکنم در رابطه با شیوه مبارزاتی که یارومه برای کونگ فو توآ طراحی کرده بودند توضیح دهید؟
سوال دیگه اینکه آیا هر خط در کونگ فو شیوه مبارزاتی خاص خود را دارد یا خیر؟
با تشکر از شما
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #441

سلام،
مسلما که معنا و مفهوم خاصی برای هر تکنیک و حرکتی که ما در توآ انجام میدهیم وجود دارد. در غیر اینصورت میشه یک حرکت خنثی.
اگر من بخواهم تمام تعریف ها، مفهوم ها و فلسفه آنها را یکجا توضیح دهم، امکانش در یکی دو جلسه وجود ندارد و مطمئنا کلی از آنها از قلم خواهد افتاد و از طرفی باید شرایط آن برای توضیح و توجیه آماده باشد. یعنی اینکه هنرجو در آن سطح باشد و موقعیت گفتمان نیز مهیا شود. مطمئن هستم که هنرجویان توآ کمابیش به آنچه که در توآ وجود دارد خواهند رسید و این بستگی به شدت علاقه و زحمت آنها دارد و شما دوست گرامی از این مسئله مستثنا نیستید. جمله آخر را به این منظور بیان کردم که متوجه باشید: زندگی خون سرخ میخواهد، فخر و اقبال رایگانی نیست. با اینکه میدانم شما نیو کونگ فو کار میکنید و توآ ی ما از دست این سبکهای مندرآوردی و سران آنها لطمات و سختیهای بسیار دیده امید دارم اگر امثال شما که اینهمه نکته سنجی و ریزبینی دارید و دنبال پیدا کردن نقطه ضعفی از ما و توآ هستید. سوالاتی از این قبیل را از استادان خود نیز میکردید تا متوجه پوشالی بودن ادعاهای صاحبان سبکهای فوق میشدید. بدرود.
The following user(s) said Thank You: mohsen baoosi, Jamshid, Assar, سیمرغ, عادل مرتاضی

باسخ‌به: سوال 12 years, 8 months ago #443

سلام و خصته نباشید
استاد لطفا اشتباه نگیرید من دنبال نقطه ضعف گرفتن از توآ نیستم یعنی هیجوقت هم نبودم پس استاد خواهش میکنم هیجوقت این حرف رو نزنین استاد جسارت من رو ببخشید که این طوری صحبت میکنم استاد توآ یک سبک کاملی هستش و هیجوقت نه خواستم از توا ایراد ی بگیرم نه خواستم دنبال نقطه ضعفی توش باشم
درسته این رو قبول دارم که تمام لطمات توا در ایران از همین بقول خودشون بزرگان توا در ایران هستش ولی یک چیزی رو هم باید در نظر بگیرید ببینید استاد من همه سبکهای دیگه ای که از توا منشعب شده رو دیدم و روشون مقداری مظالعه کردم حالا نمیگم اظلاعات کامل ازشون دارم استاد بخاطر این من نیو کونگ فو رو قبول کردم که به نظرم به قول شما پوشالی نبود تکنیکهای نیو کونگ فو واقعا زیبا و بر پایه و اساس درستی بنا شده این رو فقط منه تنها نمیگم خیلی از استید قدیمی که تو توا زحمت کشیدن میگن البته هنوزم دارن توا کار میکنندمیگند
بعدشم استاد به نظرم این درست نیست که به بنیانگذاران سبکها توهین بشه حالا درسته که بعضی از سبکها فقط برای بار مالی و ... بوجود اومدن ولی خیلی از اینهام از جمله نیو کونگ فو واقعا دارن خدمت میکنند و زحمت میکشند از تکنیکها گرفته تا برگزاری مسابقات معتبر و ....
اما در مورد نقطه سنجی من استاد شما مطمعا باشید این نقطه سنجی رو من در مورد نیو کونگ فو خیلی بیشتر دارم و مطمعا باشید خیلی بیشتر از اینها بر روی نیو کونگ فو حساسم چون باید جوابگوی حداقل 60 هنرجو باشم
بعدشم استاد درست من نیوکونگ فو کار میکنم ولی با تمام وجودم به توآ اعتقاد دارم ناگفته نماند من به هنرجویانی که رده فنی و تکنیکی بالاتری رو دارند تکنیکهای توا رو کار میکنم استاد همیشه سر کلاسم از توا و فلسفه های توا هم صحبت میکنم چرا؟ چون نمیتونم توا رو کنار بگذارم
استاد هیجوقت نگذاشتم کلاس توا تو شهرم تعطیل بشه هر طوری بوده یک کلاس توا رو زنده نگه داشتم چون نمیخوام توا از بین بره پس استاد گرانقدر من هیچوقت به دنبال گرفتن نقطه ضعف در توا نیستم وسلام

من به دنبال یاد گیری بهتر توآ هستم
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
Time to create page: 0.32 seconds