با سلام
دیدگاه من اینگونه هست که یین و یانک متضاد هستند اما به مقابله با هم نمیپردازند.تضاد آنها به معنی داشتن خصوصیاتی متفاوت با هم و نه در جهت براندازی هم
این دو یک دایره را تشکیل میدهند و هرکدام نصف دایره را در برگرفته اند.یعنی از وجود ایندو هست که دایره کامل میشود و درنبود یکی از آنها دایره ناقص میماند
در هرکدام از این دو، یک نقطه به رنگ متضاد رنگ خودش وجود دارد یعنی در سیاه نقطه سفید و در سفید نقطه سیاه دیده میشود.دیدگاه من اینست که این نقطه ها اندیشه هرکدام را نشان میدهد و منظور از اندیشه هدف و چیزیست که تمایل به آن دارد.سیاه تمایل به سفید و همینطور سفید تمایل به سیاه پس برای رسیدن به هم به دور هم میچرخند و از چرخش آنها دایره شروع به حرکت میکند و این تضاد آنها و تمایلی که به هم داشتند حرکت را بوجود آورد و ازآنجایی که جهت حرکت هردو یکیست پس هیچ عمل مخربی انجام نمیپذیرد بلکه حرکت انها تاجایی سرعت میگیرد که دیگر رنگ آنها را نمیتوان از هم تشخیص داد و در اثر سرعت به یک رنگ دیده میشوند.مثال این تضاد که به حرکت منجرمیشود هوای گرم وهوای سرد است که از تضاد آنها باد مفید برای حرکت ابرها و امثال آن صورت میگیرد.
زیباترین شکل این تضاد در تضاد میان زن و مرد است که اندیشه و تمایلی که گفتم بهتر در این مثال قابل لمس است.از در کنار قرارگرفتن این تضاد حرکت زندگی بوجود می اید و اندیشه هریک از زن و مرد در مرحله اول رسیدن به یکدیگر است و زمان رسیدن دیگر نمیتوان از هم فرضشان کرد بلکه یکرنگ میشوند
این وضعیت در همه مخلوقات خدا و حتی در عالم ذرات هم وجود دارد
درپناهش باشید