• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

ذن و فلسفه آن
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: ذن و فلسفه آن

باسخ‌به: ذن و فلسفه 12 years, 6 months ago #1408

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
سلام و درود خدمت استاد جلیل زاده
استاد سوالی در مورد بن کن دارم ولی چند سوال را پیش نیاز آن میدانم.
ماهیت روح چیست؟ شما قبلا عنوان کردید روح و روان جز فیولوژی دستگاه عصبی چیز دیگری نیست.لطف کنید این جمله را توضیح دهید .
آیا روان ما همان امواج و انرژی الکترومغناطیس نشعت گرفته از اندیشه مان میباشد؟ وآیا همان امواج الکترو مغناطیس در حال گردش حول کره زمین است که ما با جذب آن انرژی میگیریم؟
با تشکر
The following user(s) said Thank You: SAEED

باسخ‌به: ذن و فلسفه 12 years, 6 months ago #1409

با سلام و درود،
اقاي محمد لطفاً كامنت و يا جمله اي كه من در رابطه با روح و روان و فیزیولوژی گفته ام مشخص كنيد تا من هم متوجه بشوم كه در چه رابطه اي بحث انجام شده، تا بهتر و واضحتر توضيح داده شود.
The following user(s) said Thank You: rezatoa

باسخ‌به: ذن و فلسفه 12 years, 6 months ago #1410

• mohammad
  • Gold Boarder
در کتاب آناتوا
قسمت ذن ،صفحه 4 خود کتاب (صفحه 37 در pdf کتاب)

باسخ‌به: ذن و فلسفه 12 years, 6 months ago #1411

اقاي محمد من معتقدم اگر حركتي بدون تفكر انجام شود نتيجه و حاصلي نخواهد داشت. بر عكس اگر حركتي با فكر انجام گیرد، حتي با نتيجه منفي و شكست، حاصلي خواهد داشت كه آن تجربه ناميده ميشود.
حالا حلاجي اين تجربه و برنامه ريزي آینده براي گرفتن نتيجه اي بهتر از قبل در ذهن من انجام ميگیرد. پس اگر من به ذهن خود رجوع كنم و تفكري در رابطه با اتفاق اخير به يك حلاجي و نتيجه اي برسم كه با حركت مشابه به حاصلي بهتر از قبل خواهم رسيد رابطه تن و روان را به نقطه دلخواه و نتيجه بخش رسانده ام. از اين معادله روح پرورش داده شده و انرژی مثبت حاصل شده كه اثر مستقيم در جسم و روان من و غير مستقيم در اطراف خواهد داشت. بر اين پایه است كه يارومه مي گوید " فیزیولوژی روح و روان ".
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Assar, Delete, daryoush,seweden, mohammad

باسخ‌به: ذن و فلسفه 12 years, 6 months ago #1412

با اجازه از محضر استاد جلیل زاده،در پاسخ به همراهمان محمد،،،در جواب سوال اول شما ،،روح ما آن قسمت خداگونه ما هست و روح و روان دو چیز بسیار متفاوت هستند ،،روان ما در بعد فیزیکی قرار دارد و یک رابطی بین روح و دنیای فیزیکی هست،،میتوان بدانگونه تعریف کرد محمد جان که روان ما حالت یک recever را دارد مثل یک گیرنده که هم امواج دریافت میکند و هم امواج رها میکند و از طریق افکار این امواج رد و بدل میشه،،،ولی ما از طریق این امواج انرژیی دریافت نمیکنیم .این بحث بسیار بزرگ و عمیقی هست محمد جان ولی این را بدان که روح با روان بسیار متفاوت هست ،،روح پایگاه هستیش را ورای این بعد سوم دارد ،ولی روانرا میتوان با افکار مثبت و منفی تغیر و کنترل کرد و وقتی تو مثبت میاندشی انرژی مثبت رها میکنی و همینطور انژی مثبت دریافت میکنی چون قانون پژواک هست ،،با سپاس ،

باسخ‌به: ذن و فلسفه 12 years, 6 months ago #1416

• mohammad
  • Gold Boarder
استاد جلیل زاده از شما وآقای داریوش به خاطر مطالب بسیار مفیدتان یک دنیا ممنونم
من در این زمینه دیگر سوال نمیکنم ولی تمنا دارم شما خودتان این بحث را باز کرده و به آن ادامه دهید
با تشکر ودرود
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی
Time to create page: 0.39 seconds